6

Анонимен

преди 2 години

пълни лъжи " ГУБЯТ СЕ 13 СЕКУНДИ" !!!Черната кутия записва абсолютно всичко, по всяко време нна полет!!!За това е направена черната кутия, да записва всичко.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 "В сегашната ни положение да изгубим самолет и опитен пилот е значителен удар" За руските слуги жертването на хора и материална база не е никакъв проблем, а прикриването на това защо е станало е гордост за всеки русофил, защото така защитава "реномето" на Русия, на руската техника и на руската школовка на летците ни.

4

Анонимен

преди 2 години

За сефте чувам, че има военни самолети, които в 21 век са кьорави нощно време и на борда им няма навигационни уреди за ориентация. Вече заявих, че съветско-руските самальоти ТРЯБВА да летят само през деня, за да може пилотите да се ориетират и времето задължително да нее е облачно. Съветски каруци, другаре!

3

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки. Очевидно е, че истината няма да излезе наяве, защото в противен случай вече щеше да бъде изяснена многократно.И тук вече всеки сам ще направи своите изводи, които няма да бъдат никакви красиви. В сегашната ни положение да изгубим самолет и опитен пилот е значителен удар.Нашите явно са най-големите продажници тъй като не сме видяли никаква ползи от нашите партньори досега освен няколко хамъра. Всички останали получават техника за въоражаване за милиарди.

2

1

преди 2 години

Истината е, че "великите" ни военни пак са се оплескали и сега се търси да се донесе вода от 9 кладенеца да излезе, че няма виновни и просто е "станало". По стар комунистически обичай пилота е "герой". Най-ярък белег за тия тактики е това, че уважаемия министър изключва пилотски грешки, без да има твърди доказателства, че това е така. Ако имаше такива щеше да каже кое го показва. Даже и в изказването му си личи противоречието: хем пилота е можел да прекрати мисията, хем не го е направил.

1

А за кво?

преди 2 години

Много сте бавни.