242

ББ

преди 2 години

не спазват подписан от тях Договор бре...в 21 век...си плюеш на лицето и не държиш на думата си...само защото путин те държи и ти плаща...***. в 21 век в РСМ...

241

ББ

преди 2 години

по три пъти на ден да идват...ефекта е нулев...те го знаят...играят за да лъжат народа си заради изборите и да лъжат ес продажните политици...РБ е Парламентарна ...без Парламент... нема бойка нема ***...цирк прави...и е недостойно,срамно и позорно,първи ги признахме за Независима...те все зависимости от сърби и руснаци...халал да им е...вето до дупка

240

ББ

преди 2 години

До 3Мнищо не искаме от тях,помагахме им а те обслужват сърбомано-руски интереси бре...кьорав ли си,насаждат омраза...пред ЕС политиците...ама ние ходихме...предлагахме...нищо,прочетете учебниците им на какво учат децата си,вижте тв-те им как облъчват хората там...това е геноцид и престъпление...насаждат омраза и разпри...ограбват Историята ни...учат децата си да мразят и убиват нашите...защото така им наредил путин...бият хора с българско самосъзнание...преследва ги държавата..Кон на путин

239

преди 2 години

Смешковците от бюрм да започват да учат " Аз съм Българче " за да се подготвят за влизане в ЕС, като се присъединят към Родината!

238

Анонимен

преди 2 години

До 247 Така е. Омразата на македонците към България трябва да спре. Дядовците им се обръщат в гробовете. А България не трябва да отвръща на омразата им, а трябва систематично и безкомпромисно да им покаже истината за техния произход. Както е казал македонският българин Андрей Ляпчев: "си кротце, си благо и до налице кьотек"...

237

Анонимен

преди 2 години

Пендаровски има интелигентен външен вид.Тази външност не може да я възприемем за политик,ние сме свикнали със съвсем различна външност.Трябва да прилича на мутра побойник и да не може да говори нормално ,а да срича и да не звучи глупаво и да не бъде искрен.

236

Анонимен

преди 2 години

Вие затрихте България,сега е ред на останалия свят.Започвайте с Македония и до където стигнете.Но като гледам не остана много време.Сега сме 7 милиона(4,5) жители,след 20 години 5(2,5) милиона.

235

Анонимен

преди 2 години

До 246Много бъркаш, били сме едно. Сегашното поколение там е израстнало с омраза към България, и това е невъзможно да се промени. Живея в Западните Балкани, където има много мигранти македонци. Всички до един не понасят България, макар да са взели наши паспорти за работа в ЕС. Та земята е наша, но хората там никога няма да станат българи, макар и предшествениците им да са били.

234

Анонимен

преди 2 години

Много антибългарски *** тук насаждат омраза към Македония. Българи и македонци са едно. Нужно е време и търпение за зарастване на тази историческа рана. Кръвта вода не става.

233

Ало макетата

преди 2 години

РЕПУБЛИКА СЕВЕРОЗАПАДНА МАКЕДОНИЯ.....ПРЕКРЪСТЕТЕ СЕ С ТОВА ИМЕ И ЩЕ ВИ ПУСНЕМ ЗА ПРЕГОВОРИ ... ПОСЛЕ ЩЕ ВИ НАЛОЖИМ ВЕТО.

232

Анонимен

преди 2 години

Един морков за ФИРОМ,за Пендара-2,а за Заю цялата тава!

231

ББ

преди 2 години

по-"албански"опитвате да рекетирате Свободна България...с вменени вини,лицемерно заблуждавате ЕС политици през лобисти като им плащате да лъжат във ваша полза...е България е лоялен и предвидим партньор...милеем за Справедлив,Солидарен,Силен и Проспериращ Съюз...и си закъснял с...призивите...бяхте в София без Парламент...целувахте ръце в политически централи...като обидихте Народа ни...с неуважението към Правителството ни...към институциите ни!!!поне 30 години...вето,вие продължете като мафия

230

ББ

преди 2 години

мали...колко си прозорлив...ама схемата със заека ли я сътворихте?да преговаряш със Парламентарна Република...която е в избори...без Парламент,да плащате със заекъ на лобисти...забравени и алчни...България е пълноправен член на ЕС...няма да позволим въздействия и компромиси...вие не спазвате подписаният Договор...вие палите Националният ни флаг...вие крадете Историята ни...франкенщайн...не е българин...поне едни 30 г. ще чакате...докато се превърнете в предвидим и заслужаващ доверие партньо

229

Анонимен

преди 2 години

свобода за макетата.глупавите ромо-татари да си гледат корупцията.е то бог е рекъл - не кради,но де вярващи в тая прокажена земя.

228

Орце Пашкуловски

преди 2 години

И тоа Пендаровскиа гледа сакаш е гръмен заек , Зайо Баев го е зомбирал и него сигурно @?

227

Българин

преди 2 години

Ще се решат нещата, когато се откажете от средновековната история, после и от Гоце Делчев , после от териториалните претенции.И няма такива подляри, като сърбите на Балканите. И който им се води по акъла все ще пари.

226

Джузепе Галибарди

преди 2 години

Байо Заев е непредвидим , не се знае , може да избере и гръчки език само и само да оцелее .....

225

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не искам да тормозя руснаците, напротив, благодаря за Освободителната руско-турска война, но какъв е произходът на името Волга имайки предвид Волжска България и името Болгар? Що не си прекръстят реката, че да не им бъркаме в нервите?

224

Анонимен

преди 2 години

230 С уточнението, че Вардарска Македония е била първо българска, за повече години, от колкото сръбска. Също така, Косово е било първо българско за 300 години, след това сръбско, също за 300. И то, в подарена им от великите сили, Велика Сърбия, маскирана, като Югославия. България е държава на Балканите от 7 век, докато Сърбия основава държава, с българска помощ и то едва в 13 век.

223

Зозо

преди 2 години

Зайо Баев да слага наколенките и да избира българския или албанскиот :))))))))))))))))))))