105

антиВаксър

преди 2 години

аз се срамувам ,че толкова малка държава ражда толково много продажници ,родоотстъпници и предатели като тази доцентка ,Околийски и много други ,че няма да стигнат 20 листа.Много ясна харектиристика на глобалния неолиберално джендърски фашизъм -забележете -вменяване на чувство за вина ,че застрашаваш нечий живот.Глоб ли си Блоп ли си няма да минеш нито ти нито твоите господари ,вие нанасяте най-голяма вреда на човечеството и хората се пробуждат все повече.Вашата властзалязва

104

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането е доброволен акт!!Аз съм преболедувал и ваксиниран,но ще защитавам правото на всеки сам да избира какво иска да си вкарва в тялото!В нашата страна са ваксинирани 11проц.доцента се срамува от 89 процента сънародници.Браво!

103

анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се и спасете животи. Не причинявайте страдание на толкова хора, дори и да не починат. Няма да починат, но ще са в болниците в тежко състояние. Освен това трябва да се спре с това досадно влизане с маски в големите хипермаркети. Не оставяйте другите хора в домовете им като затворници. Есента на 2020 беше така. Есента на 2021 също ще станат нещата, за които пиша, ако се инатите. Ако се инатите и не се ваксинирате, през есента пак ще сме самотни, изолирани и без духовни събития.

102

Само рашките са

преди 2 години

По-*** от бг анти-ваксърски селските пръчкиЯвно имаме неЩо общо

101

Смърф

преди 2 години

Ако последствията от определено лечение е за моя сметка, то и решението е дали да се възползвам е също мое. За сега чакам да видя коя ваксина какви супер сили дава и ще реша според нуждата. Нека мини масовите тестове за да може резултатите да са статистически смислени.

100

славянин

преди 2 години

Абе, лелче, ние не живеем в гора, не пасем трева и не ходим на четири крака, имаме откъде да се информираме за ''ползата'' от вашите отрови! С какво ще се предпазвам от болести - РЕШАВАМ ЕДИНСТВЕНО АЗ, с какво ще се лекувам от болести - РЕШАВАМ ЕДИНСТВЕНО АЗ, с какво ще се тровя, ако реша да се тровя - РЕШАВАМ ЕДИНСТВЕНО АЗ! Има ли още нещо, което да не ти е станало ясно!? А който го е шубе до припадък от този ''страшен'' вирус да си ползва ЛИЧНИТЕ предпазни средства и да диша и да спи спокойно!

99

Инфо

преди 2 години

От 1 септември ваксините стават платени. А тези, които са отказали ваксина ще си плащат лечението в болница .

98

Анонимен

преди 2 години

Гломб ще ми помага, като ми пречи да се ваксинирам и да чакам. Пращали писма за кандърдисване на дъртите, а другите чакат. Достатъчно чакахме първо връзкарите и бизнесмените да си ваксинират персонала.

97

хахахаха

преди 2 години

след ваксинация хората стават безсмъртни! никой не умира и настъпва вечен живот!

96

хахахах 121

преди 2 години

колко ваксинирани има в болница с ковид - нито един (след втора доза) а с уложнение - не съм чул, а има 2 счупени крака...извинявай

95

Коляча

преди 2 години

Тази пържолa инжектирана ли е? Кажи *** дeбeлaно Тромб, ти бодна ли се в тлъстините?

94

Изолация

преди 2 години

Европа ще ни изолира. Ще останем единствения непресъхващ извор на инфекцията и ще бягат от нас като чумави . Буквално в този случай. Нито туристи ще идват, нито нас ще пускат навън .

93

Смешна патица

преди 2 години

Аууу, Гломб, чакам те от няколко седмици да се обадиш ваксинационно...Защо закъсня така? Нали знаеш колко нас ни е срам от евтината ти продажба на биг фарма и заплюването на Хипократовата от твоя страна?! В ада е малко за теб.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120.......Ще видим кой кого. Великобритания или България.......То вече се вижда но трябва да имаме някакво знание по математика, нещо адски трудно за мнозинството на балканските синдромаджии! :)))))))

91

Анонимен

преди 2 години

До 119 - Повредените от инжекциите на ДАРПА, Пентагона и НАСА да не се лекуват от моите данъци!! Да си ги взимат в САЩ!

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115....Аз се гордея, че българският нарид се оказа на ниво по-ниско от това на африканско-бразилски фавеладжия!:))))))

89

Анонимен

преди 2 години

Ще видим кой кого. Великобритания или България. Кой ще има четвърта вълна. Четвърта вълна ще имат монархо-комунистите от Великобритания. И глад ще има във Великобритания. Магазините на Нейно Величество ще останат празни. Революции, разпад очакват Великобритания. Шотландия излиза от английското робство и взема нефта и газа.

88

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите да си заплащат лечението, така е честно, шанс им е даден.

87

Schutzstaffel

преди 2 години

Доц. Тромб. Срамувам се, че някои се представят за българи. Следващия път няма да ви спасим!!

86

Анонимен

преди 2 години

Няма да забравим и за доц. Владимира Гломб, като започнат процесите за медицински фашизъм и геноцидни практики!