56

Анонимен

преди 2 години

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НЯМАТ ПРАВА!

55

Коментатор

преди 2 години

Ако Джордж Флойд не се беше надрусал Ама и ако съдията имаше топки Джордж Флойд щеше да е в затвор за 20-30 години за въоръжен грабеж и заплашване на бременна жена с пистолет опрян в корема. Да ви еввва и поммиярските идеи, че престъпниците имали права. Да не се съпротивляват и да ходят на съд да си търсят правата. Нека да видим дали ще им отърва да видят съдия ако пробутват фалшиви пари.

54

Cesko

преди 2 години

Браво на чехите, че се държат твърдо и безкомпромисно с наглите роми.

53

Qanon

преди 2 години

"Полицията помислила, че той е виновният, и го свалила на земята", каза Микер."!!! Полицията помислила?!?! От кога полицията може да мисли?! Полицаите са по-неможещи да мислят и от амебите!

52

Анонимен

преди 2 години

Чехия репресира ромите, славяните се оказаха най-големите расисти и фашисти.

51

Анонимен

преди 2 години

Дай боже повече надрусани *** да бъдат поставяни на мястото им от полицията. Впрочем, Флойд е оказал брутална съпротива при ареста и е затиснат с коляно от Шовин едва след това. От цялото видео се вижда как му слагат белезници и го вкарват в задна лява кола в патрулката. След това Флойд почва да се боричка с полицаите вътре в колата не по-малко от минута и цялата кола очевидно се тресе. Флойд успява да изпълзи от задна дясна врата и там го затиска Шовин.

50

Анонимен

преди 2 години

До Здрасти, моди - свобода на словото, сър!

49

АнонимеН

преди 2 години

УБИТ НА МЯСТО

48

мм

преди 2 години

Не ми пука! Аз съм за Чехия на европейското!

47

Анонимен

преди 2 години

Защо всички пропускат: "бил агресивен към полицайте", "оказвал яростна съпротива"? Вместо това да е водещо и изтъкнато като причина за последствията. "Ако бе мирно седяло не би чудо видяло". След такова отнешение, такива случаи ще зачестят, защото полицайте ще са притеснени и демотивирани да си вършат работата. А асоциалните елементи окуражени. И.... потърпевши ще сме обикновените хора. Не питайте после защо крайнодестните са във възход и четете история да не повтаряме грешки като Хитлер!

46

Анонимен

преди 2 години

Браууу ееее! Сега секи ден по 50, че да се кротнат малко уеее!

45

Ню ейдж

преди 2 години

Абе защо изтрихте името на тази мила животинка, дето изтребва змии? Ръдиард Киплинг има чудесен разказ за нея, "Рики-Тики-Так" се казва.

44

Анонимен

преди 2 години

Закъсняваме.На Джордж Флойд вече паметник му направиха в Минеаполис и байдънясълите му се кланят като на светия!А,и квартал кръстиха на него!

43

...

преди 2 години

Хем на 46г, хем младеж

42

Здрасти, моди

преди 2 години

Не спамя, само отбелязвам факта, че от 96 коментара 48 ги няма. 50% от мненията на българските граждани липсват.

41

ПроСоТо

преди 2 години

"Бай бабо да та не срещне мечка!".ТОВА Е!. АГРЕСИВНИЯ апарат на ВСЯКА държава-полицията,е "ЛЕГАЛИЗИРАНА ИНСТИТУЦИЯ ЗА РЕПРЕСИИ"! В държави,като нашата,примерно,в които редовите полицаи са въоръжени с огнестрелни оръжия,които могат да използват "според ситуацията",ВСЕКИ може да бъде натъркалян на земята и удушен.Има и друг момент:-Тая НЕКОНРОЛИРАНА "власт" на полицая привлича като магнит СВИРЕПИПОСЪЩНОСТТА си индивиди..В полицията те реализират извратената си омраза към ЧОВЕКА,па бил той и прест

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35"Ей , спрете да манипулирате новините. Джордж Флойд си беше ПРЕСТЪПНИК, и е резиствал арестуване. Защо продължавате да повтаряте една и съща ЛЪЖА????????????????????"Професионализмът се познава по действията, следователно от действията на един некомпетентен полицай намазват Неомарксистките негодяи като политизират събитието за тяхните интереси, които не са в интерест на обществото, много е просто ако има пипе!

39

Защо изтрихте

преди 2 години

думите на чешкия министър-председател? ТОЙ казва следното за случая, не аз: Czech Prime Minister Andrej Babiš, who chairs the Czech Government Council for Romani Minority Affairs, has backed the police officers in Teplice and thanked them for their intervention against the late Stanislav Tomáš, who died after they arrested him. "If somebody destroys a car, is aggressive, and even bites a police officer, he cannot expect to be handled with kid gloves," the PM commented. "The court autopsy, moreover, has clearly demonstrated that he did not die due to the intervention by police. T

38

Анонимен

преди 2 години

aко е като Джордж Флойд тоя заслужава да умре оня е луд рецидивист и наркоман който е държал пистолет в корема на бременна жена докато я обира... ае не ми ги хвалете тия..

37

Анонимен

преди 2 години

До 19 "Белите винаги са били дискриминирани. Най-дискриминирания типаж - бял мъж, на средна възраст, от средната класа. За всичко е виновен той, като същевременно плаща най-много данъци." ......Така го нагласиха неомарксистките групировки но не им се отвори парашута! Нека благодарим не американските афро-американци като Кандис Оуенс пред която БКП_Неомарксистките афоризми не минават!