85

Анонимен

преди 2 години

Аз се гордея, че българският нарид се оказа на ниво и се срамувам от такива като д-р Жлоб.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113...Ваксинацията ни върви отлично. Във Великобритания ваксинацията върви неправилно и ще имат четвърта вълна......Щом българския балкански синдромаджия е казъл значи е ТАКА! :)))))))))))))))

83

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се срамувам от нахалството на срамуващите се. Срамувам се и от това, че вероятно сме страната с най много болници на глава от населението, но наложили му се на някой лечение, той умира по тротоарите, докато пишман лекари се чудят от какво да го лекуват и доколко е спешно. Нашите болници са развъдник на корупция и лошо отношение към болния и вместо началниците в здравеопазването първо от това да се срамува, те тръгнаха да стават рекламни агенти на ваксините

82

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията ни върви отлично. Във Великобритания ваксинацията върви неправилно и ще имат четвърта вълна.

81

Анонимен

преди 2 години

Срам е да чакаш ред да се ваксинираш. Срам ме е за Англия, за Германия, За Западна Европа. Тези народи и държави ни срамят пред света.

80

Т.Шак

преди 2 години

Безплатно, платено - пак няма да се набоцкаме, ама поне няма плащат за тия бклуци от нашите данъци ако е платено.

79

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Аз съм абсолютно убеден, че мога да ваксинирам повечето българи без принуда. Ето как: понеже българинът по правило е завистлив и често мързелив т.е това е неговото слабо място където ще насоча своята атака. Ще дам на мързеливците по 1-2 месеца платен отпуск от бюджета годишно доживотно, а на завистливците съм приготвил безплатна детска градина, безплатна стипендия за университет, безлихвен кредит или безплатно жилище за млади двойки. Ваксината ще реши проблема ми с финансирането на всичко това.

78

Анонимен

преди 2 години

Безплатното ваксиниране трябва да има срок, след това платени ваксини в аптеките, никакво лечение на новозаразените.

77

Demonaz

преди 2 години

Обществената и лична цена на този процес би била много голяма. Лична цена не благодаря! Тази и другите ковид-проповедници да се жертват те. Защо не са ваксинирани те,а ? Друг да вади кестените от жарта. Здравето на всеки е негово задължение!

76

ПЛАНдемия

преди 2 години

Аз се гордея

75

Анонимен

преди 2 години

А не се ли срамуваш как се точи НЗОК? Защо сме първи-втори по смъртност? Не е защото тук вирусът е по-опасен от цяла Европа, а защото болници и лечебници само гледат да дърпат пътеки, а хората кучета ги яли. От това не те ли е срам, бабе?

74

Бозайник

преди 2 години

Е като Англия са Толкова добре що не излизат от локдаун?

73

Анонимен

преди 2 години

Не се срамувам от гломб,гнусят се.

72

Д-р Сибила Маринова

преди 2 години

Който много слуша Гломб, получава в мозъчето тромб!

71

Т.Шак

преди 2 години

Какво ли не казва продажникът за 30 сребърника!

70

Fuf

преди 2 години

А не се срамува е бг е първа в света по смъртност още преди пландемията

69

Инквизитор

преди 2 години

Който се срамува да се нарече Българин и да живее в България, да напуска страната!

68

Пуууууу, маскари!

преди 2 години

При положение, че изкарах уханската хрема като лека хрема зимъска, за чийХуй да се ваксинирам *** професорке? АйСиктирМа!

67

до 86

преди 2 години

Леле как ме засегна, веднага тичам да се ваксинирам за да измия срама АХахахХАХАХхаПредлагам ти с това детинско поведение да ходиш да си го изкарваш на децата в градината. На тяхното ниво си когато нещата не им се получават така както са искали.

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 - За разлика от Англия, които се "ваксинираха" и приключиха, нали? Няма маски, няма локдауни вече, а? А наесен ваксинираните ще напълнят болниците, и ще страдаме всички нормални хора, но какво да се прави. Който не чете и не мисли, научава от телевизора кое е "добро" за него.