11

Анонимен

преди 2 години

"Генофондът е различен в Азия и в Европа." Да го чуят това либералите.

10

Мона

преди 2 години

направо ги направете110 % за по-сигурно. с вашите деца правете каквото щете, вие ще трябва да живеете с последствията. за чуждите деца не берете грижа. ако дойдете насила да бодете, ще го считаме като опит за убийство и ще се защитим с всички средства.

9

Заглавието позволява

преди 2 години

различни тълкувания.Трябва да си изгубиш времето и да четеш статията,за да разбереш,че става дума не за това,какъв процент са се срещали с вируса, а за това какъв процент трябва да се срещнат,за да се изработи стаден имунитет в обществото.Типична популистка статия с подвеждащо заглавие, за да стане обект на публичен интерес.Такава ни е журналистиката,такова ни е медийното пространство.Всеки може безнаказано да пише глупости и клевети заради рейтинг,без да носи отговорност за това.Свобода?

8

Док

преди 2 години

Като баща на две деца се нагледах на вирусни инфекции и съм 100% уверен, че най-неуязвимата група са именно децата(ако са без тежки заболявания). Доста пъти през годините децата носеха всевъзможни вируси вкъщи от които ние с жена ми и особено бабите и дядовците се разболявахме доста тежко, а децата малко сополи и толкоз. Короната също я донесе по-голямото дете от училище. Вдигна температура за една вечер и толкова. Аз я изкарах доста тежко, родителите ми също. Тъй че, долу ръцете от децата!!!

7

Пурко Господинов

преди 2 години

Каква е разликата между "имунолог" и "ваксинопродавач", имаше нещо, но вече не помня какво

6

Анонимен

преди 2 години

То тая на всичката си рода е издала фалшиви сертификати и сега дай да лъжем овцете. Непипайте дацата с измислени експериментални отрови.

5

Анонимен

преди 2 години

давайте пуснете още една статия за ваксините - да запълните всичко само с статии за ваксините - ю кен ду йет.

4

Анонимен

преди 2 години

ти ни пандемия, ни вирус има. има пЛандемия и който не вижда това е *** или както политиците го наричат - 'работещ данъкоплатец който ни издигна във власт'

3

Анонимен

преди 2 години

"Имунологът посочи, че според експерти Делта вариантът на коронавируса е доста опасен за Европа, а може би ние ще сме от най-уязвимите.""Генофондът е различен в Азия и в Европа. Ние не сме сигурни как би протекъл."

2

Анонимен

преди 2 години

ние имаме около 11 %, значииии остават още 79 % - за 6 месеца 11 %, това значи че към 2028 г. ще успеем, освен ако не се забиви нещо ваксинирането

1

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Да причиниш сърдечно заболяване на дете, посредством нестерилизираща експериментална ваксина, срещу болест с нищожна за възрастовата група заплаха, е престъпно.