144

Анонимен

преди 2 години

По принцип човечеството заслужава да изчезне, щото станаха много хитри... Ама не може ли да изчака още 30 год. и тогава

143

Анонимен

преди 2 години

"По добре 5-6 пъти ваксинирани и здрави, отколкото умрели." - Викаш ти всички неваксинирани са умрели. Еми защо тогава толкова антиваксъри се навъдихме? Даже май сме мнозинство... :) ...Ако по телевизията ти кажат, че отровата за мишки лекува Ковид 19 ти ще започнеш ли да я ядеш? Предполагам не. А знаеш ли дали в тези ваксини няма отрова за мишки и в случай че знаеш, че няма, как точно го разбра? Казаха го по телевизията ли? ... хахаха ... Колко сте смешни ваксърите не е истина... Живи и здрави!

142

Анонимен

преди 2 години

"Малее колко сте невежи.първо идете да учите медицина, след това се изказвайте." - Бии си ваксините и лягай да спиш. Утре като се събудиш ще са измислили нова ваксина. Да си биеш и нея задължително.

141

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо, ще измислят нова ваксина и ваксърите ще си бият и нея. После ще се появи нов щам, ще измислят още една ваксина и ваксърите ще си бият и нея. И така до края на фармаиндустрията или до края на ваксърите... Ще видим кой ще издържи по-дълго...

140

Станчо

преди 2 години

Значи, апелирам за спешно затваряне границите на Индия. В България влизане само след тест в мобилни лаборатории на границите и никакви чужди туристи. Ало, служебното правителство ? Чувате ли ?

139

Анонимен

преди 2 години

На практика това са малко глупости, ваксината разпознава специфичен шип на вируса, който прави вируса толкова стабилен, ако го няма този шип, вируса няма да се закрепя толкова добре в клетката и няма да е толкова заразен, вирусите мутират в посока заразност, не смъртност, те стават по леки но се разпространяват. Смъртоносните вируси не са толкова разпространени, защото им умират носителите и съответно те. Затова Рино и Корона вирусите са най-разпространени, защото са леки.

138

Анонимен

преди 2 години

Не забелязвам напредналите във ваксинациите да са цъфнали и вързали. Просто държат да ни ваксинират и туй то, независимо каква е причината, но причината е всичко друго само не и коронавирус.

137

Анонимен

преди 2 години

Психо-атаките яко вървят по медиите. Вижте всички ще умрем и то от болест, ако преди това не се споминем внезапно от инцидент. Не го мислете, живейте си живота, обичате близките си и си доставяйте дори и малки удоволствия всеки ден. Не позволявайте изконния страх от смъртта да ви вгорчава живота ежедневно. Това е целта на тази манипулация. Да вирус има, нито ще е първия, нито последния, дано имаме късмет и ваксинирани или не да преминем през това възможно по-леко.

136

Анонимен

преди 2 години

Малее колко сте невежи.първо идете да учите медицина, след това се изказвайте.

135

по-добре било-

преди 2 години

--5--6 ваксини ,ама жив ! Да стига това да не е подвеждащо ,защото няма да се спре до 5-6 ,а със толкова се започва и е добре да се види колко и как ще си жив .

134

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТоя па си мисли, че като е ваксиниран, значи е здрав. Все едно като пиеш лекарство против хипертония и си здрав. Защо имаш хипертония, а? Като нямаш нормален имунитет, оди се ваксинирай, за да си здрав.

133

Мангъра е прав !

преди 2 години

Май всички конспирации във съвсем скоро време няма да са конспирации-и Мангъра им каза ,че по време на падемия ваксина се поставя само на най=засташените поради опасност от мутация--дори в ЕС да постигнеш висок процент ваксинирани от третия свят може да дойде нов модел патоген и да ти обезсмисли цялото това напъване паспорти и заеваряния !И точно това става ,а незнам колко може да издържи на човек имунната система да бъде постоянно ваксиниран.

132

Анонимен

преди 2 години

По добре 5-6 пъти ваксинирани и здрави, отколкото умрели.

131

Анонимен

преди 2 години

Ако и даже ваксините не действат, смятай тия без ваксини колко пъти ще го изкарат, или може би само до два, както показва практиката, щото вторият път е фатален.

130

До Бау 128,

преди 2 години

"Тук в Сливен ромите сме цивилизовани за разлика от ***...." - Отдавна подозирах тъмния ти произход...

129

Анонимен

преди 2 години

Ще поспя. Като стигнете до щам "Омега" можете да съобщите.

128

Анонимен

преди 2 години

От Индия съобщиха,че рязко е спаднал броя на заразените с болните от техния индийскии вариант навярно понеже не съобщават за другите по гръцки букви,че още за техния по такава буква с математическа отметка прима или секунда за ясност на варианта не са съобщили,а вече така се наслагва информацията според разпространението й по направления с посоките на вируса Ковид19,че бързо го изпреварила във варианта съществуващ в Индия като цялост,а тя ме е малка понеже е известна като голяма земя наоколо нея

127

казал съм !

преди 2 години

До Ноемвр ще има карантина ,а до догодина лятото ще има хора по 5-6 пъти ваксинирани-- не съм компетентен да предвидя ако яеш постоянно ваксини какво ще ти дойде на главата .

126

Анонимен

преди 2 години

Шок и ужас, смятам да инвестирам скоро в стоежи на бункери.

125

Анонимен

преди 2 години

Ужас :)))))))))))))))