33

Анонимен

преди 2 години

Май България найстина ще стане една държава пълна с хора без образование и никакви изисквания от два етноса из между които българският ще е малцинство.

32

Щирлиц

преди 2 години

Някой е прекалил с фантастиката,а най вероятно с веселите хапчета.

31

пецата

преди 2 години

от 750 лв ще стане 850 ,чИститУ и да ги харчите умно

30

Анонимен

преди 2 години

До старо кучеНе дават така са свикнали :)) Требва индивидуално да ги стреснеш, щото нема пари :))

29

старо куче

преди 2 години

Т.Е., това което казват , го смятайте - ОБРАТНО , гърмяни сме вече 30+45г., за да вярваме , но това е нагло , ЗАЩО !Колко трябва в действителност да са заплатите и пенсиите в България , защо ни залъгват със стотинки ''увеличение'' , и подаяние от 50 лева .Колко пъти увеличиха ЦЕНИТЕ , дават ти 50 лева , след което ти вземат 150 от повишението на цените на ВСИЧКО !А после , ''НИе ви дадохме'' , а КОЛКО НИ ВЗЕХТЕ ?

28

Анонимен

преди 2 години

След такова изказване, КНСБ трябва да си направят колективно харакири.

27

Анонимен

преди 2 години

След толкова много години управление на мутрите, какви заплати и пенсии искате да имаме?! Парите за тях са в чекмеджетата на мутрите.

26

факт!

преди 2 години

И в КНСБ , корупция , далавери , комисионни , БОНУСИ , заплати от няколко места .Е как да не обичаме Баце ?

25

до кнсб

преди 2 години

Не ви ли е срам , на държавна хранилка сте вече 32г.+45г. , КОЛКО ТРЯБВА ДА СА ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ В БЪЛГАРИЯ , СЕ-ГА ?Защо не се огледате при КОМШИИТЕ -Румъния и подобни , в ЕС нови членове ?ЗАЩОТО НЕ ВИ ОТЪРВА ,..НАЛе !

24

Защо , Оти ?

преди 2 години

КНСБ в България е ОТЖИВЕЛИЦА , получават заплати от КАБИНЕТА / ДЪРЖАВЕН ОРГАН/ , И Б-О-Н-У-С-И ,... естествено винаги ще защитават управляващите ...Толкова ли са СЛЕПИ за да видят че само България е на дъното в класацията , на пенсии и заплати спрямо ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ КАТО НАС В ЕС ... МИН. ПЕНСИИ 150 ЕВРА , НА ФОНА НА 600 ЕВРА ЗА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ... НАГЛИ ДЪРЖАВНИ ХЛЕБРКИ ...

23

КНСБ

преди 2 години

нормални ли сте !?Само в България имаме МИНИМАЛНИ пенсии от 300 лева , за разлика от ВСИЧКИ държави , ново членки като България в ЕС , където са 500 /ПЕТСТОТИН / ЕВРА , а минималните ЗАПЛАТИ са 1500 евра !ЗАЩО СМЕ НА ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС ,... ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ .. КЪДЕ БЯХА --КНСБ И ПуТКРЕПА ---30г., И ЗАЩО СЕ КРИЕХА ...

22

Анонимен

преди 2 години

Аз пък прогнозирам 50% спад на заплатите. Та ние нямаме икономика, бутаме само на заеми, а администрацията расте ли , расте. Кинти откъде?

21

Анонимен

преди 2 години

В България не виждам как минималната заплата ще стане 50% от средната заплата. Вдигайки минималната заплата, средната заплата също се повишава с приблизително същия процент.

20

Реалист

преди 2 години

На практика КНСБ залага на застой на заплатите и повишаване само на минималната заплата и то само с 17,5% за пет години, т.е. през 2026 минимална заплата от 760 лева. КНСБ се държат като работодатели, а не като синдикати.

19

Реалист

преди 2 години

Нещо не разбрах - 12% за пет години, това е повишение на заплатите с 2,3% на година, т.е. ще е по-малко от инфлацията. Ако беше на година, щеше поне да компенсира инфлацията.

18

Анонимен

преди 2 години

2,5% на година или 12,5% средногодишно т.е. общо 62,5%?

17

ами

преди 2 години

Дотогава ръста на цените ще са вече 15% нагоре

16

sdf

преди 2 години

Е как да растат заплатите, като фирмите вече едва издържат на високите цени на енергията ( ток, газ, горива),вода, наеми и вече *** хиляди фалити за последните няколко месеца?!?!?! Молете се въобще да има за заплати....

15

Анонимен

преди 2 години

ПАРТИЯ ГРОБ ПРЕВЗЕ И СИНДИКАТИТЕСИНДИКАТИТЕ ВДИГАТ СТАЧКИ А НЕ ОЛИЗВААТ АДНИЦИТЕ НА КРАДЛИВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ

14

Анонимен

преди 2 години

Строителните материали поскъпнаха с над 200% за 3 месеца, а тия щели да увеличат заплатите с 12% за 5 години. Нещо не е нормално сякаш, а? СПравка - лист ОСБ от 16 лв., в момента е 45 лв. А това е само сравнение на едно нещо. Ами останалите строителни материали, а? Греди и ламперия - 70% нагоре. Правил си сметка миналата година - "Ще дам 10 000 за греди и ламперия догодина и ще го направя." Ще дадеш, само че от 10 000, рязко станаха 17 000 лв. А заплатата на година с 20 лв. увеличена. А бе ей...