38

gosho

преди 2 години

toya otide v rusiya da se krie ot suda

37

Анонимен

преди 2 години

"Всичко, което имат, са едни голи обвинения, без нито един факт." Моля ! Може би иска да каже доказателства.

36

Анонимен

преди 2 години

Американските шпиони са хванали руски шпиони. Къде е България? Даде ли ни САЩ Западна Тракия и Македония? Не.

35

Анонимен

преди 2 години

Венци Стефанов беше шеф на Боко Тиквата в СИК.Поинтересувай се по темата, още имаживи свидетели.Последният беше шофьор на Маргините, които също бяха на подчинение на Бате Венци и на Бай Миле, лека му пръст.Прочети също кой и защо уби Георги Стоев пред хотел Плиска

34

Анонимен

преди 2 години

подривна работа може да се върши и без допуск до класифицирана информация

33

Анонимен

преди 2 години

Айде стига сте ти занимавари с тоя национален предател

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, k.37Ти освен че си ***, нямаш никакво понятие от историята на Русия. Цар Петър I, а той е чистокръвен руснак, не е хохол, е завзел Азовско море и Черноморието. Кажи сега къде е било по това време Украинско царство? Имало ли е такова, ***? Пък прочети името Украина - то означава област, намираща се "в края" - на руски "у края". Другото наименование на украинците е "малоруси", както има област Белорусия с население белоруси. След 1918 тези области са ССР на бившия Съветски съюз..

31

Анонимен

преди 2 години

Ами те мутрите на Борисов по всяко време могат да инфарктират някоя жертва като Мишо Бирата и Ало Ваньо, казват му Скаларно оръжие и се поръчва от генерал майор Васил Василев!

30

Анонимен

преди 2 години

Да служиш на най-пропаднлия режим в света след Северна Корея-пРосия-нима това не е падение екзистенциално. При соца имаше два /действителни /случая. Един българин преплувал Дунава и избягал в Румъния-румънците го върнали и нашите органи го вкарали в затвора. друг българин избягал в СССР и като ни го върнали другарите го вкарали в лудницата.....

29

Анонимен

преди 2 години

37, Северният Морски път е супермагистрала построена от руснаците с цената на огромни сили, средства, лишения и жертви. Руснаците нямат намерение да ти забранят да ползваш Северния Морски път за търговски цели, но ще трябва да си платиш, както плащаш за преминаване през Суецкия и Панамския канали.

28

Анонимен

преди 2 години

Ква провокация+ Само рублажии могат да приказват тия глупосни. Цивилизованият свят никога не е признавал Крим за руски, водити там са си украински. Наглите руснаци вече ще забранят на хората и да дишат около Крим. Сега, като Путин обяви и Арктика за руска, сигурно и там ще забранят да се ползва северния морски път. Луда държава и президент.

27

Анонимен

преди 2 години

Що така оглушително мълчите за вчерашната наглосаксонска провокация във водите на Крим? Наглосаксонските властимащи гопници се опитаха да излъжат на управленческо ниво, но кореспондентът на BCC, който се е намирал на борда на Дефендър, ги издаде генерално. Опитите за нагла лъжа и прикриване на провокации ли се наричат секретна информация?

26

АЗ ЗНАМ

преди 2 години

за 4000 българи - мирни хора - деца жени, старци загинали под американските бомби. Знам за подвига на поручик Списаревски. Знам за паметника на американските литци в София, пускали тази бомби... Знам за предателите като Доган, който занесе списък с българските агенти в УСА посолството. Знам за ПАСИТО, който изрече "майната му на православието" и иска ядрено оръжие на българска територия...Така, че МАЛИНОВ, ако е руски агент - това е наистина ДОСТОЙНО за уважение

25

ВСЕКИ ДЕН

преди 2 години

Гешевите хора се мъчат да мътят водата, та дано им се размине възмездието.

24

ДОСТОЕН БЪЛГАРИН

преди 2 години

е Малинов като всички, които се борят с американската окупация на България. Дано скоро видим краварските под....ги да си заминат с краварите от нашите земи

23

Българин

преди 2 години

Ами , Малинов, защо ходиш постоянно в Москва и какво по-точно работиш ? Хайде стига с тези пози на невинен ! Ти си от родоотстъпниците , които трябва да са в каторга като в Русия !!! Аман от руски шпиони!

22

Анонимен

преди 2 години

Говорит Москва: - Георги Димитров, пардон, Николай Малинов не е шпионин. Неговата задача е да свали правителството и да промени посоката към брацка Евразия !

21

Анонимен

преди 2 години

Това че Малинов не е "имал секретна информация" не го оневинява, че е вербуван като шпионин !

20

Totenkopf

преди 2 години

Със сигурност е предател и трябва да бъде съден за Измяната си към Отечеството! Не крие, че властниците в Кремъл са му господари, толкова се е самозабравил!

19

Анонимен

преди 2 години

18, веднага я е предавал на Москва. Предавал е секретна информация за чушкопека.