41

Анонимен

преди 2 години

То и инфаркт може да докара.

40

както е казал народа

преди 2 години

До Анонимен 45 Мож' да умреш *** не искаш.

39

Анонимен

преди 2 години

И аз получих миокардит след прекаран леко ковид. Вируса го изкарах с една седмица накашляне - нищо сериозно, но после 1 месец ме боля сърцето и не се чувствах комфортно. Спортувам редовно. Пред ден ходя да бягам по 3-4км, но тогава просто нямах сила и желание.

38

Додо

преди 2 години

За здравите хора, до 90 годишна възраст, Отровната Инжекция, позираща за Ковид-ваксина, която дефакто е експериментална ГМО-терапия, е в пъти по-смъртоносна и опасна, отколкото Ковид във всичките му щамове и форми. Ако на някой това му се струва дори и леко преувеличено, нека се порови в статистиката от Израел, САЩ и Англия. Колкото и да я прикриват, все може да се прочетат и истинските данни.

37

Анонимен

преди 2 години

Що ли няма оцеляли животни след тестове с иРНК? При следващия грип ще се види кои ще оцелее

36

До 35

преди 2 години

Нали си наясно , че VAERS не е научна база данни , това са просто данни качени от някои американски лекари, но понеже нямат научна обосновка си измиват ръцете с : Guide to interpreting VAERS data ( ръководство за ТЪКУВАНЕ НА VEARS данни) , това с тълкуването може и да мине при малообразовани индивиди, а и както знаем фирмите производителки никога не са отричали , че ще има странични ефекти, но докато не прочета истински данни подкрепям Офф.

35

Анонимен

преди 2 години

иРНК препаратът причинява миокардит. Вече самият аз видях 2 случая. И за сведение единият беше на жена над 50 години, а другият на млад мъж. За щастие протичането не беше тежко.

34

Анонимен

преди 2 години

Миналата година по туй време говореха,че вируса Ковид19 с това иРНК,което има и е негово причинява миокардит,даже писаха статии за уплаха,а сега казват,че не причинява или не е от него,което означава,че туй иРНК не е негово,а на някой друг вирус,като ухапванията,не го ухапал тоз комар,а онзи от друг сорт по серт.

33

отговор

преди 2 години

Краткият отговор е: Да. Дългият отговор е: Да, да и да.

32

Анонимен

преди 2 години

Заглавие на MailOnline от 13 юни гласи: Проучването показва, че 29% от 42-те души, които са починали след заразяване с новия щам, са имали ДВЕ ваксинации. В техническия инструктаж на Public Health England на 25 юни тази цифра се е увеличила до 43% (50 от 117), като по-голямата част (60%) са получили поне една доза.Нооо, това не означавало, че ваксината е неефективна, а само, че била несъвършена.Честито на планинара по-долу.

31

Анонимен

преди 2 години

Една моя приятелка се ваксинира февруари, 4 месеца вече и сега все нещо болна...ту гърло ту друго ту не знам си какво...вече и тя започва да се съмнява, че е от ваксината защото преди не е боледувала така.

30

Анонимен

преди 2 години

До Офф - приятелка на майка ми, на 55 години, планинарка, слаба, здрава и енергична, една седмица след ваксината я намериха умряла от инсулт. Безвредни и безопасни. Може да се провери десетките хиляди смърти и стотици хиляди тежки ефекти, на държавните сайтове, примверно VAERS на САЩ

29

Офф

преди 2 години

Моля, автора на тази статия да не плагиатсва. Статията излезе преди 5 дни в " Дойче веле" , на всички ни е ясно какво " журналисти" се изявяват там. Който се интересува от реални данни може да провери фактите в реномираните научните сайтове , а от личен опит на 27 години съм , планинар и напълно ваксинирам от 2 месеца с Пфайзер, странични ефекти нямах, чувствам се идеално и катерят планините без проблем .

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 - ама то се случи вече дори в тоя сайт! Имаше статийка "Грък умря 15 секунди след ваксина, няма връзка" - почти точно цитирам заглавието, толкова ме беше впечатлило.

27

Анонимен

преди 2 години

Вече си мисля, че и ако човек веднага падне и умре след ваксина, те ще кажат ' Не се притеснявайте, не е от ваксината'.

26

Анонимен

преди 2 години

Корона вирусът не принява миокардит. Ваксината срещу Ковид обаче - да.

25

Анонимен

преди 2 години

До До предния - за Гломб каква поезия да напишеш... Освен клозетна.

24

До предния

преди 2 години

Извинете, ама поетичните ви опити са много посредствени, лол

23

Анонимен

преди 2 години

Питайте професор Гломб има ли след Астра тромб!

22

Веско

преди 2 години

До Анонимен 19A знае ли някой, след 5 поколения каква имунна система ще имат хората с тези масови ваксинации срещу всеки вирус!!?