38

очакваше се

преди 2 години

Така..така! Тези 13 сек....са момента в който самолета е взривен от "приятелски огън". Няма как да са в параметрите на черната кутия... Сега пък лентов кабел се бил скъсал...в Украйна значи...имали такъв!!!! Абе ей! Бог да го прости пилота.....

37

Анонимен

преди 2 години

Случам обясненията по тАлАвизиите, чета обяснения по интернетските медии, пълен разнобой! Не може ли да се разберете и да дуднете само една информация!

36

Бонго Бонго

преди 2 години

Погрешка на полигона неможе да стане. Това е удар срещу цяла България и НАТО.И майор Терзиев падна в бой, който не е очаквал. В мирно време на учение.Как така на парчета е самолета??Ако падне във водата без удар, би се смачкала машината, но не на парчета. Ей, учили сме и ние физика.

35

Добри Джуров

преди 2 години

Няма какво да се правят на ущипани калинките на Радев! Нали той ги е кадрувал докато беше шеф на ВВС. Убиха момчето и сега вадят от 9 кладенеца вода. То Хвърчилото и държавата е тръгнал да приводнява .

34

СССР

преди 2 години

Както винаги със всичко в тая държава ,куче влачи рейс диря няма.НЕМА ОПРАВИЯ В ТАЯ ДЪРЖАВА.

33

Анонимен

преди 2 години

Ясно е на всички-убит е по "грешка". Нали така Турция изгори русския СУ-24?*** политика погуби толкова хора без да плати..

32

Анонимен

преди 2 години

Не са свалени данните обаче се губят 13 секунди??? Как така? Врачка ли им каза? Ще свалите данните, обаче последните 13 секунди няма да ги има??

31

Анонимен

преди 2 години

dobre planirana smart na pilota i recycling na samoleta. rradev chegarta, chegarta, chegarta...

30

Аз Глупакът

преди 2 години

ЗАЩО МИ СИ ТРУВА , ЧЕ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ В ТАЯ "ЧЕРНА КУТИЯ" ЩЕ БЪДЕ СКРИТА ЗА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ , ЗА ДА НЕ СЕ НАРУШИ ИМИДЖА НА ФИГУРАНТА И ЗА ДА СЕ ЗАПАЗЯТ, ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ И УБИЙЦИ НА м.ТЕРЗИЙСКИ , ОТ КОНТРОЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ПОЛЕТА....?!.....ДО КОЛЕДА ИМА МНОГО ВРЕМЕ , БЕЕЕЕ.....!

29

Иво

преди 2 години

Ти да видиш. Българина е обречен на карък! Все нещо става ненадейно и необяснимо

28

Анонимен

преди 2 години

uuuu, korumpiran mafiot rradev, uuuu korumpirana mafiotska bg armia!

27

Xa xa xa xa xa

преди 2 години

Изненада? Едва ли. Никога няма да кажат какво и защо, а знаят прекрасно и без кутията. Всички знаят. Въпросът е дали и кога ще излезе от някъде тази информация. И за един приятел искам да попитам, че той се интересува - Миг 29 е съветски самолет, един вид вражески, в тъмното. Та колко британски, американски и т.н. кораба е имало на това учение, или просто са си плували ей така в международни води в същата нощ. Не питам заради конспирацията, щото така ва няма. Просто да попитам.

26

Анонимен

преди 2 години

хахахах смешници, какво покрихте отново? руснаците го ли свалиха?!

25

мишоци

преди 2 години

Не ви вярваме нито дума!!!Толкова сте компрометирани че няма накъде!

24

Обективно

преди 2 години

След някои самолетни катастрофи отломките са разпръснати на десетки километри и намират черните кутии след търсене на ХИЛЯДИ квадратни километри площ а тук говорим за 80 квадратни километра само и черна кутия няма??? Не е възможно това! Нарочно я крият!!!

23

Обективно

преди 2 години

13 секунди със скорост 1000-1500 км/час са 4-5 километра максимум. Кръг с радиус 5 км има площ 78 квадратни километра. Какво усукват тия гащници и толкова ли е трудно за цялата армия и държава да претърси 80 кв.км и да извади черната кутия?

22

СССР

преди 2 години

Шикалкавене яко ,кажете си че е свален и стига въртяхте ,няма такива *** лъжливи ,как пък всички сте едни и същи.

21

Анонимен

преди 2 години

Вероятно нарочно са повредили кутията и са унищожили доказателствата. Не е възможно да са чак толкова некадърни, че 2 седмици да се правят , че не могат да извадят кутията на 5 км от брега. Сега пък нямали кабелче в цялата държава и щели да търсят помощ от Украйна. Смях

20

Анонимен

преди 2 години

Почна се с бг проззтотиите-това липсвало, онова се счупило, нормално за България състояние, вече стандарт.

19

M.I.C.

преди 2 години

Нещо не разбирам. Повредена ли е кутията или не? Този лентов кабел за последните 13 секунди ли им трябва?