23

Анонимен

преди 2 години

Самолетът е свален, очевидно е. Сблъсъците с водата не разпрашават самолетите. Още повече пък стара съветска техника. Да се изясни кой е произвел приятелския огън, и този човек да бъде арестуван и съден. Вероятно ще го оправдаят, но загиналият заслужава поне някаква справедливост. И да не се твърди, че е пилотска грешка, защото най-вероятно не е. Ако се беше запалила ракета, щеше да отнесе крилото, а не да взриви целият самолет. Да кажат какво е станало!

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "Бре сега ми кажи какви телевизори произвеждаме след като вече сме ксапиталисдти и свободни и да приключваме ?" Сега произвеждаме софтуер за гиганти като Сименс, Дойче Банк, ЮПИЕС, Фолксваген, БМВ и т.н.. Произвеждаме и много други неща: като например новообявените трнспортни дронове, които германска компания ще ползва. И това в условията на конкуренция.

21

Анонимен

преди 2 години

Като гледам и чета какви глупости се пишат и показват мисля че е време Русия да си изкупи обратно самолети, танкове, ракети и всичко друго дребно оръжие.И демократи и мрънкачи да си купуват и да ползват Демократични Западни оръжия самолети,танкове и всичко останало.

20

миг 29

преди 2 години

Това са стари и дефектиращи таратайки, като добавим и че са руски цяло чудо е, че имаме все още живи пилоти! Жалко за човека, който загина без никаква смислена причина!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 "Съвсем се разфантазира." Когато тоя, който се е "разфантазирал" прави прогноза, която ще се сбъдне на 100%, трябва да започнеш да си броиш рублите, заради които го казваш. А ако нямаш какво да броиш си обикновен бунак: безплатно се излагаш.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 "не означава непременно изобретения я просто голямо развитие.И спярмо сега разбира се че сме били напред" Значи не си бил "напред", прсто си бил производствена база, а ако знаеше с какви части и как се произвеждаха "българските" телевизори съвсем щеше да увехнеш. Още повече щеше да увехнеш, ако знаеше, че руснаците нарочно не ни позволяваха да правим подобрения по нашето производство. Но вие сте по принцип неграмотни. Не знаете елементарни неща.

17

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Прокуратурата, военните, министъра и руснаците имат интерес да прехвърлят вината на пилота. Той и без това вече не е жив да се защити. Ще симулират малко активност за пред хората преди да публикуват окончателния доклад за инцидента и това е.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 "Добре бе щом си сигурен.Те хората са ти го написали отгоре - самолета преди полета не е имал технически проблеми" Това се ДОКАЗВА, не се КАЗВА. Ако един двигател дефектира във въздуха това Е технически проблем, въпреки, че някой на земята си е мислел, че е "изправен". Даже изключвам версия за съботаж от техниците, макар че знам, че комунистите терористи са способни и на по-големи низости.

15

Тръмп

преди 2 години

Зеленият чорап се размириса .

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "А сега какво си изобретил ?" Ти имаше претенции, че сме били "напреднали" в електрониката. Искам да ми покажеш доказателства, че това е било така. Проблем?

13

Анонимен

преди 2 години

До ДО "Каква уличаваща информация от запис на параметрите на полета ?" Всичко, което може да даоведе до изводи за това как и откъде се е появил проблема, заради който самолета е изчезнал. Скоростта височината и маневрите са известни, защото са били следедни до последния момент. Ще видим дали си "фантазирам". Дадох прогноза какво ще се случи по-нататък и съм абсолютно сигурен, че ще стане ТОЧНО така.

12

Анонимен

преди 2 години

До Мнение "Бяхме една от водещите в електрониката!" Какво си изобретил "едно време"? Я кажи? Някаква иновация да споменеш?

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "И какво по-конкретно очаквате да "източат" ?" Всякаква уличаваща ги информация. Както казах, на запад има места, където тази кутия може да бъде отворена. Няколко различни лица от МО от самото начало си казаха, че ще пращат кутията на руснаците. Необяснимо, с оглед, че става дума за натовска държава, натовско учение и инцидент с висока степен на чувствителност.

10

Мнение

преди 2 години

Едно време бяхме нация техническа!Сега само лумпе ни и сингания!Кой да ти чете кутии?Бяхме една от водещите в електрониката!Сега само умрял "туризъм" и чалгаресторантьори!

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 "Всички плюят руснаците.Никой не пита ЗАЩО те ще правят тази рутинна операция?" Хехе. Очернянето на НАТО е очевидната цел, а про-руските ни генерали им съдействат с всички средства.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 "Срамота след повече от 40 г експлоатацията на този самолет,да нямаме читав специалист да разчете черната кутия на Миг 29! През соца,това нямаше как да се случи! И бутер сигурни,че руснаците нищо няма да ни спестят,според това което е записала кутията!" Има места на запад, където такава кутия може да бъде разчетена. А руснаците ще направят с информацията каквото са запланували още преди да се случи "инцидента".

7

Анонимен

преди 2 години

Всички плюят руснаците.Никой не пита ЗАЩО те ще правят тази рутинна операция?В ВВС има 100 генерала,полковници,майори-всичките са "инженери"/експерти,жулят пенсия и заплата едновременно и....ръцете им са набутани-знаете къде!Една оставка няма.Ако не могат да свалят едни данни,ЗА КАКВО ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ,ПЕНСИИ?!Единственото,което правят,е да си смятат обещетението при пенсиониране!!За един такъв,данъци плащат 4 "обикновенни"българи!!

6

Прогноза

преди 2 години

Съдейки по действията на българските военни, които побързаха да предадат черната кутия на руснаците (вместо да я пратят в някои от местата на запад за изследване), както и прибързаното обявяване на техническата изправност на самолета (преди да са разчетени записите от черната кутия), сочи, че се готвят да оневинят руснаците и да предположат инцидент. Извода какво следва е ясен на всички: за свалянето ще бъде обвинен по някакъв начин НАТОвски съюзник. Запомнете го: скоро ще го четете.

5

Свидетел

преди 2 години

Забил се е директно в мишената!Това се виждаше на един любителски запис който после го покриха!

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 "И накрая сигурно и самолета няма данни да е паднал или да е бил свален. Въобще нищо не се е случило!" Ц, ако самолета е бил свален то не е било за да имаме един кошник по-малко, а от това да се направи активно мероприятие. Така работят червените диктатури, тъй че очаквай продължение! НЯМА да се размине с "нищо не е станало". Само се чудя кои от руските официални лица ще се "изкажат". Моята прогноза е: Захарова, Песков, някой от генералитета на Русия и малко по-късно и Джуджи.