165

Анонимен

преди 2 години

Този Гломб от коя страна е? И нас какво ни засягат неговите терзания, че да ни занимавате с тях. И сигурни ли сте че е доцент, по-скоро прилича на студент-стажант.

164

Анонимен

преди 2 години

Ако се инатите и не се ваксинирате, през есента пак ще сме самотни, изолирани и без духовни събития. -------///////-------- Нито за миг не съм бил самотен, нито съм останал без духовни събития. Липсваше ми само едно удоволствие - да изкормя някой нощаджия или гробар от талавизора.

163

999

преди 2 години

Още първото и второто изречение са НЕВЕРНИ ЛЪЖИ!!!

162

Обективно

преди 2 години

НЯМА ЕФЕКТИВНА ВАКСИНА СРЕЩУ БЪРЗО МУТИРАЩИ ВИРУСИ СПРАВКА - ХИВ. СЛЕД 40 ГОД. ОПИТИ ВСЕ ОЩЕ НЯМА ЕФЕКТИВНА ВАКСИНА СРЕЩУ ХИВ. И НЕ МОЖЕ ДА ИМА. ИСПАНСКИЯТ ГРИП НЕ Е ПРЕОДОЛЯН С ВАКСИНА, А С ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА.

161

?!?

преди 2 години

Баронесата, на тема корона вирус? Аз ще повърна, особено като се направи корелация с бг фминистките с подобни имена

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 190 ""В Израел вече почти няма починали." - В Северна Корея май изобщо няма починали? Не съм проверявал скоро, но там май имат нула заразени и нула умрели? Как ли става това? Даже не са ваксинирани" Става така, че едната е нормална държава с надеждна информация, а другата е откачена диктатура, където най-големите фантасмагории са напълно "допустими". За морално деградирали такива въпроси разбира се още не са изяснени.

159

Анонимен

преди 2 години

И за феновете на баронесата, вие как по-точно ползвате медицинска терминология на латински и английски, а да сетих се, цитирам "това където го учиш към МГУ е >>като от филмите" (тука не броим хах лекциите-шеги, които руснаците качват и неразбиращото руски студентство тук смята че са реални и ги учи, и ползва дословно...)Без терминология, без теория.. срам, какво друго?Леле, МУ?

158

?!?

преди 2 години

Ама Нотомб е вече доеи баронеса, никакъв конфликт с корона вируса

157

Анонимен

преди 2 години

До 185 "В Израел вече почти няма починали." - В Северна Корея май изобщо няма починали? Не съм проверявал скоро, но там май имат нула заразени и нула умрели? Как ли става това? Даже не са ваксинирани

156

?!?

преди 2 години

Валентинке, Валентинке, това горе ихе прилича на името на феминистката Амели Нотомб, прозвуча ми познато като го гледах и я зех, даже я титулувахме, ама забравих да те питам.

155

Анонимен

преди 2 години

До 184: Браво! Две изречения, 13 грешки. Къде си тръгнал с големите да спориш...

154

?!?

преди 2 години

В "срамната класация" са мързеливите "професори" от МУ, където събират срамуващи се лелки и великолепни, според техните разбирания, фейсбук "копия" на желаната от тях наука. Резултатът както се вижда е булшит в медиите

153

Анонимен

преди 2 години

Нали сте ваксинирани бе ей! Нали вече няма да ви лепне ковида!! Защо ви е шубе от нас антиваксърите, а? Майтап бе Уили..

152

Анонимен

преди 2 години

В Израел вече почти няма починали. Последното, което видях беше един починал за 14 дни. Кога ли ще стигнем израелците?

151

До Анонимен

преди 2 години

Ти си Болшой театър, лелките от детската градина ги е срам на сцена да се качват, предполагам хаха

150

Анонимен

преди 2 години

Номер 176, как увеличаваш цифра неграмотнико? Примерно, как увеличаваш цифрата 0 или 7? Т Само неграмотни хора може така да изпадат в паника от този вирус, да отричат, че го има или да ги е страх да се ваксинират.

149

Един приятел

преди 2 години

Какво стана с Израел и Англия,нали ни ги даваха за пример,нали били 60-70%ваксинирани ,а какво стана затягат мерките ,връщат маските нищо че са ваксинирани уж нищо че се покачват заболелите,нищо че лъжите не спират,мен ме е срам от лъжите на тези хора.

148

ъ

преди 2 години

Долу даже има желаещи стражаря да ваксинира?!? Защо не вземат предложението си и да си го приложат на себе си

147

Анонимен

преди 2 години

Доцентката от кого се срамува? Тя за каква величайша личност се мисли, че трябва да се съобразявам с емоционалните и пориви? След като дава акъли на недоцентите, значи не е много срамежлива, а по- скоро нещо от Большой театър го докарва. Фалш.

146

?!?

преди 2 години

Такива, които много се срамуват от нивото на знанието си в медицината, като доц. от статията, може да не се занимават с медицина, а с нещо друго, това занимание може би е за онези, които разбират повече (от лелките на детската градина)