21

Анонимен

преди 2 години

Изобщо няма да ходя да им гласувам. Те машините са си програмирани за когото трябва.

20

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Шат Шат Шат .........на Тиквата главата

19

Бонго Бонго

преди 2 години

Да, това е целта, която Бойко каза.Свободно си изрази човека мнението.Радлев на всяка нова година, вместо да говори в ефир, храчи отрова- нищо не казахте.Отровното трио ака големи редки Акита, пак нищо не казахте. Затвор за Радев и право на избор с хартия.Затвор за престъпниците облечени днес министри и Рошко също.

18

гербер

преди 2 години

До Анонимен 26 Какво лошо си видял от Герб!?

17

сминдух енд чесън

преди 2 години

Досега изборите се печелеха от ГЕРБ или тук там от БСП,което означава хора от БКП.Време е нещата да се променят,на ход са млади и образовани българи да вземат контрола в свои ръце

16

Слабоумен Тикволюбец

преди 2 години

Аз обичам Бойко и ще гласувам за ГЕРБ ( ако отворят изборна секция е Карлуково)

15

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем, че се хакват избори с тези машини, но ЗАЩО РЕШИХА , ЧЕ НИ СТРАХ ОТ ТОВА?! Каквото трябва да се случи, то вече се е случило. Изчезваме като етнос и продължаваме в същия дух, нищо ново.

14

Анонимен

преди 2 години

Страхува се, щото много добре знае мутрите, както и знае, че не е най-голямата такава :)) Нормално е да се предпазва, малко ли мутри се затриха през годините :)

13

demolitor

преди 2 години

Герберунгелите са в потрес , че техните основни гласоподаватели в Столипиново , Факултета и тн , няма да се справят с машините

12

Анонимен

преди 2 години

Въх, мари Божкее! Всявали политиците страх. Народа знае чужди езици и отдавна разбра от световните медии, че никъде в ЕС не гласуват с тези щайги защото Конституционните съдилища са ги забранили поради нарушаване тайната на вота. С машините SAES 3377 е опасно да се гласува. Производителят на машините посочва на сайта си, че имат връзка с интернет. Българина не пасе трева, Дами и Господа от ЦИК.

11

Анонимен

преди 2 години

Когато търчиш да гласуваш друг да те оправя така е!

10

Прогноза

преди 2 години

Тези избори ще се касират. 2 седмици преди тях, не са купени машини, не се знае кой ще ги поддържа, хората на почивка няма да могат да гласуват, за сметка на това в Анадола ще се гласува във всеки един дюкян. Това ли е защитата правата на суверена, за която болният учиндолец тръбеше? Каквото и да покажат изборите няма да бъде прието, защото целият ден ще е един лош скеч от *** шоу на 7/8. А на следващите нормални избори Бойко ще спечели с 15% преднина. Защото време за клоуни и шутове няма.

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко най се...страхува някой да не пипат...нещо,да не му...счупят държавата,че тя си е...негова.

8

До 11

преди 2 години

Този 5 не е на гинкобилоба, а на тежки опиати и Чалга.

7

споко

преди 2 години

След гласуването, пред международни наблюдатели се пуска тест и се проверява резултата

6

Анонимен

преди 2 години

На снимката показват за кого да гласуваме. Това е продуктово позициониране.

5

Т К О

преди 2 години

Значи нещо което е отхвърлено от други държави, защото може лесно да се манипулира (доказано) ние го взимаме и го налагаме за задължително и тръбим, че ще е много чесно!!! И всички, които знаят колко лесно се манипулират тези машини да си траят....!!!! хахахахаха

4

До 5

преди 2 години

Камелия Нейкова е шефка на ЦИК. По предложение на Мая Манолова при Радев я предложи Тошко Африкански от ИТН.

3

Кафяв гербер

преди 2 години

Как може да кажеш , че софуера да се пипа , като председателя на ЦИК е от ГЕРБ , това е смехотворно .Толупски партенки за найвници

2

Кака ли пък не

преди 2 години

Поверихте изборите в ръцете на шутове. Какво очаквате освен шоу с лош привкус. Ще се касират изборите. Как ли няма да се наредя да чакам някой креттен да се оправи или да изстине прегрялата машина. И много хора няма да го направят. Е, най-големите мераклии като червените бабички ще са там. Да изпоприпадат в жегата.