10

Зарата

преди 2 години

Там е ужас,държава в държавата.Щатът е толкова раздут, наредени са по роднинска връзка до 9коляно калинки-заплатите са космически на общия фон на народа(чистачките са над 1000лв.,средно по 2500-3000 за нулева квалификация.)Карат го по соц. модел и голяма част по цял ден си клатят краката.Целият комплекс може да работи с 1/3 от сегашния щат, а да не говорим за десетките фирми , които уж обслужват мините.Такова крадене може би няма никаде другаде.

9

Анонимен

преди 2 години

Плъховете напускат потъналия кораб.Със сигурност е опразнил всички сметкиКакто Чекмеджан хазната.

8

Анонимен

преди 2 години

До ха-ха-ха Ей гербав ,представяш ли си с колко милиона ни е набутал всички нас този гербав "спец" за 7 години?" Това е разликата между мен и русфилчетата като теб, другарю, че аз съм стъпил на земята, когато преценявам, а ти си "представяш". Що не отидеш да вършиш неговата работа, да те видим, колко парички можеш да изкараш ....

7

Анонимен

преди 2 години

Преформатирайте централите на газ, нали прекарахте тръбата, ама май няма отклонение за българските градове от тази тръба, само минава директно.

6

Анонимен

преди 2 години

В Швейцария са отказали зелената сделка изцяло, в Полша също, в други държави са отказали да се занимават с това до 2050 година , само България не е договорила НИЩО в своя полза и ще плашаме скъпи емисии, които оскъпяват цената на тока и ще закриваме над 100 000 работни места в Марица Изток и придружните търговци при тази безработица в страната .И ние имаме най-много зелена енергия в целия ЕС и не ни трябва, но някои партии,хора са си наточили зъбите за парите от зелената сделка!Не ви ли е срам

5

Анонимен

преди 2 години

Браво за достойната постъпка на др. Ангелов. Счел, че 20-30 милиона му стигат. Не е алчен, аслъ....

4

Анонимен

преди 2 години

Този е захлебил достатъчно, не го мислете.

3

Анонимен

преди 2 години

Хубаво

2

Анонимен

преди 2 години

Така е, изчегъртаха още един специалист. Явно е достатъчно умен да приеме предложението да си подаде оставката сам, а не да го уволнят. Чегъртай, чегъртай, чегъртай: сигурна гаранция за напускането на още специалисти от България. :)))))

1

Анонимен

преди 2 години

Пролет е и калинките на ГЕРБ хвърчат