86

Оставка

преди 2 години

Защо няма оставки!

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 "Аз това казвам - Каракачанов последните години само коментира темата, тоест прави се на разсеян, накрая пак с руснаците подписа. А Радев е извън системата от над 7 години." Мне, не казваш това, явно не знаеш и какво говориш. А Каракачанов не само е коментирал, ами сме водили и дела (включително руснаците са връщали пари). А това, че руския льотчик не си е отварял устата по линията на военните ведомнства е петно върху българското офицерство.Да мълчиш, докато те оставят без оръжие

84

Анонимен

преди 2 години

Радев ли трябва да посочва нещо или Каракачанов и Борисов, които са лично отговорни по въпроса?

83

Анонимен

преди 2 години

Аз това казвам - Каракачанов последните години само коментира темата, тоест прави се на разсеян, накрая пак с руснаците подписа. А Радев е извън системата от над 7 години.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 Точно Радев не си е мръднал пръста да посочи шикалкавенето на руснаците за лицензите и ремонтите, за разлика от Каракачанов, който многократно е коментирал темата. Буквално Радев го раздаваше старшинка на шофьорите на самальоти. Срам за един Шеф на ВВС.

81

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не са размотавали Радев, а размотаваха Каракачанов и Борисов. По-точно двамата се правеха на луди и позволяваха да ги размотават. Борисов клинчеше от задълженията си в НАТО, накрая направи една скъпа поръчка, та да го защитават около изборите. А пък със заиграването с руснаците се мазнеше на русофилите.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 Не знам кой какво си харесва, но Ф-ките са свалили един чувал МиГове, а МиГовете досега една Ф-ка не са свалили. Явно нашите пилоти възпитавани в СеСеСеРето са били обучавани да гледат комфорта пред всичко останало. То руснаците точно такива "военни" искат: по-лесно се контролират ако има нещо.

79

Анонимен

преди 2 години

Комунистите лъжат като дишат! Истината ще бъде скрита както винаги!

78

Анонимен

преди 2 години

Ако питате пилотите, ще ви кажат, че си предпочитат МиГ-29, така че всякакви спекулации по темата за избора, са безпредметни. МиГ-29 е тежка бангия с два мощни двигателя, което прави кеф и дава самочувствие - нищо, че като бойни възможности е посредствен, а разхода на гориво е разоряващ. Има такава група хора, които си харесват класически американски автомобили, които безумно много харчат и са абсолютно непрактични във всяко отношение, но правят кеф и... те така.

77

Истината

преди 2 години

До АнонименА сега щели да карат черната кутия в Русия за да я разшифровали. И познайте какво ще стане ако ремонта правен от руснаците с части втора употреба се окаже причина за катастрофата. Ще покрият всичко!

76

Щерю

преди 2 години

"Когато изтребителят изчезва от радарите, е бил на 1200 м. височина" - това изказване пряко доказва факта, че самолетът е бил улучен във въздуха и свален. Жалко, жалко за човека и семейството му..

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "Сега ще има рязане на глави, щото некой е сгрешил :)" Никакво рязане на глави няма да има. Ще се пазят един друг, защото всичките са на руски щат.

74

До82

преди 2 години

Да ама прави генерали когото си поиска.Аман от адвокати на некадърника радев

73

Радевистче

преди 2 години

До АнонименНедоразумението от Дондуков 2 носи главната вина. То сега покрива некадърници те защото са му приятели. Ако не беше то сега щяхме да имаме нови изтребители!

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81Може да са комунисти, ама са български такива, не са руски :)) Сега ще има рязане на глави, щото некой е сгрешил :) Дано поне дадът некой лев на жената, щото има две деца.

71

Анонимен

преди 2 години

До Истината Не само това, ами не ми се мисли колко време руснаците ни размотаваха с ремонтите на изтребителите. Преди това пак руснаците ни правиха проблеми с лицензите на тези ремонти. Всичко в сферата на дейността на ведмонството на Радев, обаче Радев за нищо не е виновен, разбираш ли. Той просто си "командва".

70

До68

преди 2 години

Нещото командвало полетите е лично издигнато и направено генерал от фигуранта радев въпреки съпротивата на щаба и въпреки некадърността си .това достатъчно ли ти е?В армията се носи персонална отговорност и честа на мундира е свята .или поне така е било .само че при този главнокомандващ е по важно пликове с пари и двойни заплати на любовници

69

Анонимен

преди 2 години

Радев не е командир от около 6 години, а главнокомандващ е във военно време. Всичко, което се е случило от 2014 насам, е отговорност на други хора

68

Анонимен

преди 2 години

До Иван "Какъв цинизъм,отвратитено- Радевите посредственици и безхаберници убиха майор Терзиев и сега го провъзгласявате за герой" Комунистите винаги правят така: гробищата са пълни с комунистически "герои".

67

Истината

преди 2 години

Предишното служебно правителство на руската марионетка Радев од негов натиск и без да има право на това избра Грипен за победител в конкурса за нов боен изтребител и спря обновлението на бойната авиация с цели две години и половина. Така, че Фигуранта е главният виновник пилотите да летят на руските таралясници!