39

Мерки ли?

преди 2 години

Със затваряне няма да стане.Ще премине през всички този вирус без значение ваксинирани или не.Надждата е ваксинираните поне да не умират.Със затваряне може в Китай,ама там ги скриват и мй ги изтребват заразените,но си трайкат и уж нямат заразени или са нищожно малко.

38

Анонимен

преди 2 години

Браво. От година протестира целият свят. Но до днес тук ни беше страх да го съобщим дори.

37

Анонимен

преди 2 години

Идва "Големият лондонски глад".

36

Предсказание

преди 2 години

И ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ,КОГАТО 1/3 ОТ УЧЕНИТЕ И ЛЕКАРИТЕ ПО СВЕТА ЩЕ БЪДАТ БИТИ И ПРЕСЛЕДВАНИ, КАТО БЕСНИ КУЧЕТА ОТ ХОРАТА ПО СВЕТА ! ВРЕМЕТО НАБЛИЖАБА !

35

Анонимен

преди 2 години

бау бау по нисък от тревата не можеш да го намериш като бяха новинтие за лок дауна в най -ваксинираната държава на планетата....

34

Изхода е един

преди 2 години

Всички хора по света да се вдигнат срещу правителствата си, да избесят всеки един от тях заедно с разните щабове, журналисти прикриващи истината и всички участници в този геноцид.Само тогава ще започнем на чисто. Когато изрежем, изчегъркаме тази миризлива ***, която е заразила планетата, защото те са вирусът, не ние.

33

Анонимен

преди 2 години

До Към 33 По цял свят докато хората седяха заключени в къщи, тия гадове упражняваха тикток хореографии в празните болници. Може да седнеш и да си гледаш с часове. И то в "ужасните защитни костюми" си танцуват, че е по-интересно и ще има повече лайкове. ПРЕДАТЕЛИ

32

Към 33

преди 2 години

На теб пък какво са ти виновни лекарите. Когато вие си стояхте по къщите до жените си,те работиха х 36 часа в ужасни защитни костюми и ви спасяваха живота. Стотици хиляди умряха заради работата си. Неблагодарник!

31

Анонимен

преди 2 години

Краят на марионетките наближава. Да си приготвят тоалетни принадлежности. Съмнявам се обаче, че кукловодите ще си получат заслуженото.

30

Анонимен

преди 2 години

Затворени били дискотеки и пубове. Много важно! Ще потраят още малко. Като се ваксинират още малко да стигнат 70-80% ще им отворят и баровете . Явно човек е късопаметен. Бързо забрави препълнените болници и умрели, които не смогваха да погребват.

29

Анонимен

преди 2 години

Браво на хората, ако бях там, бих протестирал и аз с тях.

28

Анонимен

преди 2 години

Като си приказваме по темата... Повече не смятам, че някога ще вярвам на лекар, на ваксина. Загубих напълно уважение към медицинската професия. Продажници античовешки...

27

Анонимен

преди 2 години

Аз лично не знам дали ще умра от вируса но от инсинуацията К19 може би и да умра толкова безчовечно и нагло към хората е всичко това. Лекарите и правителствата са съучастници на този който пусна вируса, защото правителствата не го посочват и не го разобличават а за лекарите не ми се говори дори такова разочарование са те че нямам думи, кяк може за пари да се поддържат лъжи например за маските или за тестването.

26

Анонимен

преди 2 години

Хората се усетиха но много късно освен това ваксинираните вече са безволеви същества и не знам дали ще може да се върне свободата и демокрацията. Може би дойде свършека на света защото аз например не мога да живея без свобода и мога да умра от не свобода.

25

Анонимен

преди 2 години

До 123...." Хората се усетиха че ги водят към концлагер." Това е самата истина.

24

Анонимен

преди 2 години

До доцента къде е дивидента бе доцента?

23

Анонимен

преди 2 години

До 123... Абсолютно си прав. Това го казвам от месеци по форумите и ме трият и ми отнемат достъпа и прочие но няма да се уморя освен ако не умра, че всичко което става е за отнемане на права, жалко че погинаха толкова хора а освен това има вече много безволеви същества ако ми разбирате мисълта....

22

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Хиляди, братя... Това казват... Един булевард, широк колкото Патриарх Евтимий в София... И пълен с хора рамо до рамо от Руски паметник до паметника Левски... Ей така изглеждаше от въздуха. Някъде около две хиляди човека сигурно, ако вярваш на тв. Ако вярваш на очите си, стотици хиляди.

21

Анонимен

преди 2 години

До Бау... Но защо си започваш изречението с малка буква. Не спазването на граматически правила е по лошо и от глупостта.

20

Анонимен

преди 2 години

Сами си дадоха свободата а сега носели транспаранти с надписи свобода. Който сам си дава свободата сам трябва да си я върне. Напразно чакате *** да ви върнат свободата просто така. Да бяхте помислили преди и за себе си и за децата. Как нормален човек си дава свободата и чака продажни правителства да им я върнат просто така. Това няма да стане или сами си я върнете или цял живот с маски ходете *** глупави...