55

Анонимен

преди 2 години

Путин да каже къде са го боцнали :))))

54

sd

преди 2 години

пак ли почнахте да ни припомняте че съществува отвратителното руско племе, изчадия с допълнителна хромозома. каквито и золуми да правят ще загубят поредната хибридна война със запада, защото са мало-умни, а най-важно: не могат да печатат долари.

53

Анонимен

преди 2 години

До Munchen_DEИмето му показва, че върви по прав път и води другите по него.

52

Анонимен

преди 2 години

Нашите полуграмотни русофобчета, ги командват с копчета. Като им натиснат копчето от козяк скачат като *** без мозък. И започват да крякат в тишината и да бълват увна през устата

51

Анонимен

преди 2 години

Руския Диктатор, се спаси окупирайки Крим. Така, си намери външен враг за десетилетия напред. Опозицията обяви за терористи и хора пак на външния враг. И това ако не е Сталиниска класика.

50

Анонимен

преди 2 години

Че кой си обича политиците? Но все пак, ако някой държи страната си без да се разпадне на парчета и все пак хората живеят малко, много добре, това е добър политик. Ако Путин не беше се появил, Западът щеше да им е разпаднал военната промишленост и икономика, доколкото я има. А в момента икономиката на Русия е във възход за разлика от американската. Не си го измислям, има интернет да проверите.

49

Анонимен

преди 2 години

Бойко Методиев каза, пред камери-Абе тоя вирус и то един вирус! И го доказа, че не носи маски и въобще се държи че нищо няма. Това ме уверява, че наистина няма нищо, иначе тоя страхливец щеше да е опакован в десет найлона, за да се пази.

48

Анонимен

преди 2 години

И Орбан се отказа от Спутника...

47

до 49

преди 2 години

Ти ако си мислиш, че руснаците много обичат Путин :)))) вие русия сте я виждали само на картата и лапате кремалска пропаганда яко. Дори си нямате представа от живота на руснаците :)))

46

Койчо

преди 2 години

Врачебная лицензия на убийство. Смертельная жижа. ПОЛНАЯ ВЕРСИЯВижте в тубата/на руски/ мнение за Спутника на уважаван от мен специалист.,водещ на екипа лекари-против коронобесието. От малкото, които не са забравили "Хипократовата клетва".Мислете бе хора, четете, слушайте и "другата страна". Така се взима ИНФОРМИРАНО решение. ВИЕ после ще страдате, ако сте "настъпили мотиГАта"...За протокола-русофил съм, НО това, което става сега ТАМ ме отвращава/натиска за бодене/. АКО ТАМ им мине..и у НАС

45

Анонимен

преди 2 години

До Готин, така е. Интелекта се наследява и развива. Кълването на учебници и последващите претенции не са израз на интелект, приятелю. Де факто си доста елементарен, само от две изречения, човек може да разбере откъде си и какво представляваш.

44

Анонимен

преди 2 години

До Готин, жалкия си ти моето момче.

43

Анонимен

преди 2 години

Той Вовата каквото и да каже, мъpшляците все ще клявкат по него. Така, че свободно на всички мъpшаяци.

42

Анонимен

преди 2 години

Путинъ намекна че са го боднали в *** и де факто си призна, че е гомосексуал.

41

Койчо

преди 2 години

Вова, Вова... ако трябва ще РОДИШ пред камерите, но гойското стадо трябва да бъде баркодирано в срок. На всЕка двунога оФФца по един МАС адрес за проследяване...А было время, когда Я верил в тебя, Вова.Жаль, но это время уже в прошлом. Сейчас для меня ты прихвостень глобалистов...P. S. "Ваксину" с наночастицами и "цифровым следом" - засунь себе в З А Д

40

Анонимен

преди 2 години

Целта е една - контрол. Не знам какво има в тези ваксини, но със сигурност помагат по някакъв начин за постигането на тази цел. Фалират бизнеси с една цел - когато хората имат пари са свободни. Като зависим от държавата за помощи май не сме?! Който иска да съдейства за собственото си поробване, нека отиде и да се ваксинира.

39

амунилен

преди 2 години

Краварите нямат късмет и не могат да случат на президент.

38

Анонимен

преди 2 години

Отишъл Путин да му поставят ваксина Спутник V и решил да си направи и преглед на простатата. Доктора му казал: - Товарищ Путин, искате ли да ви покажа един фокус?-Разбира се, казал Путин.Дактора му казал - събуйте гащште и се наведете.... Усещате ли сега пръста ми в ануса ви?-Да! казал Путин. Доктора си разперил ръцете и казал - Вижте ми ръцете, вижте ми ръцете....!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Путин да каже поне къде са го ваксинирали - отзад...или наведен ?

36

aham

преди 2 години

Супер ваксини. Тия дето сега се заразяват и умират в Москва всичките ли не са ваксинирани? Точно в Москва е голям броят на ваксинираните, а тия дни регистрираха най-високите нива на заразяване и смъртност от началото на пандемията. На какво се дължи това тогава след като са супер яки ваксините?