59

ББ

преди 2 години

в Свободният Свят се прави така...в германия може да те убие всеки турчин в гетото...но ако излязат германците...полицията ги влачи като чували с картофи ...гледали сте видеа,и за жълтите жилетки във Франция сте гледали...само факти..."хилядите недоволни" в Кралството могат да протестират цивилизовано...само в Свободен Свят е възможно...а сега ми плющете минуси...благодаря ви предварително...милиарди сме!!!

58

Анонимен

преди 2 години

И снимката, и това "хиляди" са подвеждащи. Поразровете се в нета да се ориентирате за мащаба.

57

Anonimen

преди 2 години

Има ли овце,.ще има и вълци.

56

Anonimen

преди 2 години

След това още 4 седмици ....... щ,а м . И така до края на света.

55

Анонимен

преди 2 години

СЗО ,Англия и ЕС ,се чудят кво ли вируси и щамове да си измисля ,че да продължат да крадат и лъжат хората )

54

Хикса

преди 2 години

Тъща ми в Испания след вксиниране с двете дози и предстои малка операция на крака,за да влезе в болница ще и правят PCR тест.Защо???

53

Анонимен

преди 2 години

ВАКСИНИРАНИТЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА ИМУНИЗИРАНИ.Всеки ваксиниран го удря на живот, вместо да стои 14 дена под карантина.

52

Хикса

преди 2 години

Баси за това не бех се сетил,ваксинираните заразяват ли другите с короната.По принцип трябва,но ако не зарязяват тогава какво по-дяволите им инжектират,в-во което предпазва от болест за която лечение и лекарство няма...

51

Анонимен

преди 2 години

До Изхода е един, но трябва да се протестира във всички западноевропейски страни едновременно, а не единия уикенд Лондон другия Милано или Мюнхен. Да се обединим.

50

Анонимен

преди 2 години

До и така да е, да цяло чудо е че опитват почвата лека полека да се вадят от калта, където почти всички медии услужливо се набутаха.

49

и така да е

преди 2 години

И да протестират 10 милиона, цензурата е толкова брутална, че почти никой не го отразява. Цяло чудо е, че в днес.бг са го писали.

48

Анонимен

преди 2 години

Абе аз по принцип бях ваксар, но сега с тая истерия медийна и всякаква станах върл антиваксър. Като прочете малко човек за ваксини те с/у ковид и на върже 2 и 2 ще стигне до 1-ят разумен извод, че това са чипове с които се цели пълен контрол над населението. Самият факт, че се провежда успоредно масова ваксинация в цял свят говори за това. Като главен инструмент на глобалистите световното правителство е СЗО.

47

Анонимен

преди 2 години

В един друг форум пишеше за военен доклад който казва че тази велика страна ще бъде едва 16 млн. през 2025г. Не знам дали е верно и дано не е верно и дано да не стане така.

46

Анонимен

преди 2 години

Искам без ирония да попитам учените хора как се пренася и предава заразата от здрави хора на други като няма материал на заразата например капка от кихане или от кашляне или хрема, но човека е здрав и нито кашля нито киха и няма от къде да се вземе материал за заразяване на някакви скрити носители и приносители, с което оправдават затварянето на напълно здрави хора, което е абсолютно недопустимо..

45

Анонимен

преди 2 години

До Предсказание .. Да се затварят здрави хора е престъпление което няма аналог в световната история. Нито един лекар не иска да признае това и се крият зад недоказани твърдения което са престъпления. Например без научни доказателства и логика от самото начало се твърди че децата не боледували, но сега искат да ги ваксинират и тех, което не е правилно меко казано.

44

Анонимен

преди 2 години

До Предсказание ..Не знам от къде си приписал това предсказание но дано да си прав защото за такова деяние преди всичко трябва наказание, а не затваряне на здрави и прави хора което е престъпление.

43

До пияница мистик

преди 2 години

Точно твоя бойко никога не е спазвал мерки и пътешества из цяла България без маска. Той и свитата му. Той просто говори това, което са го инструктирали, а колко сам си вярва е отделен въпрос.

42

пияница мистик

преди 2 години

Бойко Борисов е виновен, че излъга целия свят че има Ковид пандемия :)))))) Питайте ако не вярвате който изберете пyтин0питек да чуете какво ще ви каже. Каквото написах :))))

41

Сашко

преди 2 години

никой до сега не представи доказателство че съществува ковид19,нито свръх модерните микроскопи нито го изолираха....тази лъже пандемия на медии и педофилски правителства...в момента заразяват хората с тези така наречени ваксини които нито са одобрени нито са лицензирани....така че истинска пандемия се очаква на есен и зима...и като знаем кой стои зад тази глобална операция Бил и Мелинда Гейтс фондация-резултата ще е смърт за човечеството,факт имайки предвид предишни негови ''ваксинации''...

40

oт.Cидней.Aв$тралия

преди 2 години

Не знам за вируса дали ще премине през всички, но глупоста вече е минала през повечето балканопитеци. Хората му казват че не няма здравна система която да издържи неконтролирано разпространеие. Малкото интелигентни хора се борят да забавят разпространението за да не излезнат нещата извън контрол, за да не умрът масите нискоинтелигентни на стълбите пред болницата