19

песента на машините

преди 2 години

Е от банкомат няма ли да може да се гласува? Или от смартфон или таблет. Че трябва машини .

18

Анонимен

преди 2 години

Който не е успял да гласува поради технически проблем на машината, може да съди държавата за доста пари. Подозирам че ще има доста колективни искове след изборите.

17

ДОН КЕЙ

преди 2 години

Гласувайте като мен... Аз отивам на 11-ти юли с походно столче, вода и храна.. Ще ми трябват поне 4 часа да се справя с машината..

16

Анонимен

преди 2 години

Машините са на пряко управление от централата в Дубай. За технически въпроси се отнасяте директно към централата а не към посредника ЦИК.

15

до ссср

преди 2 години

Ти ще ритнеш камбаната много по-рано от Бойко...

14

СССР

преди 2 години

Боко е активирал цяла армия да манипулира изборите,това нищожество банкянско трябва да бъде съдено до дупка ,а черепа и Йосич ще го закопаят жив изчадието.

13

Анонимен

преди 2 години

Уважаема ЦИК, запомнете една златна мисъл от съветско време: "Без бумажки - ты букашка, а с бумажкой - человек!" Вие, от ЦИК, поне минавате за образовани. Когато няма запис на хартия, няма доказателство! Как на хартията е драскано. остава като факт, а както сами сте разбрали, машинните резултати в оповестения вече вид, са спорни и съмнителни.Предстоят едни хвърчащи избори, направо фалшиви! Жалко, че сте се набутали в слугинажа!

12

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

И роди се убавец мамин в китно ямболско село,тоест АЗ!И стана шофьор на фърчило и погледна отвисоко на земята!И всички му се сториха кат калинки и реши убеден от баджанак си,че туй да управляваш курица не птица е ей таковънка,нищу!!И дуйде от далечна земя Гог ,Магог и Тувал дясна ръка на тамошния вожд със странно име!!И посочи с жезъла си любимеца на туй свирепо северно племе и рече,тоз е възлюбеният ни син!!И цялото войнство на блатото,понеже беше среднославно и сламянофилно го избра за вожд?!

11

До Анонимен

преди 2 години

Правителството не е длъжно да прави референдум за да гласува каквото и да е. Виж, ако гражданите искат да накарат правителството да направи нещо, което то не иска, могат да организират референдум.

10

Недоразбрал

преди 2 години

Излиза,че на Балканите има едно племе,което се мисли за най умно на земята и което най упорито отказва да се подчинява на закона за притеглянето,така,че постоянно се опитва да надскача жалкия си ръст а и останалите народи по земното кълбо?!В туй племе от време на време се раждат лу ди кюстендилски раз по ретини,които пък въобще нямат връзка с действителността?!Излиза,че само такива от ка чалки са единствените способни да сътворят предизборен кодекс на глупостта и провалът!И следва голема издънка

9

Анонимен

преди 2 години

Като сте толкова Умни вземете бял чер.ен и червен боб. Определяте за кои партии кой цвят е и народа гласува. После се брои колко е червения белия и чер.нията боб и се определя печелившият. Или ше каете че нема толко боб щото си унищожихте земеделието. Е на макявиупутката тогава.

8

Анонимен

преди 2 години

Некои партии и коалиции се опитват да купят изборите с ром миришещ на джибри и пури с вкус на руски партенки след едномесечна непрекъсната употреба. Товарищите от ЦИК са категорични че няма да се поддадат на толкова миризливи подкупи.

7

Анонимен

преди 2 години

Машините трябва да се настроят за пълна изборна победа на БКП-БСП. Товарищ пРезидента Радев е издал необходимите заповеди на ЦИК. Славчо ще го бламират тъй-като е платил по-малко пари на товарищ пРезидента от тов. Нинова.

6

Краси

преди 2 години

Ми не може да се изключи и земетресение,наводнение,пожар....

5

СМЕХ....

преди 2 години

АМИ, то още КС, не се е произнесъл по казуса за т.н. "машинно гласуване".НИЩО ЧУДНО ПАК ДА Е СМЕСЕНО И С ХАРТИЕНИ НАКРАЯ...ХАХАХААААА....

4

ЦИК

преди 2 години

другарите от бсп , чалгаро и мая общата , от сега подготвят оправданията

3

До Анонимен

преди 2 години

Ще видиш ти 300. Тия таблетки бараб със софтуера им повече от 150 лева не струват.

2

Активист на БСП

преди 2 години

Подготвяте ни,а мушмуроци ?

1

баба мара

преди 2 години

две поредни нощи има пожар в подстанции люлин обеля надежда останаха безток много съмнително взе да става с наближаване на изборите 45 години нямапожари и сега изведнъж