43

ПроСоТо

преди 2 години

И как така "ПАДНАЛИЯ" самолет,като НЕ ЗНАЯТ ВСЪЩНОСТ какво е станало?!..Сега били разследвали...Е,като..АКО стигнат до някакъв резултат,тогава да твърдят:-"Самолета е ПАДНАЛ в морето поради.."....За сега Е СВАЛЕН,атакуван и взривен!!!..Или по грешка,или някой от нашите "съюзници и приятели" е изпробвал нов начин за сваляне на летящи цели!...Не се мръщете!..-Ученията са ЗА ТОВА-да ОТИГРАВАТ нещата!...А в Несъществуващата Територия всичко става най-лесно.."ИТТ"..-Има такава територия!

42

Анонимен

преди 2 години

До Черно море... "Бързо пада..-Нещо с парашута...-Целта поразена....-Втората ли пусна?-Не!-MAW-а?край на връзката" Мдаааааа.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 ".Аз не разбирам вече какво искате. Техниците си проверявят техниката както са обучени и както си знаят от годините работа." Ами, концентрирай се върху това, което казвам: без ДОКАЗАТЕЛСТВА, че инцидента не е станал заради технически проблем, няма как да се твърди, че самолета не е катастрофирал заради такъв. Това, че някой на земята не е установил такъв, не означава, че не е станало заради такъв. ТОВА може да се установи само от черната кутия, която ще не е разчетена.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 ""Падналият МиГ-29 не е имал неизправности преди полета""" - А, вие какво очаквате да кажат???" Само не разбрах, как са разбрали, че самолета е бил технически изправен, без данните от черната кутия. Дори и да е така, факта, че побързаха да го обявят преди да са ги извадили, говори, че се опитват да си вържат гащите, за да се създава поле за една определена версия (която нямам никакво съмнение, че ще се реализира). Просто подготовка по плана, както се казва.

39

Анонимен

преди 2 години

""""Падналият МиГ-29 не е имал неизправности преди полета""" - А, вие какво очаквате да кажат??? Пък и *** изкарай двигателите и електрониката от морето?! След падането на самолет винаги има механични повреди по двигателите, *** и доказвай ако си нямаш друга работа "дали са били преди или след"!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 ".Ами мен не ме интересува дпуга държава да произвежда по български патент и после да ми продаде произведеното и парите да отидат в тая държава.Какви още доводи искате ?" Клапаните продлжават да си се произвеждат в България (до Пловдив). Просто се прозивеждат за германския собственик.

37

до миг29

преди 2 години

кажи поне колко ще сложиш днес в касичката, ако е за 5 кинта не си струва да водим спорове, да ти цъкнем там едни 100 лайка и да си взимаш 5 те лева

36

Анонимен

преди 2 години

До До 40/49 "Като те гледам какъв диване дървен философ си защо не вземеш да откриеш колелото" Щото не се занимавам с откриването на топлата вода като русофилите.

35

Черно море...

преди 2 години

се превърна в място на остри конфликти,целящи да дразнят мечката,та тя да си издаде бърлогата.Да,ама неее-в момента всичко де що лети, пълзи или се крие под водата се следи от няколко ешелона радарна и др. техника,без да е включена основната.Всичко,станало в морето и на брега,е записано и анализирано,даже и със спътници.Русите ще получат оранжевата кутия проформа - те, а и "колегите" им от НАТО отдавна знаят истината,ние също,но ни трябват 10 дена до изборите и уеднаквяване на версиите!!!

34

до анонимен

преди 2 години

Браво! Човека Изобретил нов клапан и продал Патента!!! Той е Изобретател!!!!! Вие с колегата спорите за Произведен Продукт от "А до Я", например - автомобил, автобус, хладилник, телевизор, компютър и т.н.. Вашите доводи са недостатъчни! Така, че в случая той е прав!

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 "Ми хубо, но това не е вече български продукт а германски" Ц. Не позна. Произвежда си се в България. Изобретателя му си остава ИД на фабричката, което е създал. Да не говорим, че ставаше дума за иновация като пример за развитие.

32

До 40

преди 2 години

Като те гледам какъв диване дървен философ си защо не вземеш да откриеш колелото и да го патентоваш както приятеля ти е открил багажника?Хаха!Гербераски невежо!))

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 "А, ако точно така е станало, .т.е. т.нар. съюзник да го е прострелял, да го заметат под килима ли?" :))))))))))))))))))))))) Малко късно се сетихте, но и дотам ще стигнем. В седмиците след "разкодирането" доволно ще дискутираме "руската версия". Аз я знам още отсега. Въпроса е, дали ще могат да я докарат откъм достоверност. Друга прогноза: не. Просто руснаците са толкова некадърни, че накрая винаги опират до "вЕрвайте ни" :))))))))

30

Анонимен

преди 2 години

абе болни мозъци ,ВКП нали се ръководи от Гешев, ако можеше да удари президента сега е момента, ама няма с какво, нещата са с много свидетели и няма как да кажеш на черното бяло и обратно.И от украинците ще дойде, Пилотска грешка, тяк пак в русофилия ли ще обвините?

29

Летец

преди 2 години

Единствените неизправности са под фуражките на командването на ВВС ! Като гледаме колко неизправности има под фуражката на Фигуранта, представяте ли си какви по-големи са неизправностите в редиците на всички фуражки!!

28

миг 29

преди 2 години

До 32 За какво ти служат тия таратайки? Кажи от кого и как са ни " опазили" тия дрънгели Миг- ове? Американците ли бихте с тях, турците ли, КОЙ? Егати глупавите хора..." служели" ни били...милиарди са давани на русистан за тия таралясници, без никаква полза от тях! Ами ако сметнете и колко български пилоти са се разбили с тези руски недоразумения и са оставили разбити семейства след тях- историята със " добре служителите" ни Миг- ове става трагична!

27

Анонимен

преди 2 години

Комунистите потулиха случая. Имат много по важна работа, да крадат парите на държавата. Вече опоскаха милиарда заделен за строежа на Хемус!

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "Произвеждаш дръжки.Нямаш завършен български продукт на пазара.Поектиран и произведен в България." НЕграмотници като теб, които не знаят НИЩО казват какво има и какво няма. Мой близък приятел, който финансира сам от до разработването, производството и патентоването на индустриален продукт, продаде патента на германска фирма за 340 хиляди евро. Става дума за нов вид клапан. Познавам и други, като човек, който по същия начин разработи велосипеден багажник: отново с патент.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38Тичй да се снимаш с вожда за последно!И не се напъвай какво могат Руснаците!

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "Като гледам и чета какви глупости се пишат и показват мисля че е време Русия да си изкупи обратно самолети, танкове, ракети и всичко друго дребно оръжие" Те не могат да си платят неустойките за неизпълнените договори, щели да "изкупуват". И като гледам, не само за оръжие. Гватемала е поискала Русия да й върне парите за неизпълнени поръчки за ваксината Спутник, които са били предварително платени на руснаците.