284

прав е

преди 1 година

Прав е.

283

Странджата

преди 2 години

Сигурно за 10г Борисов има кусури най вече дето позволи хулиганите на мутрите да опикаят и оцапат София миналото лято но ако другарите пак се докопат да власта жална ни макья !

282

Демократ

преди 2 години

Да ми счупи човек главата дето излязох навремето да му се се вържа на този мошеник да ходя по площадите с вдигнатите два пръста ,че то преди това си беше много по добре- справка вода 2ст. ток 2стотинки бензин 25ст ...... нямаш грижа за утрешния ден а, е още тогава се забеляза трима лапат -триста зяпат РМП -ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ?Работническо-мениджърска приватизация ,идиотизъм!

281

dmx

преди 2 години

Изказа се и бащата на корупцията. Само Делян Пеевски да не се демонизира, нали така

280

Дими Митушев

преди 2 години

Пичове, този динозавър на тъмната приватизация Иван Костов, не би ли следвало да си мълчи докато го има? От каква позиция се изказва - като тартор на най-безумното ограбване на две поколения или като салфетка на израелската политическа мафия? Иване, кой подари единствената ни рафинерия Нефтохим Бургас на Русия и на черното-ченгеларско мюфте Доган? Ти Иване, си създател на онези, които научиха тези, които сега управляват службите ... Мълчи и чакай Страшният Съд!

279

3592

преди 2 години

Иван Костов: Да се разформироват службите за сигурност и да се създат нови...и от къде ще намерят нов персонал...това да не е като да внасяш чушки и домати.

278

No Coment

преди 2 години

Службите ДАНС бяха създадени/възобновени от Сергей Станишев с кадри от бившите терористични наказателни бригади по местоживеене.Всички *** от времето на соца които бяха слушалки на власта,им се даде власт отново да безчинстват по градове и села.Държавата е проплакала от тях.Престъпници и бандити с законна протекция,и недосегаеми за редовната полиция защото имат имунитет.Да се разформироват,и да се създадат нови структури с млади и чисти кадри.На тея бившите началниците им са КГБ агентура.

277

Анонимен

преди 2 години

АЛЧНИЯТ КРОКОДИЛ НА КОМУНИЗЪМА ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ ИЗПЪЛЗЯ НА ПРИПЕК!

276

Anonimen

преди 2 години

Че ние нямаме никаква сигурност нито за живота ни, нито за имуществото ни.

275

Анонимен

преди 2 години

Естествено че в Дай България има специалисти. Всички бивши доносници са там. Е вече по на 70 години, ама алчността им е като на 18- годишни

274

Анонимен

преди 2 години

какво се пъне другаря Костов,не можа да лустрира комунистите, сега тайните служби му виновни.

273

Гост

преди 2 години

А ти на тихо, хладно място известно с вечен покой и тишина

272

Анонимен

преди 2 години

Иване кажи си

271

Анонимен

преди 2 години

До ЦРУАми вкарайте немски и европейски инсвестиции, смесени българо-европейски фирми, като създадете и добре платени работни места, така други няма да проявяват нахалство и хората ще имат работа и няма да треперят за сигурността на държавата ни!

270

Анонимен

преди 2 години

До ЦРУ Ромите се множат като *** и дори да намалеят българите, място за други няма да има , просто ромите ще изместят останалите и България ще продължи да съществува!

269

Анонимен

преди 2 години

До ЦРУГледах една карта на България в една медия, България беше разделена на две, южната обозначена с европейското знаме,европейци и турци , а в северната беше изрисувана с еврейския знак. Коя България е по-добре като развитие - северната или южната? И защо няма българското знаме на тази карта? А хора,служещи на чужди държави или на партийци, не трябва да има в службите, а всяка чужда организация да се обяви публично на коя държава е,също и средствата и, трябва да има само независими българи

268

Анонимен

преди 2 години

Костов е уникален разрушител.

267

До 291

преди 2 години

Напротив, решение е - уволняват Калинките от службите и назначават специалисти.

266

Анонимен

преди 2 години

ТОА ДЕДО И КОМПАНИЯ РАЗКОСТИХА ДЪРЖАВАТА- СЕГА ИСКАТ ПАК- ДА БЯГАТ ЗА ДА НЕ ВИДЯТ КАКВО Е ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, А НЕ ТЪЛПИТЕ НА ЧЕРЕП РАДЕВ И КО.

265

Малциснтво

преди 2 години

Това да не е като приватизацията ... хахах. Крадлов чичко Смешничко