31

Свърши се

преди 2 години

Почнаха да замитат нещата. Ще търсели производителя. Айде нема нужда. Достатъчно кадърни български (защо не и натовски) хакери има. Тази кутия няма да се разчете

30

Диана

преди 2 години

До Анонимен24не знам и не разбирам от черни кутии, но ми се струва, че те пристигат заедно със самолета...Но и на мен ми се струва, че тук има нещо нередно и че преди да изпратят тази кутия при производителя, трябва да се консултират със специалисти от НАТО...

29

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

НЕ МОГАТ или НЕ ИСКАТ....Както писах още преди две седмици има ИСТИНА, но едва ли ще ни я кажат. А това, че са снимали как я разглобяват не доказателство и не значи,че кутията от видеото е кутията от падналия самолет.Има нещо много гнило, което ще остане зад паравана, жалкото само е, че жертваха горкото момче. Светла му памет.

28

Анонимен

преди 2 години

В началото на 21-ви век българската армия не може да слезе на 70 метра дълбочина при положение че един леководолаз от далечния изток всеки ден се потапя на около 50 метра дълбочина за да вади морски дарове!!!Не сме бананова република, по-зле сме!

27

Анонимен

преди 2 години

Абе, те едно време скриха за Чернобил, Вие искате сега да си признаят.

26

Анонимен

преди 2 години

s dosta laji natoriavat bg material chrez bg medii...

25

Анонимен

преди 2 години

Къде сте тръгнали да правите военна хунта с тези ръждясали ламарини? Самолета паднал, черната кутия гръмнала, смешна държава.

24

Анонимен

преди 2 години

Тия кутии са доста стари . Найновите са колкото флашки.

23

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Лелеяна мечта за самолети : Три милиарда за чертежи. По ръцете ни сърбежи. Ще вземаме или пак ще даваме . Самолети от Америка ще ли притежаваме ? " Извънземните " ли ще ни бият ? Ще опитат ли да ни затрият ? Не и не , ние не спим - с въображаемите самолети ще ги победим . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията , военните , военните медици , полицията, медиците, институции и граждани .

22

Перко

преди 2 години

До Киро РамботоКой знае какво са извадили. Но може би е черно

21

Shark

преди 2 години

Що започвам да имам чувството, че се мъчат нещо да прикрият, затова е това разтакаване и мотане и обяснения как все нещо не може.

20

Ха-ха

преди 2 години

С тази подготовка на наземния, че и на летателния състав и с новите изтребители (ако има) ще пръскаме за комари

19

Киро Рамбото

преди 2 години

Не можем да направим безопасно учение, не можем да открием, кутията, не можем да я извадим, сега не можем да я разчетем.

18

Диана

преди 2 години

И защо ли никой досега не знаеше, че черната кутия няма никакви маяци - светлинен или звуков, с които да се търси чрез сонар?! А казват, че след всеки полет кутията и съдържанието й са се преглеждали...Звучи малко невероятно!...Те МИСЛЕЛИ, че има керосин в кутията...Толкова ли е трудно да се установи ТОЧНО какво има в кутията? Ако е било керосин, къде в самолета се използва керосин и как той може да попадне там?...Въпроси, въпроси...

17

Анонимен

преди 2 години

От Русия?? Боже, ела си събери вересиите! По повод на шпионина Малинов днес Захарова ни каза да не го пипаме и с пръст щото нам кво си. От Русия освен беля на главата друго не можем за чакаме. помощ хахахахаха

16

Анонимен

преди 2 години

Сега вече няма да се разбере дали самолетът е свален от руска ракета. Типично за предателите, които захапаха властта. Беше ясно, че ще я дадат на руснаците. Те и в Украйна пращаха хуманитарна помощ. Позор!

15

Totenkopf

преди 2 години

Военните са абсолютно некомпетентни за нищо, харчат милиарди, а все не знаят и не могат. Хрантутници и Търтеи, нямат чет чантаджиите с пагони! Жалка история.

14

Хаха

преди 2 години

По-добре да не коментирам...

13

Анонимен

преди 2 години

Русия е враждебна държава, агресор. Служебното правителство са предатели.

12

anon

преди 2 години

хубава работа ама съветска... като всичко съветско..