26

Сат Н

преди 2 години

Колкото е по-прос и самовлюбен един човек, толкова повече му се иска да нае бе сички останали вкупом и поотделно, но това винаги е до време и води до краш на илюзиите. Много гяволък никога не е на добро...

25

Сат Н

преди 2 години

Никой не го е карал да пренебрегва никого демонстративно, той сам говореше високопарно за платноходки в Черно море и той построи газопровод, за да уйдиса именно на малоумната част от русофилите - най-крайната. Като няма ду *** да понася негативи, да си ***. Но истината е, че въобще с никого не се е съобразявал - просто селташкия манталитет го тика да играе двойни игри.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 "За сведение, пилотите си харесват МиГ-29, даже по едно време бучаха срещу Ф-16" Горкия. НИКОГА няма да се излекувате.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Хайде стига сте бълвали глупости, спрете се, представям си, как се чувства семейството на пилота, не ги натоварвайте допълнително!" Сигурен съм, че "семейството на пилота" точно сега чете коментари по форумите. По-важна работа си нямат.

22

Анонимен

преди 2 години

За сведение, пилотите си харесват МиГ-29, даже по едно време бучаха срещу Ф-16.

21

Анонимен

преди 2 години

До Сат Н "Ако банкянския *** и русенския македонец бяха такива националисти, за каквито се представят, отдавна щяхме да имаме американски F-16 и да се лети по американски школовка. Стремежът да се уйдисва и на двата блока, до това води" Истината е, че политиката е И игра за спечелването благоразположението на избирателя. В България има все още прекалено много хора въздишащи по комунизма, за да ги пренебрегнем демонстративно, и Бочко много добре го знае.

20

Анонимен

преди 2 години

Просто на пилота му е писнало да лети на таратайки и да е предмет на подигравки от колегите от НАТО и затова е жмурнал самальота у гьоло. И ти да караш стар Запорожец от времето на Никита Хрушчов по ремонтирания участък Първомай-Чирпан и да те задминават Мерчове, като телеграфен стълб и на тебе ще ти се иска да скочиш у некое дере.

19

Totenkopf

преди 2 години

Военна полиция разследва катастрофа на военен самолет? Само на мен ли ми звучи абсурдно?

18

Сат Н

преди 2 години

За руските слуги жертването на хора и материална база не е никакъв проблем, а прикриването на това защо е станало е гордост за всеки русофил, защото така защитава "реномето" на Русия, на руската техника и на руската школовка на летците ни ------///////------- Ако банкянския *** и русенския македонец бяха такива националисти, за каквито се представят, отдавна щяхме да имаме американски F-16 и да се лети по американски школовка. Стремежът да се уйдисва и на двата блока, до това води.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 Те тия класове ги раздават само за да вземат по-големи заплати.

16

Анонимен

преди 2 години

Изпадам в сляпа ярост като гледам Българското мислене! Търси се виновник да се посочи с пръст и толкова! Няма нищо толкова ужасно ако се окаже пилотска грешка. Но това не означава, че пилота е бил калпав ***! Това означава срив в системата от която пилота е само една част. То веднага се вижда изкарващ очите проблем - 12 часа до средата на годината! И можел да направи 60!!!! до края на годината! В НАТО 120 е минимум! А това е пилот "Първи клас"!! Втори колко имат??? 20 часа годишно?

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14За всичко си прав но само една корекция пътническите самолети се движат 950 км/ч. но НА 10 километра височина само там с тази скорост.

14

Анонимен

преди 2 години

Това че кутията е произведена в Украйна е без значение за нашия генералитет, единствено важното е кутията да се занесе във велика Русия от където ще ни съобщят че ято чайки са влезнали в левия двигател и пасаж делфини в десния двигател ситуация с която дори и генерал Радев не може да се справи.

13

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига сте бълвали глупости, спрете се, представям си, как се чувства семейството на пилота, не ги натоварвайте допълнително! Самия факт, че кутията е била отваряна, означава, че е манипулирана, а защо е манипулирана и кой има полза от това, вече няма никакъв смисъл.

12

Анонимен

преди 2 години

"Когато изтребителят изчезва от радарите, е бил на 1200 м височина и се е движел с 950 км/ч."--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Важна информация, но как един 20-тонен изтребител се разрушава във въздуха /изчезва от радарите/в случай, че е бил на 1200 м височина и се е движел с 950 км/ч. параметри, които не са критични /950 км/ч. е скоростта на пътнически самолет/?

11

Сат Н

преди 2 години

последните 13 сецунди от полета са важни тогава е станала белята.Преди този момент няма нищо интересно.------//////------- Много си далече от истината и нищо не си разбрал от живота (все още, надявам се).

10

Анонимен

преди 2 години

"Да обещае на Димитрина Попова, че вината няма да бъде стоварена върху загиналия й съпруг, призова го водещата." И как ще обещае такова нещо, когато разледването в момента тече и няма заключение каква е причината? Или вече е решено "героя" да бъде оправдан? Радев ли се обади на който трябва за да стане така?

9

Анонимен

преди 2 години

Авиацията е сложна система, даже изключително сложна и за да стане такава сериозна издънка, каквато е загуба на самолет, заедно с пилота, трябва да се натрупат куп фактори. Никога не става само от една причина. Ако е само едно, ще го предотвратят. Трябва много неща да се съберат, много хора да недогледат, недовнимават, неглижират, много хора да играят рисково, серия от малки грешки да се подредят, за да стане голямата беля. Това отива в областта на вероятностите и хазарта, Божа работа.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7Не си разбрал последните 13 сецунди от полета са важни тогава е станала белята.Преди този момент няма нищо интересно.

7

Анонимен

преди 2 години

Дайте кутията на гнъсните хамерикантци, за да ви декодират вси записи за рекордно кратък срок. БеГе овенни раиииш ли...