10

Анонимен

преди 2 години

ПРОБЛЕМЪТ Е ВЕЧЕ,ЧЕ ТАКИВА СЪЛЗЛИВИ СЛОВОИЗЛИЯНИЯ НА РАЗНИ "РЕПРЕСИРАНИ"В МАКЕДОНИЯ БЪЛГАРИ НЕ ХВАЩАТ ДИКИШ В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО...

9

СССР

преди 2 години

Русия няма да позволи никоя бивша сателитна Руска република да премине към Евро Съюза!! Стига толкова!! То не бяха Литва, Латвия, Естония!! Украйна я усмирихме с мераците и за ЕС чрез война. Беларус също е наша. Сега Македония ще бъде стопирана, благодарение на хората ни в България.Балканите са Руска територия от 1878 година!!

8

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЕМ ГО ТОЗИ КОЛЕВ,ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ,КАЗА,ЧЕ Е "РЕПРЕСИРАН"БЪЛГАРИН И СИ ПОМИСЛИ,ЧЕ ЩЕ ГО ПОЗЛАТЯТ...ДА АМА НЕ...И ОТ ВМРО ГО ИЗПОЛЗВАХА И ОТ АТАКА И ОТ ДРУГИ ПСЕВДОПАТРИОТИ И НАКРАЯ ВСИЧКИ ГО ЗАХВЪРЛИХА.

7

Т К О

преди 2 години

Стига сте хвалили едно хвърчило "фигуранта"Важното е кой..кои държат въжето на хвърчилото....те го управляват!!! Всички виждат...кои са и дано да го проумеят скоро!!!!

6

Анонимен

преди 2 години

НАПРОТИВ КОЛЕВ НАГЛО ЛЪЖЕ,ЗАЩОТО ТОЙ Е ЧЕСТ ГОСТ В РАЗНИ ПРОГРАМИ И ПРЕДАВАНИЯ НА МАКЕДОНСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ.

5

Анонимен

преди 2 години

а аз бих попитал колев...защо те изгониха и от каракачановото вмро и от атака и от другите националистически формации?явно някъде си сгазил лука!

4

Браво!

преди 2 години

Ето я истината! Браво на този северномакедонец! И как говори български, едва ли го е учил в училище! РСМ трябва да поеме отговорност за поведението си и терора над българите!

3

Анонимен

преди 2 години

тук в българия този колев да не би да е имал някаква възможност за кариера...защо се е върнал в македония,нали там бият затова,че си българин.явно и от българия този са го изгонили и сега се прави на велик!

2

Поне

преди 2 години

100 000 македонци имат български паспорти. Ако слжим и севействата им, това си е живо мнозинство, а не малцинство. България трябва да изисква признаването на българско мнозинство в РСМ.

1

Анонимен

преди 2 години

много добре е определил Колев проблема. Вместо да мънкат за някакви мъгляви истории, да се дадат укавания на нашите преговарящи да тропнат на масата на преговорите в ЕС и да попитат направо и круто европейските съюзници - допустимо ли е страната РСМ, която иска да стане член на ЕС, да провежда политика на етниеска дискриминация върху собственото си население, а също и използване език на омразата към непосредствена съседна на РСМ страна! Стига усукване и недомлъвки!