112

Анонимен

преди 2 години

Това е така защото дебелината на асфалта е 10см В германия защо не се разгражда ? Там е 1метър основа половин метър асфалт, и за колите нама винетка

111

Анонимен

преди 2 години

И Сърбия няма.

110

ами

преди 2 години

От всичкото това безумие,за което говори човека, гробарите на България измислиха да създадат един ***-т.нар.толаджии,които по цял ден седят под една сянка и чакалят. И какво чакалят? Ако парите,кото се отделят за тази паразитна структура бяха насочени към поставянето на камери,както е по целият цивилизован свят, ефективността на действие щеше да бъде много по голяма,но пък шайката нямаше да ги оттърва-няма постове,служители,които са наши хора....

109

Анонимен

преди 2 години

И като ги построят от къде пари за поддръжка?

108

Handel

преди 2 години

Ами какви длупости дрънкате??? Тиkвун изрично заяви че е построил 5 милиарда км магистрали. Като се има предвид че обиколката на Земята е 40,000 км, то магистралите на тиkвун вече са обиколили Земята цели 125 хиляди пъти! Въпреки че тиkвун може просто да е направил дребна грешчица и да е имал предвид че е откраднал 5 милиарда от магистралите.

107

Мда

преди 2 години

Бойко като почна да строи магистрали - "Ама защо.....". сега пък - "Ама защо не ......". и тъй нататък ! Типично !

106

Анонимен

преди 2 години

До РадославАко хората протестират активно Хемус ще стане. Единсъвено Борисов се хвана здраво да я работи, но както се очакваше комунистите моментално я спряха.

105

Анонимен

преди 2 години

Добри човече България не може да се избърше Ти за клозет говорйш

104

Хубаво ама

преди 2 години

Това не е вярно. Примери: Румъния, Полша, Швеция, Финландия, Словения(липсва отсечка). Горе в балтийските държави също не са 100% свързани.

103

Радослав

преди 2 години

Хемус никога няма да бъде завършена! Без значение дали са герб, бсп или някоя друга разсейка на БКП! За да се построи нещо в България, то трябва да е нещо свързано с битието на софиянци. След като софиянци не ходят да почиват в Румъния, то Хемус не ги интересува, затова няма опасност от протести пред НС и затова Хемус ще последва Белене и тунела под Шипка в града вечните проекти от които да се източва бюджет! София - морето и София - Гърция може и да станат някое хилядолетие.

102

Маските ВЪН 0

преди 2 години

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ бооклуците на Боoклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ???Ако на някой ол.иго.френ му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !!

101

Маските ВЪН 1

преди 2 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми...

100

Маските ВЪН 2

преди 2 години

Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...Вече РАЗБРАХМЕ че Бoоклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца...

99

Tedio Mathematica

преди 2 години

До Колю математика НОЩZdravei - az mai te poznavam- Matematik bliad! Te tia ne samo che ne mogat da smiatat ami kade zabraviat Romania ,kadeto niama I Edna zavarshena magistrala, a e 3 pati pochti po goliama ot nas!

98

Маските ВЪН 3

преди 2 години

На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боoклук Б.Б. давал БГ паспорти на ***.йм.уни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, не.г.ри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

97

има ли КОМУНСТ?

преди 2 години

проверка в нета.."" В гимназията .... е секретар на комсомолската организация на класа.[3] През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа Георги Димитров на МВР в Симеоново. През 1991 година напуска системата на МВР със звание майор от запаса. Повод за това става т. нар. деполитизация на силовите структури в държавата, като той формално *отказва да се деполитизира и да напусне БКП*

96

Анонимен

преди 2 години

До Колю математика НОЩА как се носят пликове в президенстството след като ги вземеш от поредният корумпиран митничар?

95

Киро Рамбото

преди 2 години

Ше я направят славито и тошко. Сега са заети да чегъртат, но обещаха да я направят.

94

Колю математика НОЩ

преди 2 години

Как се пише половин милиард километра с цифри и колко километра е "България от граница до граница"

93

Анонимен

преди 2 години

Най голямата прокоба на България са крадливите и лъжливи комунисти. Левски го е казал: Тоз който ни освободи, той ще ни зароби!