31

Анонимен

преди 2 години

Поне 140 процента от населението трябва да се имунизира.

30

Коприва

преди 2 години

Заради упоритите нелогични внушения и манипулации, доста хора търсят и алтернативната гледна точка, цензурирана от официалните медии. Нелогично е да искаш да инжектираш точно децата против нещо, от което не страдат и дълго да се спестява информацията за сериозните рискове! Ето това си е точно престъпно!

29

Анонимен

преди 2 години

По принцип аз съм всеки да се решава и да си направи избора. Но е много дразнещо, че по форумите се тиражират лъжи и яростно се плюе против ваксините. Това е опасно и трябва да се криминализира, защото е долна клевета и може да повлияе на избора на хора, които иначе биха били здрави или леко болни при контакт с вируса , а лишавайки се от ваксината рискуват да умират. Вината до голяма степен е и на бг специалисти, по телевизията, които объркват народа.

28

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията може и да е много хубаво нещо.Ама аз няма да се ваксинирам.Нито децата ми.

27

Анонимен

преди 2 години

Младите и децата са най-мобилни и би трябвало първи да са изкарали короната. Най-вероятно незабележимо. Нали щяха да правят тестове за антитела в училищата?Или целта май е друга - да се повредят децата.

26

Анонимен

преди 2 години

До До 26 - В САЩ и Европа: Стотици хиляди регистрирани на официалните държавни сайтове тежки рекции, включително трайни инвалидности; десетки хиляди регистрирани умрели; Множество спонтанни аборти; стотици сърдечни заболявания при младите още в началото на "ваксинирането"; Но "хората са добре". Безвредни и безопасни. ОК

25

До 26

преди 2 години

В началото те бяха скептични и изказаха някои свои подозрения, в последствие не ги повториха, и никакви доказателства не дадоха и не намериха за своите подозрения. Това не ги ли говори нещо? Нормално е в началото на нещо ново да има всякакви теории и размисли. Времето отсява плявата и показва кой крив кой прав. При 3 милиарда сложени ваксини, нищо от това не се потвърди. Хората са добре, забременяват, раждат здрави деца, никой не е получил автоимунно заболяване, чипове и простотии няма да коме

24

до 25 промит мозък

преди 2 години

Аз се вслушвам в носител на Нобелова награда за медицина Luc Montagnier, д-р Michael Yeadon - предишен вицепрезидент на Файзер, DVM PhD Geert Vanden Bossche- експерт, работил по създаването на много ваксини, д-р Robert Malone - създател на MRNA технологията. Също в изобретателя на PCR - Kary Mullis, носител на Нобелова награда. Ти кого слушаш? Телевизора?

23

Анонимен

преди 2 години

Ами малцинствата и нискоинтелигентните екземпляри няма да се ваксинират. Мнителността и страхът са обратно пропорционални на интелекта - колкото си по-нискоинтелигентен, толкова повече те е страх От ваксините и оправдаваш собственото си невежество с безумни теории на конспирацията. Еми не е лесно да се живее с две мозъчни клетки

22

Анонимен

преди 2 години

Генетичният фонд между Азия и Европа бил различен, та не били сигурни как ще се отразят новите щамове у нас. Докторе, като не сте сигурни, защо не млъкнете,? Наблюдение - не се вижда и не си знае нищо,; заключение - значи има динозаври

21

Аз

преди 2 години

Кога работят докторите? Хяйде по малко медийно внимание и повече РАБОТА.Гробищата се напълниха от Вашето безхаберие и жажда да се докопате до властта и безплатна реклама Половината в парламента за някакви тройкаджии по медицина. Затова държавата е фалирала от ей такива разбирачи. Без главната Тиква, проблемът остава. Метастазите кой ще ги реже.

20

Totenkopf

преди 2 години

Всеки ден шашкънии, измислици и мангърщини, поредната шарлатанка от бялата мафия д-р била..

19

Анонимен

преди 2 години

На тази куха лейка имунолог няма ли някой юрист да и обясни, че децата няма как "да искат" да се имунизират. Те са непълнолетни и по закон не могат да подписват документи даже и за себе си. За това са родителите, те решават кое е добро за тях. Това издевателство над децата трябва да спре, някои хора вече прекалиха с тия ваксини

18

Edin888

преди 2 години

Едно скорошно изследване от Кливланд Клиник в Охайо показва, че 'хората, които са преболедували SARS-CoV-2 инфекцията е много малко вероятно да имат полза от ваксинация срещу COVID-19'. 'Necessity of COVID-19 vaccination in previously infected individuals Cleveland' за който търси повече информация.

17

boliarin

преди 2 години

До Edin888Прав си бастунче, така е. Аз съм добър лекар - търговец. Искам да ваксинирам *** - и стара да е

16

Анонимен

преди 2 години

Много разбирачи,математици ,министри ,депутати ,докторчета ,професорчета ,телевизии ,всички са в цирка

15

Edin888

преди 2 години

До Сплескан натовецСтранно защо, но много от изказванията на научните лица всеки ден изглежда се опират на това колко антитела има човек и как с времето спадали, което пък налагало нова ваксинация и т.н. Те не обръщат необходимото внимание на клетъчната / имунната памет, чрез която последващи боледувания от същия вирус би трябвало да протичат леко и да има бързо повишаване на антителата от самата система на човека. Не съм лекар, но мисля, че е така. Нека лекар да коментира.

14

Сплескан натовец

преди 2 години

ако над 90% сме имали контакт с вируса ,защо са ни ваксини тогава?????

13

Ха-ха

преди 2 години

Ще пускат нови варианти,докато извлекат максимум печалби от ваксини!Решението е само едно-причинителите на Пандемията-Сорос и Гейтс да бъдат елиминирани!

12

Аз

преди 2 години

Пей си Пенке ле, ич не ми пречиш.