51

Анонимен

преди 2 години

Фигурантската драма се задълбочава

50

Анонимен

преди 2 години

радево време Дами и Господа

49

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев е виновен. Той избира и изига приближени до него хора с пликове ром и кутии пури най- вероятно. Не казвам, че е взел пари. Взел е пликове и е назначил няккави мишки за ръководители на тези полети. Сега скатават истината и някой пак ще носи пликове, че са го отървали от военен съд.

48

до 55

преди 2 години

хайде личните присантимани другаде, това че Габито не ти е пуснало на теб не значи че требе да лаеш кат песс

47

Диана

преди 2 години

До до ДиянаВъв всички случаи НАТО са тези, които трябва да решат какво да се прави с кутията, според мен! Всичко става на НАТОвско учение - те са отговорни за всичко, станало там...Не може никакво решение да се взима през главата на началника, според мен...А и в НАТО има много добри специалисти, които сигурно по-добре от нашите ще решат какво да се прави...

46

Анонимен

преди 2 години

Някой да е очаквал нещо друго?

45

Анонимен

преди 2 години

rradev podava pas na vputin, i zamita sledi ot sobstvenata si korupcia.

44

до 44

преди 2 години

хайде изтърка се с това че имало вдичко записано. Има ама няма , като даде парламента пари за нови 3D радари ще има и записи. Сега записи имат само моряците за движението на корабите в морето.

43

Анонимен

преди 2 години

Кажете кой е ръководител на полета на Терзиев!!!! Стига сте крили на Наплатанова съпруга!

42

Н ....2021

преди 2 години

Това не могат, онова не знаят, трето не са способни, четвърто, пето, шесто....Но ЗАПЛАТИ взимат. И то какви...генералски.

41

Ха-ха

преди 2 години

Като не могат в Граф Игнатиево да отидат в Пловдив.

40

Анонимен

преди 2 години

Нищо изненадващо. Да не забравяме , че бившия им шеф фигуранта 3 минути стоя пред машината за гласуване и я гледаше като самолет.

39

Анонимен

преди 2 години

Какъвто главнокомандващия такава и "армията"

38

пфффффф

преди 2 години

Нашите са много жалки!

37

до 40

преди 2 години

абе ***, кви калинки бе, като е 86 та година самолета нали се сещаш че е мейд ин СССР. Знаеш ли в коя република е правен. Су 25 се правеха в тбилиси Грузия.

36

Гостенин

преди 2 години

Каква помощ от Раша ви гони?Нали видяхме отварянето на тази кутия за думнатия над Турция самолет - китайска флашка!!!Търсете китайците.Сега сериозното: България е във НАТО! и няма как да даде на основния враг - Раша - кутията за разчитане. Наште овенни имат ли дори мозък на шиле?Но падането на точно този самолет ще ни избави от рашанските летящи ковчези - което е за добро!

35

Анонимен

преди 2 години

На брега има носители, които съдържат цялата информация. Да не се правят на ударени с мокра кърпа и да кажат кой е ръководител на това учение!!!

34

Анонимен

преди 2 години

realno poglednato mnogo po-vajna i visoko stoinostna tema e bg export na bg elenergii, bg goriva, bg metali, bg inertni materiali, bg orajia, bg soda, bg sol, bg vodi, bg medikamenti, bg porcelan, bg staklo, bg cement, bg gips, bg darven material, bg tekstilni stoki, bg obuvki, bg chanti, bg minerali...

33

до Дияна

преди 2 години

и от НАТО какво ще им кажат, ами ако кажат не, какво излиза ,свален е с натовска ракета....глуписти пишеш.

32

Диян

преди 2 години

Не знаят журналистите. Тези които обслужват самолета го знаят много добре и точно затова не е търсена с локатори, пеленгатори и други подобни. След всеки полет се снема информацията от "кутията" във вид на цифрови данни, коит се разшифроват, преглеждат се от съответните специалисти. И ако бъде установено, че няма запис за възникнал отказ на някоя система, че параметрите на двигателите са в норма се прима че самолета е годен за извършване на следващ полет от страна на обективния контрол.