29

Striker

преди 2 години

А по подразбиране трябва "да предлага брак", така ли? Драскачът дали е погледнал, че сме 2021-ва, не 1921-ва и съвместното съжителство без брак не е с нищо по-различно. Ако си безотговорен - с брак и без брак, все тая.

28

Анонимен

преди 2 години

а може и просто да не му се занимава.

27

т

преди 2 години

Какви претенции да се уточняват преди брак, повечето мъже са ,,смачкани,, след брака страх ги е да вземат решение.Бил съм свидетел как зрял мъж пита жена си, дали може да си купи бормашина от неговата заплата, смешна работа.

26

Анонимен

преди 2 години

В България мъжете са масово мързеливци и "мамини синковци", за съжаление.Присъствах на ситуация в която познат се оплаква от жена си: " Тая моята мързелива *** цял ден е спала, а една манджа не се сеща да сготви за да има какво да ям след работа".След няколко въпроса от моя страна се оказа, че "простата ***" е била нощна смена, прибирала се, завела децата на градина, оправила къщата и прането, дремнала, взима децата от градина и пак отишла на на работа, без да сготви на господина.

25

анонимен

преди 2 години

Този мъж е комплексиран шмекер.

24

анонимна

преди 2 години

Я стига сте плюли жените, бе тъ.панари! Що не се поразходите в Европа да видите как ще ви правят салатката и пр. А да не говорим как ще ви оскубят след развода!? То и вие толкова ставате, макар че и майчиците ви имат огромна заслуга за това. Прав е коментарът, че ако ще живеят добре, ще го направят и без брак.

23

щ

преди 2 години

До 29 Мъжете по-стават за брак и там има шматки, но жените просто са нещо страшно. Лични наблюдения, до брака са едни, след това са нещо страшно.

22

анонимен

преди 2 години

Не стават нито едните, нито другите - обикновено жените искат само пари, мъжете някоя по-т.ъпа, че да си разиграват коня както им хрумне. А че и децата им ще са същите, не им минава през ума. От цялата работа единствено лошото е, че така няма деца, или пък са недостатъчно.

21

анонимна

преди 2 години

Тук повечето мъже изобщо не ми и минава през ум, че съвсем не ни е притрябвал брак, особено с подобни от форума. Цял живот да пищи за какво ли не, както бе казано, да е отглеждан, а в същото време да лежи като парализиран. Да, ама това няма да стане. Марко умря.

20

анонимен

преди 2 години

Никакъв брак не ви и трябва - за мъжете цял живот блъъскане за някоя празноглава, за жените слугинаж до дуупка за какво ли не, има и нюанси в това, но общо взето е отврат. Да пълнят после джобове на адвокати? Ако ще живеят горе - долу сносно, може и без брак.

19

анонимна

преди 2 години

Пък мъжете дали стават - болшинството мамини синчета, дето искат буквално да ги отглеждат като пеленачета. На всичко отгоре да е едва ли не топмодел, който като че ли е умрял за бедняци като вас. Хайде стига сте плюли жените, защото и едните, и другите са един дол дренки!

18

щ

преди 2 години

В България жените не стават за брак с някои изключения, като се омъжат и почват с едни изисквания с едни капризи, *** тя гола-вода, *** чупи стойки и плаши с развод и използва детето за шантаж, това е масова практика сред българките, а вече и дъртите и те почнаха.

17

жена

преди 2 години

не, че го осъзнава, но няма какво да предложи.......тогава - да не предлага.....не сме заритали за фамилното му име !

16

Анонимен

преди 2 години

До 24Ми бременна току-що родила или жена в майчинство как да работи?! Кой да го гледа това дете бе пич? Това, че някой е подарил телефон на жена си в майчинство или е сготвил една манджа, докато тя примерно е кърмила бебето не го прави използван по никакъв начин. В България сте мамини синковци дето все някой ви е длъжен да ви отглежда (мама, някоя жена)

15

Анонимен

преди 2 години

Четете в интернет какво пише. Тук ще намерите отговори на въпросите си. Решения на проблемите.

14

Да им се дават жълти

преди 2 години

В днешно време да предложиш брак трябва да върви с жълт картон от съответното заведение. Жените масово използват брака и детето за материално подсигуряване. Трима от моите приятели вече плачат. Забременява, подписват, оттам тя спира да работи, започва с претенциите, мъжът е длъжен да й купува от телефона до колата. Междувременно гледа децата и.. готви?! А тя какво прави ли? Нищо, поства колко е нещастна във фб и как мъжете не са това което бяха. Е, не, мерси. Не съм желаещ за робия и унижения.

13

Анонимен

преди 2 години

Маминка не одобрява. Или има некоя ревнива сестра дето съветва.

12

До 21

преди 2 години

Тоа па. Щото па ти много ставаш.

11

????

преди 2 години

И защо трябва да ви предлага брак???Може да ставате само за секс, не и за съпруга................може да сте някоя ревнива женичка, с претенции, да му кръшка, да иска много от мъжа.....................а какво дава.............нищо, само една катеричка............знаем, че 80 % от жените не ставате за нищо, то и с мъжете е така...........80 % не стават!!!

10

Каиш

преди 2 години

Брак по време на овластяване на бабите, е като бесилка, и бабата може да ти ритне столчето всеки момент. Всичко започва от отвличане на булки и от там тръгва традицията да се женят хората, но като спрете и се замислите това е излишно. трябва ви само нотариална заверка че имате съгласието за секс, и после си вадите само медицинско за срамни болести веднъж седмично че знае ли човек какво ще му се лепне.