Как може да бъде описана работата на служебния кабинет - ревизия или реваншизъм? Отговор на този и още важни за обществото въпроси в ефира на Bulgaria ON AIR ще даде служебният министър-председател Стефан Янев, който ще бъде специален гост на 1 юли в предаването „Денят ON AIR”.
 
Веднага след централната емисия новини на националната телевизия, от 19:25 часа, в студиото на „Денят ON AIR” служебният премиер ще коментира разкритията на служебния кабинет и рокадите, които се осъществиха в отделните структури. Пред водещата Ганиела Ангелова той ще представи мнението си за провеждането на предстоящите извънредни парламентарни избори на 11 юли, които за пръв път ще бъдат проведени с изцяло машинен вот и ще допринесе ли това за елиминирането на купения вот на избирателите.
 
Освен коментар по всички актуални политически и икономически теми, служебният министър-председател ще отговори и на въпроси от зрителите. Всеки може да изпрати въпроса, на който иска да получи отговор, на редакционния имейл на предаването: deniatonair@bulgariaonair.bg.
 
Кога ще бъде внесен Планът за възстановяване и устойчивост, какво е бъдещето на енергетиката, за политическото лидерство и гражданското общество – не пропускайте гостуването на служебния министър-председател Стефан Янев в предаването „Денят ON AIR“, на 1 юли, от 19:25 часа, веднага след централната емисия новини на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase