116

КАЗВАЙТЕ КОЙ , БЕ...

преди 10 месеца

..НЕ СЕ КРИЙТЕ , КАТО ВЪШКИ ... У ОФИЦЕРСКИ ***....

115

Последователност

преди 10 месеца

Значи пускат мишената от 7000 метра. И тя свети, за да се вижда, и евентуално да могат ракетите да я намерят по топлината. На какво разстояние от мишената започва стрелбата и с какво се извършва - ракети "Въздух-въздух", или картечница? И задължително ли трябва да я атакува на една и съща височина, ако поради бързото падане се е снишил много. След поразяването пилотът излиза от атака и се очаква да набере височина. Дори и да няма хоризонт, нали има уреди? Едва ли се е забил в морето.

114

Анонимен

преди 10 месеца

uuuuuu, ortodoksalni komunisticheski offshorni teroristi!

113

Анонимен

преди 10 месеца

Умишлена грешка на наземното командване, състоящо се от русофили , червенифатмаци, целяща дискредитиране на Българската Армия и съвместните ученияс нашите партньори. Грозен престъпен сценарий, равен на терористична акция срещубългарската армия, както взривяването на оръжейни складове. Същият замисъл имашеи уж погрешното насочване на военни да влязат в частна фирма край Чешнигирово.Всичко това се случва след като руският Резидент Радев превзе цялата власт.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Оставка на Фигурантите от жълтите павета !

111

Минавам оттук

преди 10 месеца

Само да упомена на пишещите, че нашето МО, бивше МНО, има в момента генералски състав надвишаващ в пъти генералитета на Дъ Пентагона. За дядо-полковниците да не думам, че ше требе да се пише до Книгата на Рекордите - ГИНЕС. Даже сме изпреварили и джуджетата. Ако не вервате, питайте Чорапа - он знае всьо.

110

999

преди 10 месеца

Е щом не става въпрос за пилотска грешка, кой тогава е сгрешил, че да загине човек при учение? Още повече - сте предложили пилота посмъртно за награда - значи знаете, че Не той е сгрешил. Но явно Някой Някъде е сгрешил. Не го прикривайте!!!

109

Кой

преди 10 месеца

КОЙ Е ЩУРМАНА, РЪКОВОДИЛ ПОЛЕТА И ЗАЩО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ЗАДАВА ВЪПРОСИ????

108

Анонимен

преди 10 месеца

До Руской копторКой ще посмее да ни напада, знаят какъв крив народ сме :)) Станала е некаква грешка, къде видя руснаци да ни нападат :) Ще кажа на Севда да те уволни, прекалено си т*п за *** :))

107

Анонимен

преди 10 месеца

Опитваш се да ме блокираш ли кадъно ? :)))) Нема да стане твойта :) Отивай при Доган, той ще ти обясни как работи за ДС :))

106

стар пожарникар

преди 10 месеца

До Висш пилотажАбе Висш пилотаж! Взрив във въздуха, не може да остане незабелязан от техниката

105

Анонимен

преди 10 месеца

НАТО си трае, гледа сеир между братски държави.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Напредак е все пак, че признават грешка, не се оплаквайте :)) Жената на Терзиев ги е посолила доста явно.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна ли, Русия ли, ....ние сме смеха на смехът., на цялата трагедия.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Естествено, че е грешка на командването. Хайде сега всички "многознаещи" българи, които смятаха, че е свален от "приятелски", или обратното - от "руски" огън, да се извинят и да си кажат, че са зле с акъла! И да спрат да гласуват, защото такива хора решават съдбата на народа! Точно такива хора слушат чалга и си преизбират ГРОБ за N-ти път! И си стоят на дъното на ЕС, но продължават да се радват на мазохизма си!!!

101

аа1830

преди 10 месеца

Няма пилотска грешка, самолета е бил изправен - министре, значи някой от командването нещо май ....или пък НЛО ?

100

Виновен

преди 10 месеца

В България никога не е имало виновни. Вината винаги е била колективна, а оправданието - генното инДженерство.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Стига с тези руснаци и американци! Вижте ВРЪЗКАРИТЕ, назначени да командват полета и да получават огромните заплати! Разбира се, че няма да има наказани! Всеки от тях е човек на неслучаен човек и ...така. Вижте на бг летището, вижте по митниците...НЯМА СЛУЧАЙНИ хора!

98

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Уставите и Правилниците в БА са написани с...кръв и за това трябва да се спазват...стриктно и безприкословно.В Сухопътните Войски казвахме,че там където...започва Авиацията,уставите не важат.Очевидно е от разказа на министъра,че е нарушена точката в Правикника за стрелба по падаща мишена и че това трябва да става от 7000 до 4000 метра височина.Кой е разрешил на пилота да преследва и стреля по мишената извън тези граници,трябва да се разбере.Това е причината за трагедията.

97

Анонимен

преди 10 месеца

До Оставка "Защо няма оставки!" Защото само ОФто и Комунистите зад него могат да искат оставки.