Снимка: istock

Когато връзката започне да се задълбочава и обичате човека до себе си, започвате да се питате дали ще ви предложи брак. Защо отлага? Каква е причината да не предприема тази стъпка? Дали да го питате директно или направо да му предложите вие?

Всички тези и още въпроси се въртят в главата на жените, които обичат мъжете до себе си, имат връзка с тях достатъчно дълго, за да се познават добре и за да предприемат стъпка напред в развитието на отношенията си.

Ако по някаква причина не получавате предложение за брак, това може наистина да ви влуди, да ви накара да се съмнявате в любовта на партньора си и в намеренията му към вас.

Какви може да са причините той да не ви предлага брак?

Може да не е готов за брак

Както много жени имат нужда от време, за да се почувстват готови за брак, така се случва и с мъжете. Не е нужно да бързате да мислите, че партньорът ви не ви обича или ви използва, щом не ви предлага брак. Може просто да не е готов, а това може да се разбере, ако говорите открито за това.

Други мъже имат нужда от по-дълго емоционално съзряване преди да се решат на тази стъпка. Преценете каква е възрастта ви и тази на партньора ви. Може причината за липсата на предложение за брак да е прозаична, като тази.

Може да не сте онази, която търси

Разбира се, причината да не ви предлага брак може да е именно тази – не сте единствената за него, не е чак толкова влюбен във вас или търси нещо у бъдещата си съпруга, което вие не притежавате. Това не ви прави по-малко ценен човек. Просто може да е писано да не сте един за друг.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase