264

Анонимен

преди 2 години

Ааааа, не позна! А сега си представи, че някой член на партия в някоя държава , излезе и каже например на турците да си разформироват и изгонят кадрите от МИТ или на израелците да разпаднат Мосад или да изгони кадрите на ЦРУ и да им каже да се махат или на Англия или на някоя друга държава! Веднага , след няколко часа, ще бъде мъртъв, ако се опита да направи подобно нещо и не е редно да се прави, затова това ,което казваш е по-скоро смешно и неприемливо!

263

Анонимен

преди 2 години

Да се уволнят специалисти в службите и да се сложат калинки, не е решение , а ще увреди на населението и държавата , това е опит за разкостяване на държавата ни и разпад и не е приемливо, не е добро! Уж всички бяхте настроени антиГЕРБ, а искате да се повтаряте номерата на Цецо с цецомобилите, който нанесе много големи вреди на населението и бизнеса, както и много рекет и кражби, службите трябва да са независими и никоя партия или политик не трябва да се меси там!

262

Анонимен

преди 2 години

кат му видя на туй нещо мутрата и разбирам капацитета на народа

261

Анонимен

преди 2 години

Кюрда вън

260

злобар

преди 2 години

МУТАНТ!

259

ЗОРО

преди 2 години

Ти пък откъде накъде даваш съвети нафталин.Сърбахме и твойта попара.

258

Данчо Полицая

преди 2 години

Ех, КОМАНДИРЕ докъде се стигна, да вървят след човек прочел две книги(което не е сигурно,може да е гледал филма) отроче на БКП и завършил най-трудната специалност "пожарникар" и мутра при твоето управлени.

257

Стъки

преди 2 години

Само ВИНИТУ мой ни опрай!!

256

Дядо ПОП със КАСКЕТ

преди 2 години

На п*рост народ,Костов им виновен.

255

Бай Х

преди 2 години

Бай иван е цар

254

Гошо

преди 2 години

Ванка, свърши ли ти присъдата?

253

До 277

преди 2 години

Ял си попарата, ако си бил мутра или ***. Или си на 18 години и са ти разказали тате и дядо от столетницата.

252

Анонимен

преди 2 години

Бъдете спокойни, антикостовисти. Костов е на 72 години почти и отдавна е казал, че няма никакво намерение да влиза в политиката обратно. За огромно съжаление на тоя жалък народ. Жан Виденов е олицетворение на престъпно нищоправене. Един ден, макар и късно, ще се оцени, че правителството на Костов извърши истински подвиг спасявайки ни на практика от закриване на държавата. Няма ненаказано добро

251

Анонимен

преди 2 години

Мавъра се опитва да рекламира джендърите! Я си седи у Драгалевци, в наследствения(или не) имот на жена си,Мавъре! Ядохме ти попарата един път! Стига!

250

Анонимен

преди 2 години

Костов е виновен!

249

Анонимен

преди 2 години

След Жан се обади и Иван. Притеснително е.

248

мисли преди избори

преди 2 години

Българският избирател е глупав. Вместо да избере Костов за втори мандат, вкара Крадлив дедо от Мадрид. Вместо да избере Демократична България за да се изчегъртат всички структури на старото ДС от държавата той избира Слави Чалгаря. Все си мисли че някой ще дойде на бял кон и ще го оправи

247

до 273

преди 2 години

А ако Костов имаше още един мандат вместо Мадридския измамник, сега щяхме да бъдем наравно с Чехия и Словения. Ама, народе....

246

Анонимен

преди 2 години

Костов беше държавникът, който България проигра и се самонаказа. Резултатите от 4 - годишното управление на ОДС показват недвусмислено какво сме изпуснали. Ако бяхме продължили още месец-два през 97-*** с БСП, сега щяхме да бъдем като Молдова и да гледаме Европа през крив макарон.Ама българинът си иска социализма дори да не си го признава. Затова избира все някакви демагози и народняци, защото толкова му е пипето.

245

Анонимен

преди 2 години

Още ли си жив бе? Несправедлив живот.