30

Анонимен

преди 2 години

Македонският Каракачанов.

29

НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ

преди 2 години

ТОЯ НАВЛЯК ОТ РСМ НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ АГЕНТУРА НА МОСКВА И ПУТИН , СЪЩО КАТО "АГЕНТ ИВАН" ОТ ВМРО......НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ??!----ВСИЧКИ ТИЯ РАБОТЯТ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ , НА БАЛКАНИТЕ!

28

Анонимен

преди 2 години

Краси май отвързал чекмеджето, тва е причината за "новата реблгаризация" на мк.политика Колев... същия Колев миналите две три години насам опита се да играе на маин стрим македонски политик, и отричаше било каква връзка с Българиа и българска народност, значи не считаше себе на Българин или криеше това, понеже знаеше че няма шанс като такъв на политическата сцена в РСМ..тук е и сотрудникът на Мк. службите Перев итн...кои каракачанката ползва...а за Българите в РСМ на агент Иван ич не му пука..

27

Анонимен

преди 2 години

Бре, той се оказа по българин от нас :) Сърбетата ни мразят много, нормална е пропагандата в Македония :))

26

Анонимен

преди 2 години

9 Този филм сме го гледали, "дай да си затворим очите за кражба на българсща история и език, за териториалните претенции на РСМ, към България", за да не се обърнели към Русия. Твърдо не, на титова РСМ, на кражбата на българска история и език, на териториалните претенции на РСМ, към България. Вето.

25

Анонимен

преди 2 години

24 Да, така е ако Сърбия бе на наше място би оревала света, докато не постигне своето. Гърците държаха античките 28 години в блокада, но нямаше такъв натиск към тях. Ние, с нашата братска толерантност им помагаме, изчакване ги, да се вразуми и да не крадат българскарска история и език, да не ни хулят, но, напразно. Време е, за твърда позиция, вето.

24

Анонимен

преди 2 години

РСМ не може, да се раздели с титовиза и македоиизма, затова, не е готоа а ЕС. Ще чакме някое ново правителство в Скопие, кето да е демократично и да изпълнява критериите от Копенхаген. Както и договора с България от 2017.

23

Анонимен

преди 2 години

Все ми е едно дали Колев лъже или Путин не искал нещо! Питам се имат ли нашите преговарящи топки, да креснат на съюзниците в ЕС откъде накъде управляващите в РСМ си позволяват да показват средни пръсти на България и цинично да сипят обидни квалификации за нашия народ! Какво преговарят нашите, че не става ясно! Мънкат някакви схоластики от вида "колко дявола се събират на върха на една игла"! Наглостта на кандидатите за ЕС е проблемът!

22

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНАПРОТИВ АЗ СЪМ МНОГО СПОКОЕН...ОЧЕВИДНО Е КОЙ Е НЕРВЕН...КОЛЕВ!ЗАЩОТО ЯВНО ДОСТА ПАРИ ЗАПОЧВАТ ДА МУ СЕ ИЗПЛЪЗВАТ ПОРАДИ СЕКНАЛОТО КРАНЧЕ ОТ СТРАНА НА КАРАКАЧАНОВ И СИЕ.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - АБЕ КОЛЕВ... -____________ - Опитай се да увеличиш още големината на шрифта или не ти се отдава! Много нервничиш! Явно много ти харесват мaймyнджилъците на Пенадевски и Заев, както и официалните квалификации в северомакедонските медии!

20

Анонимен

преди 2 години

АБЕ КОЛЕВ...ЗАЩО КАРАКАЧАНОВ ТИ БИ ШУТА?НЕЩО НЕ МОЖАХТЕ ДА РАЗДЕЛИТЕ ПАРИТЕ ЛИ...КАКВО?

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - а аз бих попитал колев...защо те изгониха и от каракачановото вмро и от атака и от другите националистически формации? - ___________ - Лесно е да се досети всеки защо сте го изгонили, като си даде отговор от кого сте проектирани! Добре, че сега сте на пързалката!

18

СССР

преди 2 години

Северна Македония никога няма да е част от Евро Съюза!!Владимир Путин ясно го заяви!! Стига толкова отнемане на Руска територия!

17

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗИ "РЕПРЕСИРАНИ" ОТ МАКЕДОНИЯ СЕ ПРАВЯТ НА ПО-ГОЛЕМИ КАТОЛИЦИ ОТ ПАПАТА И ЗАТОВА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛИСТИЕСКИ ПАРТИИ И ФОРМАЦИИ В БЪЛГАРИЯ ИМ БИХА ШУТА.И СЕГА ТЪРСЯТ ДРУГ ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА...ИСКАЛ ДА БЪДЕ ПОЛИТИК!!!АМИ БЪДИ КОЙ ТИ ПРЕЧИ?САМО ЧЕ ПОЛИТИКА НЕ СЕ ПРАВИ ЕДИНСТВЕНО И САМО В ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ СТУДИЯ.

16

Анонимен

преди 2 години

Не е важно какво искаш, важно е какво даваш като родина на малцинствените си групи.Кьде глобяват за майчин език в 21 век все още .

15

Анонимен

преди 2 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО НЕ САМО В МАКЕДОНИЯ,НО И В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НИКОЙ ДА НЕ ГО ИСКА!ФАКТ!ДОРИ КАРАКАЧАНОВ МУ БИ ШУТА.

14

НЕ разбирате ли...

преди 2 години

Думите на тоя *** и действията на ФИГУРАНТА, ОБСЛУЖВАТ САМО ИНТЕРЕСИТЕ НА КРЕМЪЛ И ПУТИН......АГЕНТ "ИВАН" ОТ ВМРО....Е СЪЩАТА МАРКА!

13

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗИ ТАКАНАРЕЧЕНИ РЕПРЕСИРАНИ БЪЛГАРИ ОТ МАКЕДОНИЯ ВИДЯХА,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ И ИМ Е ВТРЪСНАЛО ДА ГИ ЗАНИМАВАТ С ТЕХНИТЕ ГЛУПОСТИ И ЗАПОЧНАХА ДА "ВИЛНЕЯТ"ОЩЕ ПО-ЗЛОБНО И С ОМРАЗА СРЕЩУ МАКЕДОНЦИТЕ.

12

СССР

преди 2 години

Утре и Сърбия ще кандидатства за ЕС. И това ще е началото на нова война в Европа, която 100% ще прерастне в световна!!

11

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се спре с опитите да се разруши всички добри отношения между двете държави.Нещата отиват на зле.Политиците и на двете държави се излагат.Можеше да направят всичко в интереса на хората.Но както виждам май отиват на зле нещата.Трябва незабавна намеса на ЕС.Това което се прави е от ПУТИН и е много опасно.Аз този човек не го познавам,но доста неистини казва.Не съсипвайте и малкото добро което беше останало от двете страни на границата.