21

?!?

преди 2 години

Ако са се ваксинирали на открито може и сърдечни заболявания да получат? Въобще на вън не са се ваксинирали и през Втората световна война.А до блатно езеро като ариана е промаларийно нововъведение, което само МУ могат да измислят. Гении

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 - по същата оли.гофренска логика - Само ***.ьовци може да се страхуват за жалкия си животец и да избягват отровни гъби или развалено месо.

19

Анонимен

преди 2 години

Само ***.ьовци може да се страхуват за жалкия си животец и да избягват ваксина.

18

Анонимен

преди 2 години

Аз ям кренвирши, не ме плаши ваксина!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 - не се знае какви ще са ефектите след години - но знам, че преди два месеца лекарствата срещу автоимунни болести изведнъж поскъпнаха десет пъти - а преди месец бе представено ново лекарство срещу Алцхаймер за пръв път от двадесет години насам - та почвам да подозирам какво да очаквам.

16

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам от естествена смърт да се позабавя, отколкото да се забързам със изкуствена смърт !

15

Анонимен

преди 2 години

А знае ли някой след 5 год какъв ще е ефекта и дефекта от ваксината ???? Само едно се знае,че набавят ли се нужните пари то вируса сам ще си иде !

14

Хаха

преди 2 години

Който много е намразил някоя ваксина сам прави следващата, но не всички хейтъри могат така

13

От Берлин

преди 2 години

Питат производителя на отровите, дали продуктите му са вредни...!? Смяяяяяххххх.....

12

Анонимен

преди 2 години

Точно аденовирусът във "ваксините" причинява болестта. С Рнк ваксините е по-зле. Чакайте рак, МС, автоимунни и други красоти...

11

Странно 2

преди 2 години

А пък сатанишев се е побъркал по анджелина, защото буквално е *** първата ваксина, където я е правила, за да е здар

10

Стрснно

преди 2 години

Налу беше тромбоцити, какъв миокардит?След първата ваксина всичките са копия, да не мислите, че са седнали да правят нови, хехе? Точно ще седнат даправят нови?А на АстраЗенека са слагали класичедко съдържание от началото нц века и за това трамбоцити

9

Анонимен

преди 2 години

След убождането,кучета не познавали стопаните си,лаели и ги хапели, кърмачета,отказвали майчиното мляко,на инжект.си ***...Прихваната ДНК...за кой ли път.

8

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

Такаааа... Надежда да ме чуе някой нямам, но все пак... Според анализ на 130 изследвания за смъртността от ковид - при 10 годишни 0.002% а при 25 годишни 0.01%. А сега ги ваксинирайте срещу минимално заразна болест (2% от световното население за година и половина) с ваксини, които НЕ ПРЕДПАЗВАТ от разболяване и предаване на вируса. Не знам как може по-ясно да се каже, че да се ваксинират децата е безумие и престъпление.

7

Пф

преди 2 години

Модерна ваксна зa модерни лъжливи вируси, тая ваксина е тотал wasser

6

До анти чалгар

преди 2 години

Абе сатанишев, на тебе чалга няма да ти пуснат, защото ги е стран чалгарките да не ги хване спина

5

Анонимен

преди 2 години

Междувременно - психичноболните продажни убийци от CDC на САЩ казаха - ако някой млад човек е получил миокардит при първата доза от експерименталните ваксини - да изчака да му мине, и тогава да си сложи втората!??? Те се грижат за вас и децата ви, честна дума!

4

Анонимен

преди 2 години

Инжектират се само чалгари и ненормални които лазят по дъното.

3

Отговарям честно

преди 2 години

Да, причиняват. В САЩ още в самото начало на ваксинирането на деца имаше регистрирани 780 случая (или 790). Миокардит няма "леко" преболедуване, винаги остават трайни увреждания на сърдечния мускул. Прекаралите миокардит имат риск от ранна смърт от сърдечно заболяване.

2

Анти чалгар

преди 2 години

Аман от лъжи .Като искаш да мреш не се ваксинирай