30

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТака е, ако искаха по-добър климат, няма да изсичат горите ,а ще засадят гори, няма да пръскат с пестициди,отрови, да правят фракинг и убиват природата чрез коктейл от химикали и радиоактивни вещества, да отравят водата, нямаше да има химтрейл и ХААРП и климатични оръжия , безразборно изхвърляне на пластмаса,смет и други подобни замърсители!

29

Анонимен

преди 2 години

Всичките климатични регулации, както и тези за ковид са единствено и само за стригане на стадото. Въобще, ама въобще не им пука нито за здравето ви, нито толкова за природата.

28

Анонимен

преди 2 години

До Doko dokoТи мозъчна дейност имаш ли? Може и да стане малко по-топло и влажно, но нищо кой знае какво няма да се случи. Зелена секта прокарва някакви абсурдни идеи, че ни чака климатичен апокалипсис, нищо че климата в определени периоди е бил доста по-топъл от днес и за ужас на зелените шамани, тогава се наблюдава биологичен взрив. Климатичните промени са нещо нормално, климата не е статичен, винаги е бил в постоянен процес на промени.

27

Анонимен

преди 2 години

ПРАВИ СА В БГ ЧЕ КАК ИНАЧЕ ЩЕ СЕКЪТ ГОРАТА И ЩЕ ГОРЯТ *** НА СВЕТА

26

Анонимен

преди 2 години

До ShshsОпа, извини ме, натиснах минус на псота ти, а трябваше плюс. Аз също съм за рециклиране на сметта. И съм против рекета за емсии.

25

Анонимен

преди 2 години

През 2050 година либерастията ще е унищожила Европа напълно, но нищо нека подчиним живота си изцяло в преследване на зелено-розовия модерен комунистически рай.

24

Americano do 20

преди 2 години

аз димящи коли още не съм видял тук в УСАтова да не ти е ба.нтустан?!

23

Мда

преди 2 години

И тая дивотия ще мине...

22

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМоже и да не затворят ТЕЦ-овете , защото са американски и български, ако ги затворят, над 100 000 работни места ще се закрият и пак ще има емигрирали и демографска кататсрофа. Защо не си решихте проблема,много държави го решиха,като удължиха срока,а други се отказаха от тази програма(рекет) с емисиите!

21

Doko doko

преди 2 години

Истината е че докато света реши да прави нещо отдавна ще е станало късно и всички ще сме я опържени, я удавени а може и изцедени

20

Shshs

преди 2 години

До 20 - Аз виждам доброто. Ти рециклирай, вози се с метрото, пък тогава се смей на хамериканеца и шведа. Аз давам пример щото ми е чиста съвестта, преди час си сортирах бъклука и всякакви еко директиви са добре дошли, ако ще и целият народ да трябва да се движи с градски транспорт. Ходя на пазар с плътнена чанта и мрежи за многократна употреба. Дори четката ми за зъби е дървена. Аз не се въздържам, а съм за всички мерки, защото не съм с мислене на Пакистанец или Нигериец.

19

Анонимен

преди 2 години

Тези плащания за емисии са си чист рекет! А също и дискриминация! Държавите си насрочиха сроковете към 2040 и 2050 година ,а някои държави директно отказаха да се включат в изпълнението на този рекет за емисии, като Швейцария и други държави, само нашия Бойко нищо не е направил по въпроса и изпълнява каквото му наредят, поне като не разбира, да беше попитал БСП, там имат по-компетентни кадри да му свършат тази работа.

18

Анонимен

преди 2 години

ЕС окончателно се предаде на екоталибанска секта, вече няма смисъл да се говори за наука, всичко се подчинява на религията - Грета Тунберг върховен аятолах на ЕС. Много ми е интересно какво означава "най-лошите последици от изменението на климата" с които зелените шамани плашат хората?

17

Анонимен

преди 2 години

до 14 Shshs _ Да запалиш пикапа дето харчи 30/100 и мята 5м. черен дим, за да хвърлиш *** в коша за рециклиране или да полееш обилно с пестициди милиони хектара земя, хич не е намаляване на емисиите и опазване на природата. Така че тия краварски замърсители не ми ги хвали.

16

Анонимен

преди 2 години

Ако наистина искат промяна в климата - да махнат правото за продажба на климатичните квоти. Защото така богатите страни цапат и купуват квоти от бедните. Плюс едно налагане на компаниите да върнат възможността за ремонт на продаваните от тях стоки и по дълга поддръжка на наличност на резервни части... ама не щат, искат да лапат парички от бързоразвалящи се стоки и емисии.

15

Дим

преди 2 години

Тъй като гледам зелена сделка няма да има.

14

Анонимен

преди 2 години

Как да подкрепи,като не може да изпълни..Защо не вземем да излезем от ЕС доброволно,в това решение ще ни подкрепят всички членки на ЕС .

13

Анонимен

преди 2 години

ste im sprem bg toka.

12

Shshs

преди 2 години

До 6 - Ми ще има, като сме аборигени. В САЩ рециклират от над 20 години, а тук Хитър Петър на ходене си взима по 40 торбички от супермаркета, че са безплатни, да си завива чорапите и туршията в пликчета докато ходи на почивка в Гърция.

11

Анонимен

преди 2 години

България като вярна руска колония иска мpъсен въздух и екокатастрофа. Така е православно.