30

Анонимен

преди 2 години

ЧАКА НИ ГЛАДНА И СТУДЕНА ЗИМА С фИГУРАНТИТЕ И ЧАЛГАРИТЕ ....СТЕГАЙТЕ СЕ)СВЪРШИ ВЕЧЕ СЛОБОДИЯТА ПРИ ГЕРБ....ХА,ХА,ХАААААААА....ШЕ ПАДАТ СЕИРИ...

29

mm

преди 2 години

Свестен човек, ама се поведе по акъла на гербаджиите. И за какво му трябваше? Сега ще си хапе газа.

28

ЕЛЕМЕНТАРНО Е...

преди 2 години

ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ ...ШЕ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ НА ТОКА И ПАРНОТО!

27

ГЛЕЙТЕ СЕГА....

преди 2 години

....КАК ЩЕ СКОЧАТ ТОКА И ПАРНОТО ДО ЗИМАТА....!

26

Анонимен

преди 2 години

И тия са бизнес далавера на Ваньо Костовия, който ще закрива службите.

25

Диана

преди 2 години

До Hex В Англия още Маргарет Тачър закрива въгледобивната промишленост...Ние още я бутаме, но всичко има своя край...Въпросът е кой и кога - служебен кабинет не може да прави това, нито пък служебен маинистър председател!

24

анонимен

преди 2 години

Г-н Андонов изобщо не е такъв човек , зццащо го черните така , по задължение ли?

23

agent

преди 2 години

Ами разбира се че ще е скъп, като купуват на 20 кратни цени от собственици на мини за въглища, така ще е. ако имаше някаква прозрачност нямаше да е така.

22

Анонимен

преди 2 години

"Турски поток е част от санкциите, които г-н Бойко Борисоведнолично наложи на Русия:1.Излови всички руски шпиони;2.Задължи Газпром да си построят транзитния тръбопровод отТурция до Сърбия, като ги застави да им плати 2,6 млрд. лв.;3.Задължи руснаците да не ни плащат транзитните такси от съществуващия газопровод за Турция в размерна за 1,1 млрд. долара за десетгодишен период;4.Задължи руската рафинерия до Бургас да е губеща и да не плаща данък печалба в България

21

izh

преди 2 години

Аман от комунотъпунгери добре нахранени от крадливата си партийка и целодневно пишещи по форумите абсолютни глупости, че даже и не смеещи да си сложат инициали а идентифицирани като "Анонимен"

20

Анонимен

преди 2 години

С всеки изминал ден става все по-ясно какъв е управлявал България 12 години.

19

Анонимен

преди 2 години

Борисов - doneПеевски - doneКараянчева - doneКошлуков - to doЦацаров - to doФандъкова - to do

18

Hex

преди 2 години

Да ги закриват тия Марици

17

Анонимен

преди 2 години

Голям длъжник на обществото е министърът на енергетиката. По странен начин мълчи този човек. Как така не може да намери документ за Балкански поток.

16

Анонимен

преди 2 години

И този ли гербав крадльо излиза пио майчинство?А нещо прокуратура, съд или щом е от нашите е недосегаем.Пародия на държава.

15

Истината

преди 2 години

Скоро там всичко ще е в оставка,ако не реформират от дъно-съкращаване на персонала на 70%, махане на безбройните обслужващи формички, изриване на десетките политически гербери, които назначиха от чистачките до директорите, модернизация и т.н.Тези мини от години са най-голямата далавера и едва ли нещо ще направят.Просто балонът се спука и всички ще са на борсата.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Народът ни е талантлив, има възможности" Ако съдим по 90% от постващите тук, това силно ме съмнява. Освен ако нямаш предвид талантлив в плюенето, нищоправенето и генералната неграмотност.

13

Анонимен

преди 2 години

Гербавите крадци не може просто да подават оставки.Те трябва да бъдете съдени и откраднатото върнато в Държавната хазна.

12

Анонимен

преди 2 години

Много сме опозорени като държава. След историята Магнитски, която показа на света, че сме освен бедни, но и крадливи, след резолюцията на Европейския парламент за върховенството на правото, ние сме в ъгъла. Плюс глупавата ни позиция по въпрос с Македония, плюс липсата ни на солидарност по различни теми. Международната ни позиция е доста слаба. Трябва да намерим начин да възстановим доброто си име. Народът ни е талантлив, има възможности, с които да застане на световната сцена.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "Плъховете напускат потъналия кораб.Със сигурност е опразнил всички сметкиКакто Чекмеджан хазната." Хазната е пълна и приходите й се изпълняват. Даже и служебния Финансов министър не го крие .... жалки сте