65

Анонимен

преди 2 години

до колкото знам преди години някъде четох че в основата на когото е дадена златната концесия стои българка.

64

?!?

преди 2 години

Тоя още се опитва да събере информация за два продадени имота във Варна?!? Дава 100 лева на един варненски брокър на имоти и след час два ще има всички документи.Ама то целта му е да черни не да защитава интересите на обществото

63

Бай Иван

преди 2 години

Но пък демокрацията ви даде гей парад, така че няма да ревете , че ви ограбиха за 30 години ;) !!!

62

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече чета, толкова повече разбирам, че Бойко наистина е психопат, при това крайно алчен, злобен, отмъстителен и заграбил цялата държава и разправяйки се с нея и с хората в държавата, като в бащинията си ,нямам думи!

61

Анонимен

преди 2 години

Концесиите в чекмеджетата са за 10 милиарда...

60

Анонимен

преди 2 години

До 65....Имаме си и специалисти но не можем да слезем на 70 метра дълбочина и след като по чудо извадихме черната кутия (втасала) я пращаме у съюзо да ни я разчетат! Имаме специалисти - пишман! :))))))))))

59

До 46 Влади

преди 2 години

Не говорете глупости да заблуждавате хората! Няма никакъв проблем България сама да си добива ресурсите. Имаме си и специалисти, има и достатъчно пари в бюджета за да се инвестира в държавни предприятия. Машини се купуват без проблем. Имаме Минно Геоложки Университет в София който всяка година произвежда нови специалисти! Кой мислите че работи в канадската фирма? Канадци ли?Всички работници да българи! От чистачките до директорите. Канадци са само акционерите които прибират печалбите.

58

Анонимен

преди 2 години

БКП управление - БКП концесионери! Изправи се Мутри вън би трябвало да се преведе Наведи се Мутри Вътре! :)))))))))) И така още еди милениум дорде поумнеят повечето българи! :))))))))))))) Няма Герб, БСП, ДПС, ПАтриоти - всичко е БКП Форевър! :)))))))

57

Анонимен

преди 2 години

До ВладиНе е въпроса в изгонването на консиционерите, първо да престанат да замърсяват природата и водата, а второ - никъде няма такива смешни проценти за концесии,плащани на местните хора, дори в африканските страни взимат по-голям процент от нас!

56

мишо бирочето

преди 2 години

даже мамунсагите в африка им дават повече. средните концесии там по 15%. в *** 0.5%. някой мисли ли си че този ококорения с правеното носле че хапе ръката на тея дето са си го отгледали у харвардя.... едва ли. че земем от някой да дадем на нашите. ПС: едно време сме пращали специалисти по половината свят да добиват руди и други неща. златото няма да избяга. да стои децата ни ще го копаят. ама няма. всеки като за последно и после офшорки и лайф ис лайф по островите.

55

Анонимен

преди 2 години

Корпорациите ги държат и корпоративния вот командва в България, а не суверена - българския народ, ако продължават да не гласуват масово хората, пак корпоративния вот ще спечели , гласувайте за патриотични партии, за БСП, ОП, Възраждане

54

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са съставени от комунисти и чалгари. Изчезват.

53

Анонимен

преди 2 години

Комунистите са най некадърното племе от крадци. Трябва само да ваксинират хората е те са толкова неуки и замечтани в кражбите си, че се провалят поголовно. Спряха и магистрала Хемус за да могат да набутат там свойте фирми, да окрадат готовите пари и да не построят нищо както винаги. България ще се оправи когато комунисти и чалгари изчезнат!

52

Анонимен

преди 2 години

Съгласихме се да станем отново колония на Западна Европа и САЩ. Другите държави се бореха да се освободят от колонизатора, ние бяхме свободни и се върнахме при колонизатора, който да ни ограбва срещу 145 милиона.

51

Анонимен

преди 2 години

Концесиите са най-лесният начин за правене на пари, дадеш жълти стотинки и после влачиш колкото може. Това е начин да те назначат за милионер. За съжаление е само за наши хора, както всичко в тая държава.

50

Анонимен

преди 2 години

Спецов знае всички начини за укриване на данъци. Ще ги излови.

49

Анонимен

преди 2 години

Не лъжете, че ще се връщат парите. Следващите ще изтеглят нови заеми да покрият сегашните заеми.

48

Анонимен

преди 2 години

50 пари викаш има, всичко е ок?Фактите какви са? Най-зле е България в целия Европейски съюз. Когато минавам през села и градове, изключвам центровете и парковите с понякой фунтан направени на петорно по високи цени от пазарните, всичко друго е умищожено и съсипано. Ходих преди време в Косово и там нещата са много по-добре. Спрете се бе хора. Хайде дружно да запеем никога повече герб :) .

47

Анонимен

преди 2 години

Швейцария ограбва медната руда на Замбия. Швейцария краде от бедните и крие парите на богатите срещу дял от крадените пари. Богатите крадци на бедните и богатите закрилници на престъпността........................Западните фирми крадат нашите ресурси.

46

Бойко Банкянски

преди 2 години

Това с продаване на подпазрна стойност го изобретиха Костов, Царя и Станишев , така че не се сърдете на нас че го правим.