18

Анонимен

преди 2 години

На др. Малинов кога ще му клъцнат кайсийките....Ако се върне от пРосия ,де...

17

до 14 и да помниш

преди 2 години

Че Русия не е Путин ама Путин нареди и руската армия окупира Крим и мога да ти кажа ,че за руските глави това не е грешка ,а се гордеят каква армия имат и как никой нищо не може да им каже-- ако бяхме голяма работа щяхме да ги запукаме на другия ден и сега Крим нямаше да е руска военна база непревземаема заплашваща всички .Навални го пратиха в затвора и въобще не им дреме свалиха самолета в Беларус и си взеха който им трябва па нека Русия да не е Путин ...

16

Анонимен

преди 2 години

Малинов никога не е имал секретна информация, защото веднага я е предавал на Москва.

15

Меди доганов

преди 2 години

Радва се капинов ще усвои някой лев (долар) също като мен.!.

14

до 14-- бъркаш ме

преди 2 години

Нито съм фен на Путин нито съм за СССР -- но виждам как според МЕН стоят нещата ,дано да греша и всичко да е ОК.

13

АЗ НЕ ЗНАМ ЕДИН

преди 2 години

То затова се прави лустрация -- сега оди гони шпиони и то който са убедени и го правят без пари . Н,е става баща ти да смята за съветските другари едно после да те е уредил и тебе където трябва и ти да мислиш друго ,да всичко го има по света .но вижте как едно време деистваше ДС един да има от рода ти ,,враг,, в полиция и служби няма влизане и за висше е трудно пък и те следят -- а сега до вчера с ония днеска с тия --мнооого смешно ,ама е истина .

12

За 12

преди 2 години

Естествено че ти вярвам-вие всичките *** дето се правихте на военни ама изпълнявахте заповедите директно от Москва естествено че сте за Путин.Само че съветският съюз го няма, а такива като тебе допускате една огромна грешка-Русия не е Путин. И българите нямаме против руснаците а имаме против шпионите родоотстъпниците и Путин.

11

Анонимен

преди 2 години

Това, че нямало никакви факти срещу него, никога не е пречило на репресивните органи, даден неудобен човек да бъде обвинен, осъден и хвърлен в затвора. Днес без факти и доказателства се налагат санкции и се репресират сели държави.

10

АЗ НЕ ЗНАМ ЕДИН

преди 2 години

Военен над 50 г, и да не е искрен русофил ,никога няма да признаят натовската армия и за тях това изобщо не е предателство ,каквато и слабост Да видят в натовците ги изкефва максимално .Тука трябва три поколения война да се води срещу Росия за да се приеме дори мнооого малко за враг,,,да кажем че имаме армия от които искрено вярват в НАТО половината ,ама при една мобилизация те ще са нищо .... до оня ден съм живял във военни блокове та знам и децата им какво мислят-- дано не съм издал дър тайн

9

Праведен

преди 2 години

До Гошо...*** Името ти е много вярно !

8

Анонимен

преди 2 години

Няма отърване от тея гомор. И жалкото е че толкова народ градуса за проруски партии вече 30г.... такова простолюдие...

7

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ОЩЕ ЛИ НЕ ПРОУМЯХТЕ ЧЕ СЕСЕРЕ ВЕЧЕ ГО НЯМА А БЕДНОТИЯТА НА РАДЕФ Е ПРОДИКТУВАНА ОТ КРЕМЪЛ !ПЕНСИОНЕРИ НЕ СТОЙТЕ ВКЪЩИ А ГЛАСУВАЙТЕ !!!

6

Путин им каза....

преди 2 години

Да не смеят да го пипнат, искат да арестуват 100 българи за шпионаж ? Баш па Малинов е шпионина ,то от това по-голям русофил няма и всички го знаят и да иска той си има прикрепени 15 човека който по цял ден не го изпускат от очи и уши .

5

Да бе,

преди 2 години

Изобщо не е шпионин! Верваме ти! Естествено ,че се е обявил да работи в полза на друга държава! "Радва " се, че ще влиза в съда, защото това ще му го осребрят! Кремъл ще го използват най-вече за вътрешна пропаганда! И в Русия НПО не съществуват, всичкото е ...КГБ!

4

ЕДИН ПРОБИТ ДОЛАР

преди 2 години

залагам, че няма да го осъдят, а всичката пушилка е предизборна за стягане на старите седесарски редици. Всички пещерни антикомунисти, русофоби трябва да излязат от топлите местенца, до които се докопаха след ПРЕВРАТА 1989. Цялата им дейност на тези така наречени Спец прокурори е да арестъват, влачат по съдилища, поне 2-3 г. мотане по арести докато богаташите прехвърлят имотите и парите на когото трябва. Например МАРГИНИТЕ вече са собственици на имотите на ВЕТКО на Слънчев бряг

3

Taню

преди 2 години

А същия от няколко седмици все е по кремълски софри и ръце с рубинени пръстени цалува...

2

В КОЛОНИЯТА РБ

преди 2 години

не властва правото, а твърдата ръка на МУСТАФАТА и техните слачи

1

Гошо...Тъпото

преди 2 години

То...факти може да няма,ама има Гешефф,който е на...ръчно управление от ББ от Б.