6

Кико

преди 2 години

Палаши на другарите ,начело с Черепов и Зеления чорап!

5

Майора

преди 2 години

До анонимен4Аз не се крия като теб зад анонимноста , но едно ще кажа -не си ти който да определяш знанията и образованието на хората!Но явно и ти си се подал на чалга мутрата Слави и останалите уж "борци" срещу статуквото под "мъдрото" ръководство на разединителя Радев , подкрепян от олигарсите Божков и Василев!А колкото до доклада боли и показва слабоста на кабинета , който се занимава със чистки , но не и с подготовка на избори и даде милиони левове и приравни България към Венецуела и Мадуро

4

Анонимен

преди 2 години

до Майора ! Майоре ,Това за машинното гласуване ОССЕ на ухо ли ти го казаха ,щото освен един измислен превод на доклад на ОССЕ в нета няма нищо друго ,камо ли оригинал ,написан на английски ! Знам ,че ти е мъчно ,знам , че ти се плаче ,ама начело на държавата ще е Радев заедно с партиите на протеста , а ти си пускай измишльотини и ги повтаряй до наакване ,но npocm човек вина няма - толкоз му е акъла ...

3

Анонимен

преди 2 години

от ЕС вече ни предупреждиха за възможни манипулации на машините за изборите. Какво още за да схване тиквата янев и шефа радев? да ни наложат санкции ли чакат?

2

шапкар акъл 0

преди 2 години

най слабия премиер в историята, повечето хора даже не помнят как му е името. и рейтинга на сл правителство рухна, поне досега такъв провал само за месец два управление не е имало.

1

Майора

преди 2 години

Просто и ясно -реваншизъм!То не бяха тоя чул , оня казал , че нямало пари при положение че има излишек от 1,5 млд. лева, сменяха се хора с доказан професионализъм само и само да се изпълни заръката на разединителя Радев!А колкото до машинното гласуване ОССЕ го каза , че България не е готва за това и че сте получат нереални избори , тъй като със софтуера се занимават хора на ДБ!