86

Анонимен

преди 2 години

Браво, честна,точна ,истинска позиция!Браво Радев!

85

Добър човек

преди 2 години

От какво в България да изкарвам по 27 000 лв на месец ?

84

Неподкрепящ никого

преди 2 години

Бравос на Радич! Добре, че отиде в Брюксел най-смислено да им обясни всичко, което за 1 ЦЯЛ месец е свършил. Закъде сме без него. Досега нямахме ли външен министър... Еее много прозрачно, много надуто, много!

83

Гласувайте

преди 2 години

Много хора са в лятна ваканция и няма да гласуват. Това ще върне ГЕРБ.

82

Обяснявам

преди 2 години

ГЕРБ няма да се провалят на следващите избори, защото много хора от протеста са в лятна ваканция и няма да гласуват. Едни милион човека си казват "победата ни е в кърпа вързана и няма нужда от моя вот", което ще върне комунистите от ГЕРБ на власт. И те го знаят. И експлоатират. Няма да им помогне обаче - на третите предсрочни избори, хората ще осъзнаят отговорността си. ФАКТ.

81

Анонимен

преди 2 години

Повече няма да гласувам за тоя мазник и разделител комунист

80

До наблюдател ООН

преди 2 години

Албания няма как да влезе преди СМ в ЕС, тъй като двете държави са в пакет, както бяхме ние с Румъния. На практика Албания е блокирана заради СМ.

79

Анонимен

преди 2 години

Другарчета Македончета. Как си представяте вие това да има Тракииска нация Шопска нация Родопска нация и тем подобни нации. Не вие не сте Македонска нация вие сте част от България и неможе да се наречете отделен народ и държава. Такава държава като Македония да сте прочели някъде в архивите да съществува. Ако прочетете и ако намерите че имате и писменост тогава може да ви признаем за отделна държава и народ. Но докато говорите на стар Български и пишете на Кирилица не сте никаква държава.

78

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са продажници и жалки миш ки. Усещат неизбежния си край. На следващите избори след тези на 11. Тиквите няма да минат 4%.

77

Анти-ГЕРБ

преди 2 години

Нямах отношение по избора за президент. Но ГЕРБ ми помогнаха да открия позицията си, а тя е ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА РАДЕВ. Ще гласувам за него на президентските избори. ( а дори нямаше да гласувам )

76

Жоро

преди 2 години

Национализма е последното убежище на популизма. Скапания зелен чорап, продава национализъм, а инсталира ченгесарскта диктатура, това са евтини номера за заблуда на избирателите, така както използваха без партийния протест и си инсталираха коалиция куцо, кьраво и сакато, като партии на протеста, хората на Черепа овладяхацмитници и службите, а Осрашков се оказа многоимотен държавен служител.

75

Анонимен

преди 2 години

Г-н Президент, българите сме с Вас и Ви подкрепяме.

74

Ванче Михайлов

преди 2 години

Македонците ще разберат след известно време, че Пепеляшка не е принцеса, а тиквата не е каляска. Няма да видят покана за преговори и на следващата среща. Второ поредно вето. Ще има и трето, четвърто, пето....и т.н. докле им вденат *** кратуни от къде дУхАвЕЕтъро за Еуропската уния!!!За пореден пътЗайо Байо ще разбере ,че срещу вятъра на се пикае.

73

Друга тема

преди 2 години

Живко от Варна е подарък от БОГ ТАНГРА ! Той е човек за реализации в живота !

72

това е вярно

преди 2 години

До Анонимен "Правило:" - това е много вярно. Аз бих допълнил. Когато един комунист обвинява някого в престъпление, той е направил същото престъпление, но в космически мащаби.

71

Анонимен

преди 2 години

И как защитавате родината като вярвате на политиците? Та този най-нахално Ви лъже, както и Бойко. Никой от лидерите в ЕС не е разбрал позицията на Българските политици.Ако беше така,щяха да натиснат Македонците ,а не нашите политици.Прочетете изказванията на лидерите на ЕС. Единственото вярно е ,че България не може да каже "да" на Македония в момента понеже нямаме парламент.Всичко което правят е да лъжат като стадо лисици.Радев си прави безплатна кампания...

70

Анонимен

преди 2 години

Без боко тиквата западните Балкани не мой да се оправят :))) Западните Балкани се оправят от щаб квартирата в Банкя .Банкя е столица на Европа а не Брюксел :)))

69

Ясна Позиция

преди 2 години

Позицията на България е ясна от 100 години по тоя въпрос. Какво трябва да им се обяснява на тия албански терористи? Късайте им главите, че дразнят вече.

68

Анонимен

преди 2 години

Правило: когато един комунист каже, че няма да направи нещо, той или ще го направи или вече го е направил.

67

123

преди 2 години

Ако това правителство продължава по същия да действа, нека си останат на власт перманентно.