16

Анонимен

преди 2 години

За убийство по този начин ще отговаря пред закона! Неомарксистите нека кротуват.

15

д-р Дрегер

преди 2 години

Айде пак черни срещу бели - само и само да не се спомене че ченгесарите са извън всякакъв обществен контрол и със същата лекота ще утрепят и бял.А после като тръгнат протести МНОГО ВНИМАТЕЛНО ще пропуснат да разследват мародерствата.

14

Анонимен

преди 2 години

Сорос харесва това. Сега ще почнат борците за справедливост да разбиват магазини и да си пазаруват за без пари

13

до 28

преди 2 години

Белите винаги са били дискриминирани. Най-дискриминирания типаж - бял мъж, на средна възраст, от средната класа. За всичко е виновен той, като същевременно плаща най-много данъци.

12

Анонимен

преди 2 години

и бели хора умират при полицейски акции, но за тях нищо, белите вече официално са дискриминирани

11

payak

преди 2 години

Когато едни хора, решат, че могат да упражняват властта, както преценят, се получава така. Уважаеми коментиращи, не се ли замисляте, че управляващите, от всякакъв ранг, където и да е било да е света, действат по еднакъв начин. Това, че някой буйства или се е напил, или надрусал, не означава, че цяло тумба полицаи, може да му отнеме живота. Има начин как да бъде респектиран.

10

Анонимен

преди 2 години

Тука май акцента не е върху това, че е починал човек, а ръиш ли, върху цвета на кожата му. Алоу, редакторчето, а на тия, които не сме черни ще обърнете ли някога внимание?! Проявявате явен расизъм към тези с различен от черен цвят на кожата.

9

Ую

преди 2 години

Ясно е, че е оказал яростна съпротива при задържане, за което поводът е данни, че е извършил престъпление. Интересно какво е трябвало да направят полицаите със заподозрян, оказал яростна съпротива при изпълнение на полицейски правомощия по задържане на заподозряно лице, да го поуспокоят с мили думи, кафенце, локум, бисквитка и да го пуснат по живо по здраво?!

8

Ефр. Шикългрубер

преди 2 години

Джендърите от НПО-тата бързат да подражават на БЛМ в САЩ.

7

Анонимен

преди 2 години

Няма по- брутални расисти от черните. Ако някой бял, бъде задушен от черен, няма да го четем по мисирко-смрадовете. А в конкретният случай е без значение дали тоя на земята е виновен, или невинен, важното е, че има данни да е извършил престъпление и второ - оказва яростна съпротива на полицейски орган при опит да бъде задържан. Сам си е виновен, ако е невинен, защо ще се съпротивлява и ще осуетява полицейска проверка?!

6

Анонимен

преди 2 години

Тези простотии няма да минат в Източна Европа.

5

Анонимен

преди 2 години

И като е ромския Джордж мордж и сега недосегаем ли трябва да е?

4

аз

преди 2 години

ЕС, някакви мерки ще вземете ли по този "инцидент"?

3

Долни манипулации!!!

преди 2 години

Оригиналният Джордж Флойд беше извършил поне едно голямо престъпление, заради което ТРЯБВАШЕ да бъде арестуван НА МЯСТО - ДРОГИРАН, ДО СТЕПЕН КОГАТО НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРА ТОЙ ШОФИРАШЕ. Това е потенциално убийство на някой невинен. И ДОСЕГА НИКОЙ НЕ КАЗА КАК ТРЯБВАШЕ ДА ПРОЦЕДИРА ПОЛИЦИЯТА С НЕГО. Кукловодите умишлено избраха тази противоречива личност като символ на протестите на БЛМ в САЩ, защото винаги могат да обърнат плочата.

2

Анонимен

преди 2 години

Полицаите дайстват напълно адекватно на ситуацията - някакъв Рамбо буйства и оказва съпротива при арест, какво очакват розовите пепередку да се случи?

1

Милен

преди 2 години

"Ромски младеж" на 46г.?