39

Недоразбрал

преди 2 години

Тези дето драпат за машинен вот да ми обяснят,защо продължаваме да търпим тоя ямболски цъ р вул избран по незаконен начин с Бюлетини?!Защо му се позволява след като е фалшиво избран с бюлетини да менторства,да назначава крадци и пар цали като него и да се изживява едва ли не като пожизнено избран гаулайтер?!Или мерите с двоен аршин,за ГЕРБ и Борисов един,за червените раз бойници с друг?!

38

Време за промяна

преди 2 години

До Въпросчо: Ние не сме единствени с машинно гласуване в Европа. В Белгия гласуват изцяло машинно, а във Франция - частично. А това за "Фигуранта и Москва" са си гербаджийски спекулации. Щом като гласуването изцяло с бюлетини не е нарушавало ничии права, няма как и гласуването изцяло с машини да нарушава правата на някого.

37

Пак по опорката?

преди 2 години

Заглавието е спекулативно. Това не е мнение на ЦИК, а мнение на представител на ГЕРБ в ЦИК. Малка, но съществена разлика.

36

Тикволандия

преди 2 години

Защо не написахте представител на коя политическа партия в ЦИК е Димитър Димитров? Защо ми се струва, че е представител на ГЕРБ. А за техническите му спекулации: По принцип една компютърна система може да блокира, но има елементарен механизъм (който се използва във всички управляващи компютърни системи) с който блокиралият компютър се рестартира и започва отново да работи, а записаните в него данни не са загубени. Така че машинният вот ще се проведе, не сме ние първите които ще използват машини.

35

Анонимен

преди 2 години

В гласуването с устройства имало много спорни елементи-------------що бе, нали имате специалист по машините от Венецуела? Там другаря Мадуро печели с 98% :)

34

Въпросчо

преди 2 години

А защо се бави Конституционния съд и не се произнесе относно гласуването с машини ? Колко време им трябва да проверят как е в цяла Европа и да кажат как трябва да бъде и у нас ? Защо се бвят ? Явно са мързеливи и послушни на нареждане от Фигуранта и Москва ?????? А ???

33

Анонимен

преди 2 години

До anonymous СМЕШНА ПАРТИЙКА, НО БЕШЕ ВТОРА, А СЕГА....,затова си трай, че още повече ще те заболи...

32

Ц.И.К.

преди 2 години

Никой не може да изключи технически манипулаж на машините !

31

Ганди

преди 2 години

Браво на дъртият комунист,краднал ,краднал яко по бай Тошево време и сега Радеф го сложи да доокраде каквото е останало, направо сложи Цветанов в малкото си джобче.на..глец

30

ПАК ВИ КАЗВАМ:

преди 2 години

КС---още не се е произнесъл , за "изцяло машинното гласуване"---ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ПРЕДИ ВОТА!

29

Ромче

преди 2 години

Мене не ме мислете , щото дома си имам компютър и вече съм обучил маалата......да му мислят червените бабички и селските стринки , гдето се редят на Пощата за пенсии.Вече съм си получил парите за изборите за по 200-лв/глас .

28

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 Мнозина от тях пенсиите си получават в пощенските станции и не ползват банкомати.Наистина ще бъдат затруднени,което ще рече ДИСКРИМИНИРАНИ.

27

Анонимен

преди 2 години

До до Дон Кей Банковите сметки са на компютри но нали виждаш, че си работят добре. Лойко пада и се опитва да хвърли вината на машините а не на себе си и калинките си.

26

anonymous

преди 2 години

А така дойдохме си на думата.Вече започна шикалкавене и предварително търсене на извинение за проблемното машинно гласуване.Ние отсега искаме да знаем кой ще поеме отговорност за евентуалния резил.Настоявам това да е Учиндолеца и смешната му партийка.

25

Анонимен

преди 2 години

И в СИК може да му прилошее на някой. Винаги и *** опасност даже и без машини.

24

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

А, КАТО СЕ ПРОИЗНЕСЕ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД , ЧЕ "ГЛАСУВАНЕТО САМО С МАШАНИ"--Е ДИСКРИМИНАЦИОННО И НАРУШАВА ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРИТЕ ...КВО ПРАЙМ ТОГАВА , БЕ...??!НЕ Е ВРЕМЕ ДА ПОПИТАМЕ БРЮКСЕЛ И КЬОВЕШИ , ЗА ТИЯ РАБОТИ...??!!!

23

до Дон Кей

преди 2 години

Добре, ама като ти изтече времето от 5 мин. и сесията приключва.Нямаш повече възможност да гласуваш. Времето е заложено и след като свършат твоите 5 минути-комисията е длъжна да ти предостави хартиена бюлетина.Между другото имам опасения, че много от хората ще направят този трик.Ще се мотаят, за да могат да гласуват с хартиена бюлетина.Над 70% от хората показаха на 4 април, че нямат доверие в машините SAES 3377.Тези машини са щайги за компоти.Могат да се манипулират не само с вирус,но и с лаптоп

22

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите и риюляните били затруднени да гласуват от машини, но не са затруднени да теглят пари от банкомата

21

навуходоходоносер

преди 2 години

Може да се гласува по контакта . Зависи с кой пръст бъркаш вътре.

20

ИзцИклвн капацитет

преди 2 години

Нали казаха, че ако сте на море може да гласувате в Турция?? Представям си как си зарязвам децата и плажа и се отправят към Анадола, само защото едни сватбарски музиканти са решили да променят изборен закон, от който нямат представа. Тези избори, по всички личи, ще бъдат касирани. Единственото спасение е, ако хората масово не отидят в жегите да се редят и гласуват шепа хора. Тогава пък ще има въпроси около това колко легитимен е този вот. Предстои пълен цирк, като организиран от шоу. Честито!