18

Анонимен

преди 2 години

честно казано, отдавна МО трябваше да затвори крана за инфорнация какво правят . Колкото повече Е стараят да ви дадат информация толкоеа пумиията отгоре става повече. Сякаш в САЩ като падне ф16 примерно, щото си падат поне по един годишно, някой почва да обяснява на *** и пульо кое как и що се е получило. Тук нещо взехте да преяждате с демокрация ама криворазбрана.Айде накъдайте се сега деж лаячи с минуси да ми слагате.

17

Анонимен

преди 2 години

В Маями загубили 99 души, живеещи в срутилата се сграда, а тук се губят последните 13 секунди. Вървим по отъпкана пътека.

16

оо

преди 2 години

E тези секунди са най-важните .... и какво означават губят се ???? Тази кутия е проектирана да държи на ядрен удър , а нали уж е нямало огън по самолета , и държавата и армията е една тиня !

15

Анонимен

преди 2 години

Почна се с бг проззтотиите-това липсвало, онова се счупило, нормално за България състояние, вече стандарт.

14

Анонимен

преди 2 години

Този и началника му фигуранта още при нападението на частен склад от чужди военни на българска територия трябваше да са си подали оставката. За един месец служебно правителство само гафове и скандали.

13

Възмутен DE

преди 2 години

НЕ сме ***, кажете Истината!И кутията нямаше да намерите,но ви стресна реакцията на хората! КОГО се опитвате да прикриете?! Губели се 13 секунди....Човека се Изгуби завинаги!!! ЗАРАДИ НЕЧИЕ БЕЗХАБЕРИЕ И НЕКАДЪРНОСТ! ИСТИНАТА,МОЛЯ!!!

12

13 =fake news

преди 2 години

13 е един от любимците кодове на масоните за фалшиви новини.Много е вероятно пилота да е жив и всичко да е една голяма лъжа!

11

О, божке

преди 2 години

Можел да откаже да изпълни задачата. Това каза министъра. Тези хора не знам кой ги намери. Но по този случай е най-добре да спрат да се изказват. От някакво уважение към паметта на пилота.

10

Значи...

преди 2 години

...всичко останало си го има, ама баш последните секунди - не....Ти да видиш!

9

ЕЕЕххх!

преди 2 години

От генерали и полковници комунисти ....каква истина да очакваме?

8

Анонимен

преди 2 години

Някой мислил ли е ,че ще има друг отговор освен не може да се разчете.

7

анонимен

преди 2 години

и за какво етази черна кутия тогава, нямало кабел , и не знам какво още.....дрън дрън

6

хахахаха

преди 2 години

Тоз какъв сводник еее, как дава по една лъжа на час. Жена му на майора ги унищожава по всяка една телевизия, в която се покаже, като даже им спестява.

5

Анонимен

преди 2 години

Преди 12 години на този ден почина Майкъл Джексън.

4

Ох, големи циркаджии

преди 2 години

Друго и не се очакваше, ясно беше, че черната кутия ще е тенекийка на зад никът им, иначе знаят какво ги чака!

3

Случаен минувач

преди 2 години

Не че не могат да разчетат нищо. Те си знаят истината. Наредено им е да мълчат. Чудят се как да ни излъжат.

2

Анонимен

преди 2 години

Може и нарочно да повредят кутията, за да не излезе истината за гафовете дето са направили на това учение. Не е добре да има и уж приятелски огън.

1

Анонимен

преди 2 години

Тези са толкова некадърни, че сега ще трябва да пращат някъде в чужбина черната кутия да е разчетат. Вчера тоя даваше извънреден брифинг, как спешно пращали самолет да закара бързо кутията до Граф Игнатиево и след час щели да имат отговорите, а днес мънка, че не можели да разчетат нищо. Пълна пародия