13

Темерут

преди 2 години

До Руски лъжи 15 - Като са украински води, защо украинските кораби не смеят да плуват в тях?! :)

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 - Още един, който се прави на глупав. Като са украински води, защо украинските кораби не смеят да плуват в тях? И в руското съобщение не се казва, че е стреляно ПО кораба, а пред него. Така че се видя кой не може да чете...

11

Руски лъжи

преди 2 години

До Темерут "спорът е ..." Няма спор. Тези води са украински. Единствените, които го "оспорват" са тия, които осъществиха незаконното им анексиране. Международната общност си е казала думата!

10

Международно право

преди 2 години

До Анонимен 8 "провокацията е очевидна -" Провокацята е от страна на Русия, която си мисли, че незаконната й анексия ще бъде призната от международната общност. Британците плават по законите на международното право, не тези на другаря бог Джуджи.

9

кръпел

преди 2 години

умишлено пропускате да кажете че ингилизите са предупредени няколко пъти че са навлезнали в руски териториални води , и те не се връщат обратно ами нализат още по навътре / 3 км / ......

8

Темерут

преди 2 години

До Руски лъжиНа глупав ли се правите? Спорът е именно чии са тези териториални води - руски или украински.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 "ного тъпо - журналистите от ббс защо са там и защо английския министър лъже като дърт ***..гал че стрелба не е имало като всичко се вижда" Британския Министър на Отбраната каза, че по кораба не е стреляно, тъй че явно не можеш да четеш. Всъщност в руската версия няма нищо вярно: кораба е бил в Украински води, не е променял курса си, опасните маневри са били от руснаците, и не е имало стрелба ПО кораба, както и не става ясно дали руски самолети са "пускали" нещо изобщо.

6

Вън

преди 2 години

Отново ясно се вижда кой търси война с тази провокация Нато показват че са заплаха за мира и за България.

5

Анонимен

преди 2 години

За какво го не удариха с едно торпедо и да го потопят? Само се ежат един над друг като чикииджии на мокър пясък.

4

Руски лъжи

преди 2 години

Лъснаха руските лъжи: значи кораба е минал през териториалните води на Украйна, както казаха и от Министерството на Отбраната на Великобритания.

3

Анонимен

преди 2 години

Има запис на въпросния журналист, обеснявайки какво се случва, гласчето му потреперваше на записа.

2

Стоп

преди 2 години

Трябва дасе забрани на военни кораби извън черноморските държави да влизат в морето, те идват правят провокации и бягат а ния страдаме.

1

Факт

преди 2 години

Журналисти, сниманачна група на ббс, всичко е подготвено, тази провокация е опасна и глупава.