16

Анонимен

преди 2 години

За да останат на работа 10 000 хиляди работника на работа сега всички ще плащаме сметката. Веднъж за използвания ток и втори път за поскъпнали продукти.

15

Анонимен

преди 2 години

Ама затваряйте ги тия Марици бе!Кой се движи с парен двигател в днешно време?Те дизеловите и бензиновите ще ги забраняват,ние още на въглища ток произвеждаме!

14

fact

преди 2 години

ШЕ ЛИ СИ ОТГОВОРЪТ НА ВЪПРОСТЪ ЗАЩО СЕ СВИВА ПОТРЕБЛЕНИЕТО?

13

дърт

преди 2 години

До Анонимен 12Ъхъ, от цяла година.

12

Анонимен

преди 2 години

Цените поскъпват щото така работи капитализЪма. Пък и освен олигарсите, има и цяла сюрия безполезни чиновниците, които трудещите се в производството хранят. Еле пък ЕССР бюрократите с тия огромни заплати, как да няма въглеродни квоти. Приходите за тях, разходите за нас. Да не мисли някой, че тия с пари наистина ще оправят климата, а няма да си купят ферарита.

11

Бай ви Тодор Живков

преди 2 години

По време на кабинетите Борисов 4 и 5 цената на тока ще падне на 1 стотинка, а киселото мляко ще е 6 стотинки. Все пак Борисов е Бай Тошо 2

10

Здравейте комунисти!

преди 2 години

Все повече ще ставате, след такива хубави новини.

9

У

преди 2 години

Токът е лукс на цивилизацията! Цената се определя според възможностите на работещите и никой не е длъжен да Ви го доставя ефффтинко за да варите компот и да заварявате и режете с шлайфа всяка Събота и Неделя по обяд. В Африка, където още не навсякъде са направили инфраструктура, има милионни градове без редовен ток. По грамотните са си пуснали и дизел генератори и дават на комшии срещу пари, към 50-70ст/кв. ч. Голям рев ревете, а се краде ток на поразия. Питайте в Турция дали крадат ток?

8

Анонимен

преди 2 години

Когато комунистите управляват тока винаги поскъпва и после фалира държавата. Тоя комунистически филм сме го гледали многократно.

7

Анонимен

преди 2 години

Това е рекета на ЕС .Ако напуснем ЕС тока пада двойно ;) Сега е времето за референдум за членството ни в ЕС .

6

РАН - ЪТ

преди 2 години

Може и по-скъпо и още по-скъпо и още и още и още и още скъпо разбира се.Няма толкоз прозз народ бе !

5

до Анонимен трол

преди 2 години

То се иска и малко ум или въображение за да се сетиш, че Бойко е искал да каже половин милиард лева... вместо километра...

4

Анонимен

преди 2 години

Ше ни го таковат пак. Някои " дружества" приближени на някой пак ще намажат.

3

въпроси към ИТН

преди 2 години

Питайте слави трифонов защо увеличава тока? каква е причината слави трифонов да увеличава цените на ток вода парно, основни храни и тн? за това ли гласуваха хората???

2

Анонимен

преди 2 години

Айде ся, бегом към Банкя за да искате Джипко да ви плаща тока защото спря АЕЦ Белене по заповед от Вашингтон !

1

Анонимен

преди 2 години

Предполагам на око я образуват цената на тока. Защото не мога да предположа че хвърлят зарове. Все пак това са мастити експерти, икономисти, инженери, бюрократи и т.н.