50

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Висшист започнал да говори, за да уговори някаква игра значи е в беда . Учен да те защити от " селските черти " и " градските мечти " значи, че греши, защото най-голямата беда е планетната мечта . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).

49

Анонимен

преди 2 години

До До 42По погрешка ти дадох плюс. Обяснявам, че срам ме хвана...каква била връзката между дърветата и климата...боже събери си вересиите и ни опази от прости хора...

48

Свиня

преди 2 години

Европейския съюз е една организация водена от сенилни дебилни политици която рано или късно ще издъхне от прекалено много грижи за всичко от климат до криви краставици...Китай не се интересува от парникови газове няма и не си налага никакви самоограничения и никой не може да му налага защото всички вкл. и великия Евро съюз са му в краката му и зависят от него.А и ввно си мислят че Китай замърсява друга планета ха ха . Нагъват леща и боб евтопейците а китай маа сланина ми затва скоро ще са номер1

47

До 49

преди 2 години

Екоталибаните изкараха СО2 като най-лошото нещо на света, зеления сатана, а всъщност без СО2 живота на Земята ще се сведе до бактерии екстремофили. Истината е че най-мощния парников газ, не е СО2 или метана, а водните пари. Вместо климата да си остане изцяло в полето на науката, той се превърна в секта догма. Това че никой в Европа не поставя под съмнение абсурдния зелен климатичен апокалипсис, за мен е върха на падението ни.

46

Вейхайвей

преди 2 години

До Гай БаньоГоренето на дърва не е чак толкова вредно. За въглищата и пр....та на кравите съм съгласна.

45

Ама

преди 2 години

Вижте сега, нашето прогресивно правителство е твърде заето в момента, за да си губи времето с такива незначителни неща - трябва да се правят компромати срещу бившите, да се сменят хора на ръководни длъжности, да се настройват софтуери на машините за гласуване, да се възстановяват чужди шпионски структури, и т.н. , и т.н... , е те тия министри да не са от желязо, ай стига де !

44

...

преди 2 години

Значи няма начин една икономика да не отделя CO2! Това е единствената истина! Всичко пряко или косвено отделя CO2! Айде това как да е, но има далеч по парникови газове от CO2 и единия се казва метан а метан отделят най-много кравите! А ние ядем крави и пием млякото им! Та може би след 200-300г може и да постигнем икономика дето да не отделя CO2 но това са само мечти!!!

43

Cesko

преди 2 години

Забранете на ромите да горят гуми и всякакви отпадъци зимно време и може да се оправи малко въздуха

42

Гай Баньо

преди 2 години

Никой не казва,че тука 70% от автомобилите са на газ,което на практика е почти нулево замърсяване.Проблем е,че се горят въгли и дърва,а не в колите и кравите,които изпърдяват 1/3 от озоновата дупка.Отделно,защо никой не повдигне тия въпроси пред Индия,Китай,Пакистан и т.н.?Който е ходил в тия държави няма начин да не се е върнал с някаква болест.Там се замърсява на кило.В реките ***,пикаят,перат си дрехите,плуват милиони бутилки,а понякога и трупове.За фабриките дори няма да говоря.

41

Мене ме интересува

преди 2 години

Кое е по екологично да ходим всички с палатки по морета и балкани или навсякъде всичко да бъде застроено и бетонирано , как едно време моето ако някъде в някаква гора не пречеше на никой и след един ден изчезваше заедно със всякакви акута на всякакви птици и животни и как изведнъж като бетонираха всичко взех да преча на всеки при който така или наче няма да стъпя .

40

Мене ме интересува

преди 2 години

Отворете си очите-- и вижте как деца на 7 г стрелят напушени ,дрогирани с автомати как великите сили си делят всичко полезно в Африка -- а тука даже ми забраняват да ои ползвам кухненския нож защото в Европа сме хуманисти и ако удариш детето си ти го взимат . НИ е разграбваме всичко по света , а после плачем и им помагаме възмутени ,защото иммаме и армии и соц,организации и двете работят със пълна сила--какво лицемерие - създаваме в стар планина нац. парк ,а другото го изсичаме ? какво е това.

39

СМЕХ....

преди 2 години

...връзката ШЕ я видиш у магазините...и у тока зим

38

До 42

преди 2 години

Каква е връзката между дърветата и климата, би ли обяснил?

37

Анонимен

преди 2 години

Има видеа в тубата, морските животни,риби живеят в ад и агония и някои умират, те не изчисват океана и реките от сметта и пластмасата, от химикалите, седнали за емисии да ми говорят,а изсичнето на горите е пряко свързано с климата, да престанат да изсичат,а да започнат да засаждат дървета!

36

Мене ме интересува

преди 2 години

Кога Китай ,Индия,Пакистан ,Филипините и Цяла Африка ще имат нулеви емисии--нали заедно живеем на земята ? Няколко европейски БОГАТИ държави си въобразили ,че от тях зависи климата на земята ,,,,Ало в Индия още пият вода от ИНД и ГАНГ като това са най-мръсните реки в света а милиарден Пакистан и вода нямат вие за екология ще им говорите за Африка и нейната мизерия думи нямам,,,

35

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТака е, 5 световни фармацевтични фирми, наричат ги биг Фарма изкарват пари ,за сметка на терора над населението, вече в Англия има масово възстание срещу Ковид.Понякога ,като се замисля с колко хиляди неща натоварват обикновените граждани, отвсякъде искат нещо от тях или ги тормозят с нещо(не говоря за България,а като цяло) , чудя се, някой ден дали няма да ги съсипят,то замърсители,химикали,телефони и лъчения,ограничения на свободите им,ГМО,плащания,некачествени лекарства др. неща

34

Анонимен

преди 2 години

До ShshsИ защо пък да се возя в градския транспорт, защо да се лишавам от постиженията на цивилизация, защо да ставам зелен фанатик като теб, живеещ във вечни лишения и религиозни заблуди? Всяко нещо си има граници и когато ги преминеш, вече вредиш както на себе си, така и на обществото. Не фанатизъм, а разум ни трябва! Ако ни е страх от климата, да вложим усилията в създаване на глобален механизъм за неговия контрол - науката ще даде отговорите, не зелените шамани.

33

Анонимен

преди 2 години

До 29Да си чувал за rolling coal? Чист продукт на американската култура.

32

Некъф

преди 2 години

Е как, трябва да пазим интересите на американските ТЕЦ-ове!Кога ще подкарат Костов за кражбите и предателството което извърши спрямо нашите интереси ?!?!

31

Анонимен

преди 2 години

До Shshs Абе и аз си сортирам бoклyка и нося до кофите за рециклиране, ама да ти ги снимам да ти покажа кво представляват - вечно са препълнени и около тях има поне за още 2 кофи годен за рециклиране ***. А други такива кофи има през няколко пресечки. Та явно хората имат желание да рециклират, ама тия, които трябва да съберат бoклyка и да го рециклират нямат.