119

Анонимен

преди 2 години

Руснаците имат избор къде да почиват, а и без ваканция не се умира. А българите нямат избор - ако не сменят чаршафи на туристи - глад и умирачка. Вече не може толкова лесно да бегат на запад да мият улици и да пpocтитуират.

118

Анонимен

преди 2 години

С тези руснаци такъв автогол ще си вкараме изобщо, че до 20 дни пак ще сме в оранжевата ако не и червената зона. И после нито поляци, нито словаци, нито чехи ще ви дойдат, а те са основните, които летят сега насам

117

A не бе

преди 2 години

Ей на кво става - да ги каним ли на гости с приспиване изобщоhttps://m.lenta.ru/articles/2021/06/30/korona3/amp/

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 "Те и западняците имаха неопровержими данни и доказателства за така наречените "оръжия за масово унищожение" на Саддам и на базата на тези данни избиха близо 1 милион цивилни, от които 200 гиляди деца, но после се оказа, че всичко е било една опашата лъжа." Я кажи, Саддам нямаше ли оръжия за масово унищожение?

115

А не бе

преди 2 години

Изобщо не ни трябват с техния вирус точно сега, ей ти Крим там да си стоят - нали и те са тарикати, изчакват с ваксинирането, ние си имаме такива, трябва да си ги пазим да не се разболеят и да затворят държавата пак заради тях

114

Анонимен

преди 2 години

Кунчев ,май си затваряш очите, по черноморието в заведения и ресторанти масово не се спазват мерките

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 "Ами разбира се, като не ви изнасят данните, руснаците са ги фалшофицирали, нищо че на запад измирата като мухи." Руснаците си признаха. Пробвай нещо друго. :))))

112

Анонимен

преди 2 години

Кунчев е на мнение, който не е имунизиран, ако се зарази с ковид да си плаща за лечението. Не ми е ясно, ако човекът не се е имунизирал по здравословни причини, които не позволяват ваксини и се разболее тежко и като зная колко адекватно се обработват документи как ще е?..... Поне дано Кунчев да го е измислил, защото когато хвърлиш нещо в пространството, но как точно ще се действа? Спещен случай и лечението ще започне след плащането. По света не се обикаля по касите...

111

Анонимен

преди 2 години

Те и западняците имаха неопровержими данни и доказателства за така наречените "оръжия за масово унищожение" на Саддам и на базата на тези данни избиха близо 1 милион цивилни, от които 200 гиляди деца, но после се оказа, че всичко е било една опашата лъжа.

110

Анонимен

преди 2 години

Ами разбира се, като не ви изнасят данните, руснаците са ги фалшофицирали, нищо че на запад измирата като мухи...

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 "От началото на пандемията до сега смъртността в Русия проценнтно е неколкокократно по-ниска от почти всички държави в ЕС, това може лесно да се провери." ЛЕсно може да се провери, че руснаците фалишифицират всички данни свързани с вируса. През декември това призна и зам-министъра на Руската Федерация. Не, че ако не беше признал, нямаше да стане ясно, но е добре, когато руснаците сами си признават, че са лъгали.

108

Анонимен

преди 2 години

От началото на пандемията до сега смъртността в Русия проценнтно е неколкокократно по-ниска от почти всички държави в ЕС, това може лесно да се провери.

107

Родолюбец

преди 2 години

Може ,да вкараме руснаците в червената зона заради Ковид,Кунчев!Ха,ха,А западняците да ги вкараме в *** вместо ссвинете,защото според великия Запад,не трябва да са в ***,ха,ха!Аааа, може западняците да излизат от *** само да се боцкат отзад!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Т.нар. допълнителна смъртност от началото на пандемията до края на Април в Русия е 475 хиляди. Към нея трябва да се добавят официалните жертви на вируса, които са над 130 хиляди:това прави над 600 хиляди жертви на вируса в страната. Това е без допълнителната смъртност от април 2021 насам. Пред декември 2020, Татяна Голикова, зам.-министър на РФ призна, че смъртността от вируса е 3 пъти по висока. Разбира се, това също беше лъжа, както става ясно от изнесените по-късно цифри.

105

Анонимен

преди 2 години

Ама те руснаците винаги са си били в червена зона.От там дойде комунизма навремето.

104

Анонимен

преди 2 години

Кунчев: Може да вкарваме руснаците в червената зона. Може.И тебе може да вкараме в червената зона.Абе всичко може.

103

Анонимен

преди 2 години

До Факт "От началото на епидемията във Великобритания имат 1878 починали на 1 милион население, а в Русия са 926 починали на 11 милион. При заразените е същото - във Великобритания са два пъти повече в сравнение с Русия на човек от населението" Ц. Има докаазателства, че руснаците фалшифицират броя на жертвите си надолу. При това напълно официални (от руската статистика). Както се казва, като факти. :))))))

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 "а като цяло до сега колко са умрели от ковид в Англия и колко в Русия - я дай данни?" Мога да ти дам данни за Англия. За Русия няма официални данни от руските власти, за общия брой, са фалшиви. За Русия мога да ти дам официалните данни за смъртността от ковид, плюс официалните данни за допълнителната смъртност в Русия. Тази смъртност, която е над обичайното за страната спрямо предни години: за 2020 тя е 325 хиляди души. :))))))

101

Факт

преди 2 години

От началото на епидемията във Великобритания имат 1878 починали на 1 милион население, а в Русия са 926 починали на 11 милион. При заразените е същото - във Великобритания са два пъти повече в сравнение с Русия на човек от населението. В този смисъл всеки е прав, като не казва за какво точно говори - само за вчера, за последната седмица, месец, три, месеца, година или от началото на епидемията.

100

Анонимен

преди 2 години

До Факт Русфилите не разбират от такива факти: когато са си продали душите на дявола, четат като него Евангелието.