33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "- - ами нека пак да опитат британците..." Да "опитат"? Че те сега го направиха и ще го направят пак. Те спазват международните морски закони. Руските пирати нека се опитат да предприемат нещо .... :)

32

Слаба ракия

преди 2 години

Тоя сайт е много слаба ракия. ТОп статия за някакъв кораб, все едно ние трябва да знаем какво е станало. Никаква информация не изнасят, а само пускат спекулации и анализи. Кво ме топлят някакви анализи, когато не знам каква е темата ве? Алоу

31

Анонимен

преди 2 години

Няма кадри от "хвърлянето на бомби" въпреки многобройните видеа. Явно някой чиновник в руското Министерство на Пропагандата пак се е престарал.

30

ХоХоХо

преди 2 години

Чутовна гавра с на Нейно Величество Коритото Дифендър. Без да гърмят по него избяга с такава скорост, че сушката не успя да го догони и да му помаха с криле за сбогом.

29

Анонимен

преди 2 години

До Темерут "Като са украински води, защо украинските кораби не смеят да плуват в тях?! :)" Защото руските пирати са по-силни.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Руснаците са много чувствителни на тема чужди войски на тяхна територия." Слава богу, до това не се е стигнало в тази ситуация, защото британците са плавали в украински води по международно утвърден морски път.

27

Анонимен

преди 2 години

Ще стане много интересно, ако го поразят с ракета. Е тогава...

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 ".А факта ,4е на борда е имало журналист ясно говори за провокация..." Така е , всяка прозрачност е провокация срещу всеки диктаторски режим ....

25

Добре де?

преди 2 години

Нали Крим не е руски, англичаните са били в украински териториални води! Аз на мястото на англичаните щях да се оплача на "Световната лига за морски рефроми" - от там може да помогнат нещо.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 ".Казваха ,че имало учение." По кораба не е стреляно. Накъде са стреляли руснаците си е тяхна работа, дотолкова, доколкото не са застрашили със стрелбата си кораба.

23

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са много чувствителни на тема чужди войски на тяхна територия. След векове кръвожадни инвазии от западни държави, довели до невиждана смърт и разрушения за руския народ. Това е абсолютната им червена линия.А англосаксонците са извадили срашен късмет с тази добре режисирана и технически обеспечена провокация. Спроед мен при повтаряне на случката ще има сериозни щети.

22

Анонимен

преди 2 години

До 21 .Казваха ,че имало учение. То се вижда как са на прицел и захода на руските изтребители . Направо ингилизите се размирисаха)

21

Анонимен

преди 2 години

Следващият път няма да има прошка - нарушителят ще глъдне вода и още нещо...А факта ,4е на борда е имало журналист ясно говори за провокация...

20

Анонимен

преди 2 години

Яков Кедми о ПРОВОКАЦИИ Британии у берегов Крыма! - "Я бы потопил".

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "ами като са украински да си поискат разрешение от украйна и да влизат -' Това е утвърден международен коридор за преминаване. Руснаците извършват морско пиратство.

18

Българин

преди 2 години

Следващият път на дъното на Черно море ще има един английски военен кораб повече. Западните окупатори са добри единствено в създаването на провокации, в агресията и в разделянето на народите.

17

Анонимен

преди 2 години

Другия път потопете това корито. Англичаните са шубета, най-много да наложат някакви безмислени санкции.

16

Анонимен

преди 2 години

До *** "Нали рижите говориха,че няма нищо такава?" Да, руснаците твърдяха, че е имало навлизане в техни териториални води. Англичаните отговориха, че няма нищо такова, и това е точно така.

15

Каунь

преди 2 години

Нали рижите говориха,че няма нищо такава? Никой май не си признава като се е изпуснал и калайдисал кълките.

14

ХПредполагащ

преди 2 години

Гръмнат ли веднъж Русите, ще отпушат канонадата в Атлантика до Тихия океан. Който оцелее, оцелее, но Великобритания и Западна Европа ще бъде удавена. Един подобен риск ще струва стотици милиони Човешки живота. Р1б откак съществуват винаги са били бити от Р1а.