66

Слабоумен Тикволюбец

преди 2 години

Аз обичам Бойко и ще гласувам за ГЕРБ ( ако открият секция в Карлуково )

65

Коминтерна и сие

преди 2 години

Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето им е осакатено.

64

Анонимен

преди 2 години

До просто еКато за начало,това което пишеш си личи,че си в пубертета и не си наясно ,че от МВР за този тип комемтари може да те вкарат в ареста.А глава се реже лесно в Интернет.Много смело от твоя страна.Друг пак танкове предлага.Пак смело,но само за Интернет.Днес БГ да направи проверка на коментарите и да подаде сигнал до МВР,защото това може да не е пубертета,а терорист.

63

БРАВО г-н ПРЕЗИДЕНТ!

преди 2 години

Това е държавник, а не като Бойко дето само се кланяше на всички началници, само и само да стои на власт и да прави далавера, евраци, чекмеджета....

62

Дарвин

преди 2 години

Много е просто: Еволюцията от мaймуна до човек е продължила десетки и стотици хилядолетия и повече...Как очаква Заев да минат по този еволюционен път за 76 години?!

61

Анонимен

преди 2 години

Ами ако Северна Македония си поиска източните територии по известни като Шопия ??? Ако кажуват макетата - Там се дека се говори македонскиут Език е Македония ??? Ши загубим Шопия и боко .Въййй .Ко ши прайми без тях.. ???

60

Анонимен

преди 2 години

БРАВО ГЕН.Р.РАДЕВ!Само така!Една шепа българи,правещи се на македонци/една измислена държава/се опитва да разиграва 1300-годишна държава,която е и тяхна родина,дори да не го признават.Няма да го позволим.

59

Анонимен

преди 2 години

Западните документални телевизии да направят един документален филм за репресиите срещу българското население от Сърбия, Кралска Югославия и прозападна Титова Югославия.

58

Друга тема

преди 2 години

Хора, които твърдят , че Живко от Варна е свикнал да прави НИЩО, всъщност тва не е така !

57

Анонимен

преди 2 години

Появиха са пак в коментарите на псевдо патриотите.Министърката може и да е такава,може и да не е, но със сигурност е яко корумпирана и тя е причина баба ти да има пенсия от 300 лв.,докато нейния съпруг проектира подпорна стена хотел в забранена зона на Черно Море.ЕС и ЕК не са като мнозинството от нашия народ,те няма как да бъдат манипулирани не гледат наша телевизия и не четат наши медии.В България има изразена анти-Македония кампания.Основно с цел създаване на омраза.Интереса е ясен.ПУУУТТТИИН

56

Дарвин

преди 2 години

Когато от хомо сапиенс премахнеш 100 000 години еволюция получаваш чист северомакедонски премиер австралопитек....Такова желание - македонците също да произхождат от маймуни, не го разбирам, но го уважавам.

55

БАН

преди 2 години

Ще е интересно да видим ,как е вървял животът след 1945-та година.Период известен като "ранна антична македонска епоха"....

54

Просто е

преди 2 години

Ако македонец запали българско знаме, намираме го и му късаме главата от кръста.

53

Браво на Радев

преди 2 години

Хич, ама хич не ми дреме какво казали от РСМ, Пендаровски, Заев, някой си! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО!

52

Албански Реотан

преди 2 години

Тия македонци са много повлияни от бавните албанци. До кога ще ги чакаме да вденат за кво иде реч?

51

надървенТАТАР

преди 2 години

Тази държава РСМ нито ни е братска,нито ни е роднинска,нито сме и майка.Аре стига с това сервилничене.Да си спазват договорите,да не крадат история,да не трошат паметници,да не ни показват среден пръст,да не наричат външния ни министър фригиднаКУЧКА и да не горят български знамена.Вето...вето...вето...докато не престанат да крадат историята и езика ни!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

А най-смешното е че вие продължавате да вярвате на нашите политици.

49

Анонимен

преди 2 години

До БългаринАз съм ходил там, направо ще си счупят краката да ми сервират :)) Обаче обърна ли гръб, се почват псувните :))))

48

проф.БожидарДимитров

преди 2 години

Господата Пендаровски и Заев в скоро време да покажат някой древен документ,който да е написан на македонски език и с македонска азбука, или в който поне да се споменава за македонска нация и държава от началото на Новата ера насам!Вярвам,че това са ерудирани политици,които преди изказванията си се консултират с историци,археолози и т.н.!Целият съм в очакване,а предполагам също и цялата световната научна общност!

47

Шуранайков

преди 2 години

Докато чорапа яде банички и си плаща кебапетата, тиквата купува и продава вили в барселона, и му носят на крака чували с мангизи. Е за какво ни е такъв *** като радев? требе ни оправен човек като баце, та да се оправим и ние.